Şimdi Ara

Yurt Dışı Görüşme Hakkında (Umre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şunu belirteyim daha önce ne yurt dışına çıktım, ne de yurt dışıyla görüşme yaptım. O yüzden bu konuda en ufak bir bilgim yok.

    Durumu özetleyim.

    Annem umreye gidecek nasip olursa cumartesi günü. Türk telekom faturalı hattı var. Yaş itibariyle malumunuz internet kullanma konusunda sıkıntıları var. İki üç haftadır whatsapp üzerine çalıştık ve kullanmayı öğrettik. Ancak orada internet bulup bulamayacağı meçhul. O yüzden işi garantiye almak için türk telekom hattı üzerinden konuşma yapmak istiyoruz.

    Sorularım

    1. Annemin hattına bir yurt dışı konuşma paketi mi alacağız?

    2. Yurt dışı paketlerinde 30 dakika arama, 60 dakika çağrı alma gibi ayrıntılar var. Şimdi anneme böyle bir paket aldığımızda o bizi aradığında yalnız onun dakikalarından mı gidecek yoksa bize de bir ücret yazılacak mı?

    3. Biz onu aradığımızda bizim her yöne dakikalarımızdan mı gider? Yoksa ayrı bir ücret mi öderiz?

    4. Bu işi minimum maliyetle nasıl hallederiz?

    şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.



  • Hangi tur ile yurtdışına gidecekse en güzel desteği oradan alırsınız benden demesi. Elinizi çabuk tutmanızda da fayda var. Yine de şunu bil orada bundan 10 yıl kadar önce paketler vardı. Bizim ülkemize göre de ucuzdu. onlardan alınıp kullanılabiliyordu. tabi o dönem için söylüyorum bunları çünkü o vakitler böyle internet veya whatsap denen keyif yoktu malesef :( her ihtimale karşı yurtdışına giderken TT için görüşme paketi almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.