Şimdi Ara

Sanayi Savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  Sanayi Savaşları



    Hurdaların ustalıkla sınavı!Türkiye belgeselciliğine yeni bir soluk getirecek olan Sanayi Savaşları pazar günü TRT Belgesel’de!Her bölüm, verilen malzemelerle 24 veya 48 saat içinde yeni bir araç ortaya çıkarmaları istenen ustalar, meslek sırlarını ve işin inceliklerini ekrana taşırken, eldeki kısıtlı malzemeler ve çıkma parçalarla çalışıp ortaya çıkan sürpriz sonuçlar ile seyircileri şaşkına çevirecek. Mesleki birikimleri birbirinden farklı ve her biri işinin ehli ustalardan oluşan Çarkçılar ve Anahtarcılar takımları Sanayi Savaşları’nda becerilerini ve yaratıcılıklarını konuşturacak. Ustalar, hurdalıklara terk edilmiş paslı bedenlerden ve akla gelmeyecek malzemelerden yepyeni araçlar ortaya çıkaracak. Ustaların samimiyeti ve esprili yaklaşımları izleyiciye bir tamirhaneye uğramış da, tamir sürecine eşlik ediyor gibi hissettirecek. An gelecek; izleyici, ustaların tartışmalarına ve gerilen sinirlere şahitlik edecek; an gelecek takım ruhu ve uyumlu çalışma sonucu ulaşılan başarının sevincini yaşayacak. Sanayi Savaşları’nda ustalıkla keskin zeka ve rekabet ile samimiyet, zamana karşı yarışın getirdiği stres ile yoğrulacak. Kazanan hangi takım olursa olsun, otomobillerin değişim süreci, verilen görevler ve finalde ortaya çıkan araçlar, herkesi ekrana bağlayacak.Belgeselin yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli, yönetmenliğini Bilal Eroğlu, sunuculuğunu Oto Haber Genel Yayın Yönetmeni Halit Bolkan, seslendirmesini Uğur Taşdemir, proje teknik danışmanlığını İlhan Karaca, metin yazarlığını Özgün Öztürk yapıyor.

     Sanayi Savaşları

     Sanayi Savaşları

     Sanayi Savaşları

     Sanayi Savaşları

     Sanayi Savaşları

     Sanayi Savaşları












    konu inşallah silinmez daha önce gördüm bitane ama fazla detaya girmemiş programın bütün bölümlerini izledim başarılı amerikan programıda var böyle tamam ama türkiyede yok yapılınca tabi klasik amarigada yapıldıydı diye kötülemeye başlandı bizim ustalar gayet başarılı güzel işler çıkartıyorlar bence çocuk arabası ve testereden araba yapma bölümleri kötü olmuş birde arabaların normal sesleri değilde başka sesler koymuşlar arkaya arkadaş normal sesleri olsa daha doğal güzel olacak neden böyle şeyler yapıyorlar anlamış değilim program gayet başarılı ve güzel birazda gülseler iyi olacak







  • Konuyu açmak için bu bölüme gelmiştim ama sen açmışsın iyide yapmışsın. İlk defa şu an denk geldim bence çok iyi. Hep laf eder dururduk amerikada şöyle programlar böyle belgeseller var falan diye. Bizde de adımlarını görmek yeni bişeyler izlemek çok keyifli. Zamanla bu tarz uygulamaların ve yayınların artacağını düşünüyorum. Salak salak evlendirme programları, bi evde ne idüğü belirsiz 10-15 erkek kızın olduğu, aptal saptal yarışmalar yerine böyle şeyler çok daha iyi.
  • konusunu açmaya gelmiştim ama sen açmışssın. güzel program. amerikalılar yapsa owww biz yapınca böggg. bence güzel program olmus.
  • ben pek beğenmedim.
  • benim de çok hoşuma gitti. Bayağı kaliteli yapıyolar bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.