Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
105
Favori
93.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba banggood üzerinden Express Kargo ile ürün aldım. Hangi firma ile geliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Express shipping ile direct mail arasında ne fark var?

    Turkey direct mailde tariff insurance hizmeti ücretsiz veriliyor. Express shipping olduğunda ücretli veriliyor. Ama toplama baktığımızda express shipping vergi sigortası dahil şekilde daha ucuz oluyor.Hatta arada nerdeyse 150 tl fark oluyor. Neden böyle bir durum var?

    Bir de webden alındığında vergi sigortası %60'a kadar ödüyor yazıyor. Mobil uygulamada %100 olarak geçiyor. Aynı şartları webden alınca 200 tl daha ucuz oluyor.

    Biraz karışık bir post oldu :)

    Yorumlarınızı rica ederim.
  • 30 haziranda gümrükten çıkış yapıp hala kargosu gelmeyen var mı? konuyla ilgili bi bilgisi olan var mı, hala gelmedi ürünüm 🤬

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrhabalar çok hızlı yardıma ihtiyacım var.
    bangood dan bir ürün almak istiyorum.ama ürünü tr.bangood.com olarak alırsam ürünün fiyatı 171 lira türkiye tüm vergiler dahil olarak 221 lira çıkıyor.
    aynı ürünü bangood.com olarak açarasam ürünün fiyatı 141 lira çıkıyor. buradan denersem turkey direct mail(tax free) olarak çıkıyor.bu şekilde seçersen ürünün fiyatı 187 oluyor.
    şimdi benim merak ettiğim turkey direct maili seçim alırsam ürün bana yine gümrük vergileri ödenmiş şekilde mi geleccek.yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba
  • türkiye direct mail ile aldığın sürece vergileri ödenmiş olarak alıyorsun hocam..o seveple hangisi ucıza geliyorsa ordan al.

    yalnız bir tavsiyem olacak, eğer alljoy ile gönderiyorşarsa dikkat et derim çünkü 19 haziranda aldığım ürün hala gelmedi!!! başka sitelerden benzer yada aynı fiyata geliyorsa oralardan al derim. gönderim deposu olarak cn gözüküyorsa genelde alljoy olarak geliyor; hk olarak gözükenler wwe ile geliyor ki bununla 2 haftada filan elinde oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asetil_coa A kullanıcısına yanıt
    evet cn yazıyor..

    peki aynı ürünü bangood.com yaptığında farklı başına tr.bangood yaparsan farklı çıkıyor.
    tr li olanda türkiye tüm vergiler dahil diyor.ama diğerinde direct mail yzıyor iki türlü de vergiler dahil oluyor kesin dimi.
    aralarında 30 lira oynuyor.yani vergi tutatı kadr bir fiyat farkı var.bu biraz kafamı karıştırdı.
    https://tr.banggood.com/ANTUSI-3-in-1-Bicycle-Wireless-Rear-Light-Cycling-Remote-Control-Alarm-Lock-Mountain-Bike-Light-p-1065271.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

    https://www.banggood.com/ANTUSI-3-in-1-Bicycle-Wireless-Rear-Light-Cycling-Remote-Control-Alarm-Lock-Mountain-Bike-Light-p-1065271.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 15 Ağustos 2020; 11:41:9 >




  • sitenin türkiye ve uluslar arası versiyonlarında fiyat farkı olabiliyor..shipping kısmından turkey direct maili seçtiğin takdirde vergilerini de beraberinde ödemiş oluyorsun. bu kısım önemli bak, shipping kısmından kesinlikle turkey direct mail’i seçmelisin. air parcel filan seçersen vergiyi geldiğinde kapıda ödemek zorunda kalırsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo takibinde yer alan out of stock nedir. stok tükendi demek ama ürün zaten gönderildi. ne tükenmesi.

