Şimdi Ara

iPhone 7 Plus Şarj Tüketimi ( Arka planda şarj tüketimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Telefonumun şarj süresinden hiç memnun değilim, iPhone 6 dan geçtim bu telefona fakat neredeyse aynı sürede şarj alıyorum. Forumda ki bu tarz şarj konularını okuduğumda temiz kurulum yapılması önerilmiş, temiz kurulum tam olarak nasıl oluyor, ben telefonumu iCloud yedeklemesinden kurdum uygulamalar resimler vs geldi direk. Bir de şarjın en büyük düşmanı arka planda uygulama yenilemek, bu bende kapalı fakat şarj tüketiminde baktığımda arka planda şarj tükettiğini görüyorum bu neden olabilir, teşekkürler şimdiden.

    Edit: Resimde gözükmemiş:
    Kullanım: 6 sa 4 dk

     iPhone 7 Plus Şarj Tüketimi ( Arka planda şarj tüketimi) iPhone 7 Plus Şarj Tüketimi ( Arka planda şarj tüketimi) iPhone 7 Plus Şarj Tüketimi ( Arka planda şarj tüketimi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbold -- 30 Aralık 2016; 9:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Telefonu sıfırladıktan sonra iCloud yedeklemesinden kurarsanız eskiden telefonda ne sorun varsa onu da geri getirmiş oluyorsunuz. İcloud yedeklemesine sadece fotoğraf ve kişileri alın, whatsapp'ı uygulama içinden yedekleyin. Sonra telefonu sıfırlayıp yeni bir iPhone olarak kurulumu yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluerdem

    Telefonu sıfırladıktan sonra iCloud yedeklemesinden kurarsanız eskiden telefonda ne sorun varsa onu da geri getirmiş oluyorsunuz. İcloud yedeklemesine sadece fotoğraf ve kişileri alın, whatsapp'ı uygulama içinden yedekleyin. Sonra telefonu sıfırlayıp yeni bir iPhone olarak kurulumu yapın.

    Ben sıfırdan kurdum yeni iPhone olarak ayarladım sonra her şeyi manuel kurdum uygulamaları falan. Ama whatsapp için iCloud da açıktı hala düzelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir de öyle deniyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkaplanda şarj yemesi hakkında fikri olan var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de cihaz aynı. Çok farklı değil seninkinden. Ben iCloud dan yedek alarak falan da kurmadım. Arka plan yenileme de tamamen kapalı. Beklentim 10 saatleri görmekti ama maksimum 8 saat, o da şarjı %5 lere düşürürsem..
  • Oyunların bir çoğu aşırı şarj tüketiyor oyun da oyunuyorsunuz sanırım. 10.2 de yaşadığım tek problem bu. Oyunlar tam optimize edilemedi diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.