Şimdi Ara

Patlak Hoparlör 6s 64 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar. İkinci el bir cihaz aldım uygun fiyata ve sonradan farkettim ki cihazın hoparlörü hem az ses veriyor hem de cızırtlı ses çıkıyor. Bugün yekili servise verdim. Ekte olan maildeki gibi bir cevap geldi. Dışarıda özel servise sorduğumda orjinal hoparlörün 100 liraya değişebileceğini söyledi. Cihazı 1500 lira gibi uygun bir fiyata aldım 11 ay daha garantisi var ayrıca turkcell in akıllım diye bir sigortası da mevcut. Ama turkcell bayini aradığımda bu durumu kapsamayacağını söylediler. Bana bir yöntem söyleyin siz olsanız ne yapardınız?
     Patlak Hoparlör 6s 64 gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir de başka bir yetkili servise versem sonuç değişir mi? Bahsettiği kasadaki ezikler de çok yüzeysel. Düşme sonucu oluşmadığı belli
  • Hocam bence şansınızı deneyin baska serviste karar değişebilir
  • bencede şansınızı deneyin derim
  • Yanlız gelen mail bi bana mı inandırıcı gelmedi? Kardeş olur da değişim kararı verirsin parayı yollamadan bi teyit et ara Apple'ı.
  • Ben olsam 100 tl verir hoparlörünü değiştirirdim.

    Hoparlör sorunu,genelde dınanımsaldır.Diğer servisler de,yüksek ihtimalle bu adamların dediği şeyi söyleyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gaisensei

    Yanlız gelen mail bi bana mı inandırıcı gelmedi? Kardeş olur da değişim kararı verirsin parayı yollamadan bi teyit et ara Apple'ı.

    Apple ile görüştüm dostlar. Onların kayıtlarında da var. sonuca razı olmadığımı belirttim. Çünkü telefonda çizik var tamam ama darbe izi değil bunlar.
    Kocaelide ikamet ediyorum ve istanbulda başka bir servise göndermemi istediler. Ben de bugün gönderdim. Yine olumsuz bir sonuç alınırsa turkcellin akıllım güvende kaskosunu deneyeceğim. O da olmaz ise dışarda tamir ettireceğim. Şimdilik düşüncem bu. Yine fikirleri olanlat var ise iletebilirler. Ben gelişmeleri burdan sizlerle paylaşacağım. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

    Bir de bu haliyle satılsa cihaz ederi nedir fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.