Şimdi Ara

Arıza ve Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracınızla ilgili başınızdan geçen sorunları ve kısa olarak çözümünü, nedenini bu konu başlığında yazarsak güzel bir kaynak olur diye düşündüm.

    Örnek:
    Sorun: Kendiliğinden lpg'den benzine geçme.
    Nedeni: Lpg şamandıra arızası, map sensörü arızası, pis yakıt.

    Sorun: Gaz yememe
    Çözüm: Gaz kelebek sensörü değişimi.



  • Otomatik Vw Bora aracımda soğutma suyuna yağ karışıyordu, sorun şanzıman yağ soğutucusunun arızalanmasıymış. Değişti düzeldi. Maliyet 200 TL.

    Bir keresinde aracım dizel gibi çalışmaya başlamıştı. Hatta forumda da konusunu açmıştım bildiğin traktör gibi çalışıyordu, sorun emme manifoldundanmış.Maliyet 900 TL.

    Şimdi de aracımın tekleme problemi var. İlginç olan farları açınca ve araba ısınınca tekleme büyük oranda geçiyor. Buji, buji kablosu, bobin değişti sorun düzelmedi. Motor açıldı kapağa ve sübaplara bakıldı sıkıntı çıkmadı. Elektrikçide kaldı araba 3 gün, tesisat kontrol edildi bir sıkıntı çıkmadı. Araç şimdi yine elektrikçide, yine bir şey çıkmazsa Lpg tesisatı kontrol edilecek.
  • Merhabalar aracım 2010 e90 lci paket bende bu uyarıları almaya başladım aniden yolda giderken hiç beklenmedik bir yerde abs, dtc ,Şanzıman, lastik basınç ayarı uyarısı veriyor hareket etmeye devam etsemde uygun yere çekmek için biraz ilerlemede akü işareti veriyor ardından silecekler çalışıyor arabayı stop ettiğimde ya uzun süre beklemem lazım yada akü takviye yardımıyla çalıştırmam lazım nereye gittiysem çözemediler ve acayip can sıkmaya başladı konu uzun zaman olmuş ama ararken foruma denk geldim ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı umarım beni gören olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.