  • Merhaba arkadaşlar
    Bangook tan alışveriş yapacağım. Bir forumda 20+20 verginin ticari alışverişlerde geçerli olduğu kişisel alışverişlerde olmadığı yönünde bir bilgi vardı. Bunun doğruluk oranı nedir. Ayrıca direct mail ile alsam ek %20 vergi buna eklenecekmi? Yoksa eylüle kadar bekleyip ek verginin % 10 a düşmesinimi bekleyeyim.
    Vereceğiniz bilgiler işin teşekkürler
  • LucidDream L kullanıcısına yanıt
    Out of stock depodan çıkmış sipariş anlamında.
  • Banggood'dan alışveriş yapıp bekleyenler var mı ? Benim 14 Ağustos ta verdiğim siparişim depodan çıkmış ,taşıma halinde görünüyor.Yani daha Çinde havaalanına bile ulaşmadı.Çok yavaş çok neden acaba ?.Bir yıl öncede sipariş vermiştim ortalama 10-15 günde ürünler elime geçmişti.Turkey Direct Maille gelecek ,gümrüğü ödenmiş şekilde.Worldwide Expressle göndermişler.Sanırım artık ,bu ekonomik şartlarda ,yurtdışından alışveriş yapmanın hiçbir mantığı yok .Ürün 88 TL ,gümrük kargo 47 TL.Bu ülkede yurtdışından alışveriş etmememiz için herşey yapılıyor ,üstüne birde Banggood,Aliexpress gibi şirketlerin yavaşlığından çek.Yetti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 23 Ağustos 2020; 18:24:31 >
  • Yurtiçinde bulamadığımız bu ürünler neden toptan ithal edilip satılmıyor ? Bunu da anlayabilmiş değilim. Çok talep gören ürünler ithal yoluyla yurtiçinde satılmalı.Pek çok elektronik ürün ülkemizde bulunmuyor.Bulunsa bile fahiş fiyatlarla satılıyor.
  • banggood dan aracım için android ekran almayı dusunuyorum ekra fiyatı turkey direct mail ile birlikte secilince 1900 tl cıkıyor hersey dahil vergi vs. ancak takıldıgım konu su...az bir miktar değil android ekran burda almak istedigim 2500 tl civarı arada 600 700 rahatlıkla oynuyor birde aynı cihaz TR dekive çindeki ama ordakinin ekxtra ozellikleri var tek takıldıgım konu bu miktarda alısveriş yapmak ve ekran almak mantıklı mı? ve o cihaz buraya garantili gelir mi cunku son zamanlarda banggood un urunleri gondermedigi sorunlu oldugu bircok konuda okudum boyle birsey var mı yoksa gercekten hala guvenilir alısveriş yapılabilir mi?
  • Mehaba arkadaşlar Banggood dan Turkey direkt mail (vergilerini peşin Ödeyerek) ile ürün alsam Türkiyede ayrıca ek %20 vergi alınır mı? Acaba son zamanlarda banggood daki şikayetlerin sebebi şirketin bu ek %20 vergiden haberi olmadığı için problem yaşanıyor
  • bosverbe kullanıcısına yanıt
    Aliexpress ana konuya bakın orda bie arkadaş güzel bir ekran almış ona sorabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temizlik robotu bakıyorum iki kişi alınca 700₺ indirim oluyor ama kargo 1200 TL diyor bu kadar kargo fiyatı normal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen siparis verdim bisiklet cantasi 8 gunde geldi. Bir kac siparisim daha oldu onlarda insallah gelir sagsalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Banggod'dan verdiği siparişi gümrükten kabul etmeyip, iade talebi açan oldu mu? ürün bedelini tam geri ödeme yapıyorlar mı?
  • Merhaba, bu siteden 2bin tl’lik bir alışveriş yapmaya çalışıyorum, teb bonus kartımla 6 taksit seçip ödeme ekranında payu sitesine yönlendiriyor, tek kullanımlık şifremi giriyorum fakat ödeme alınamadı hatası veriyor. Bilgisi olan varmıdır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 Tl lik tv box aldım Gümrük ve kargo korumalı.

    Şimdi başakşehir Pime gelmiş ve gümrük vergisi 130 tl Yansıtmışlar.

    Yazıklar olsun..

  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.