Şimdi Ara

Donanımın zeki çocukları, problemim buyuk ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugun windows 10 guncelleştirmeden sonra, usb yolu ile takılan anahtar programın çalışması ile ,iletişim problemi yaşanmakta,program çalışmamakta
    olay günlüğe baktığımda hata bildirimi almaktayım
    Device USB\Hasp\7&19fa000f&2&00 could not be migrated.
    Last Device Instance Id: USB\VID_03F0&PID_4B17&MI_00\7&64F14D&0&0000
    Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}
    Location Path:
    Migration Rank: 0xF000FFFFFFFFF122
    Present: false
    Status: 0xC0000719

    aygit yoneticisinde usb hasp görunmekte...
    çözümü nasıl, yardımcı olmanız dileği ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • güncellemeyi geri alacaksın bu kadar basit cevabı ve geçici bir çözüm olduğunu belirtmek isterim Windows update' i tamamen iptal edin güncelleme sonrası. Windows 10' a ait güncellemeler 1607 sürümü çıktığı dakkadan beri hep sorunlu her güncellemede başka sorunlara sebebiyet verebilmekte. yeni çıkacak sürüm ile düzelir diye düşünülmekte bu sorunlar sil baştan değişecek Windows 10 sürümü. şu anda işnsider olarak dağıtılmakta ve gerçek anlamda gelişme sağlanmış durumda daha stabil olmak ile birlikte artık resmi olarak bir anti virüse sahip. defender artık eski defender değil tabiki imzaların ne kadar sıklık ile güncellendiğine bağlı olacak bu durum. sistem sürücüleri ile ilgili bir çok sorun aşılmış durumda en basidi grafik çalışmalarında yaşanan saçma sapan fps kayıpları ve video - 3d çizim uygulamalarında render alınırken yaşanan bellek taşma sorunu da çözülmüş durumda tabi final sürümünde yine içine etmezseler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_flood

    güncellemeyi geri alacaksın bu kadar basit cevabı ve geçici bir çözüm olduğunu belirtmek isterim Windows update' i tamamen iptal edin güncelleme sonrası. Windows 10' a ait güncellemeler 1607 sürümü çıktığı dakkadan beri hep sorunlu her güncellemede başka sorunlara sebebiyet verebilmekte. yeni çıkacak sürüm ile düzelir diye düşünülmekte bu sorunlar sil baştan değişecek Windows 10 sürümü. şu anda işnsider olarak dağıtılmakta ve gerçek anlamda gelişme sağlanmış durumda daha stabil olmak ile birlikte artık resmi olarak bir anti virüse sahip. defender artık eski defender değil tabiki imzaların ne kadar sıklık ile güncellendiğine bağlı olacak bu durum. sistem sürücüleri ile ilgili bir çok sorun aşılmış durumda en basidi grafik çalışmalarında yaşanan saçma sapan fps kayıpları ve video - 3d çizim uygulamalarında render alınırken yaşanan bellek taşma sorunu da çözülmüş durumda tabi final sürümünde yine içine etmezseler.

    tesekkurler ,ancak microsoft destek tarafindan incelenen olayda hasp driverde dll dosyasinin kilitlendigi belirtilmis olup , firma ile temas gecilip cozum yolu olarak yonetici olarak izin verilerek surucu guncelestirmesi bu olagan disi durum ortadan kaldirilmistir. surucunun ayni versiyonu yuklenmistir problem kalmadi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.