Şimdi Ara

Teknobiyotik'ten indirimli ürün almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yaklaşık 3-4 gün önce teknobiyotikten 3. alışverişimi gerçekleştirdim.İndirimli wirless adaptörlerden aldım.Neyse kutu geldi dışında bandrol yok içine baktım statik poşetinin koruma bandı yırtık.Bana acil gerektiği için kullanıp değişim formu açtım.Taktım çalıştı neyse. 2 gün sonra telefonla geri dönüp bilgi aldılar.Ben değişim teklifi beklerken bana aldığınız ürünü isterseniz iade alabiliriz veya değişim isterseniz aradaki normal indirimsiz fiyatın farkını vermememi istediler indirim zamanı aldığım için.Bana yok tedarikçi yok outlet yok depo bir sürü şey saydılar.İş bilgisayarı olduğu için kullanmaya devam ediyorum. Aklınızda bulunsun aceleniz varsa gidin başka yerden alın hızlı çözümü yok.Aklınızda bulunsun bi ürün indirimli ise başka yeri tercih edin 2. tercihinizi teknobiyotik'ten yana kullanın.
    Hepinize iyi günler forumdaşlar.



  • Keşke Webdenal sitesinden alsaydınız.
  • Yaptık bi hata. Aman baskaları yapmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende teknobiyotikten 3.4 sefer alışveriş yaptım gayet memnun kaldım.sıfır ve outlet ürünler aldım.hatta 2 adet sıfır kasa siparişimde 4 adet extra fanda hediye etmişlerdi.outlet ürünler indirimli oluyor ve üründeki sorunları zaten yazıyorlar altına.sizede iade alacaklarını söylemişler.bence firmayı karalamak için bir sebeb yok.
  • Ben simdi sorunu anlayamadim ki..

    tamam statik poseti acik sacik geldi bandrol falan yok. Bunlar yanlis tabi olmamasi gerekirdi. Sonra taktin calisti. 2 gün sonra ne diye ariyorlar? vicdan azabindan mi neyden

    calisan mali mi degistirmeye calistin?
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    2 güne anca döndüler bana. Çalışması problem değil ki. Problem açık olması. Ben bunu teşhir diye almadım ki indirimli kapalı kutu diye aldım.Yok vicdanları var size indirim kuponu verelim dediler :)
  • iboarmutlu İ kullanıcısına yanıt
    Hocam benım de 2 tane sorunsuz alışverişim oldu. 3.cüsünde sorun yaşadım karalamak değil yaşadığımı anlatıyorum. Ürünü indirimli sıfır diye aldım diyorum iyi okursanız anlarsınız.değişime yanaşsa yine sıkıntı değil memnuniyetle tamam kardeşim gerek yok diyeceğim ama onlar tam tersine değiştirmek isterseniz aradaki indirimsiz tutarı sizden alırız dediler.Ayıp üstüne ayıp.
  • bende ekran kartı aldım 2 hafta falan oldu rx 470 4gb indirimliydi 814 tl.Kart geldi açık kutu bandrol yok garanti belgesi yok.Başta uyanmadım taktım kartı cw var.O an anladım iade ürünü indirim bahanesi ile bana yollamışlar.Önce değişim istedim ama bi kaç gün sonra güvenim sarsıldığı için iadeye çevirdim ve paramı aldım.Doğrusu artık hiç bi türk firması bana sıcak gelmiyor hep şüpheyle yaklaşıyorum.
  • teknobiyotik iyi bir siteydi böyle bir hata yapmaları tuhaf
  • Yine teknobiyotik faciası. Bir firma hiç mi ders almaz.
  • Lütfen başlığı düzeltin!

    Teknobiyotikden Ürün Almayın!

    Olmalıydı Başlık!!!

    Sen dua et o ürün bozulmasın bozulunca muadil diye taş devrinden kalma bi anten felan gibi bişey gönderebilirler.
  • Bu yüzden ilk tercihiniz her zaman Inventus ve Sinerji olsun
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Yok o kadar acımasız değilim 2 tane ürünü gönderdiler Allah var paramla sıfır ürün alabildim.Daha farkında olmayan kimbilir kaç kişi var yazık yazık.
  • teknobiyotik hakkında nötr düşüncedeydim ki seasonic psu, ve dark marka hdd docklar almışlığım vardır. ne zaman dark n10 konusunda üyelerden birine inceleme sitesine gönderdikleri bir kasayı sattıklarını öğrendim, sildim tamamen hafızamdan.
  • Xpredator kasa almistim baya oldu . Ürün aciklamasinda kutusunun acik oldugu yaziyordu . Paket geldiginde suphelenmedim . Kasayi cikardigimda yamuk durdugunu fark ettim . Nasil olduysa kasa Pisa kulesi gibi yamuk duruyordu . Ayni muhabbet oldu , geri gonderin ve yenisi ile arasindaki farki odeyin dediler .



    Bu bir stratejidir arkadaslar . Elindeki kirik dokuk mallari kakalamaya calisirsin , musteri yemezse geri gonder yenisini al ama aradaki farki ode dersin .



    Ben de yedim zamaninda , xpredator ucretsiz geri gitti , odedigim miktarda hediye ceki verildi . Aradaki farki odeyip gicir kasa aldim. Teknobiyotik bu stratejide kaybetme ihtimali olmayan bir dümen kurmus durumda . Ya kirik dokuk malzeme alip susacaksin, bu malzemeyi normal sartlar altinda zaten satamayacak , yada oltaya gelip fark odeyerek yanisi ile degistirilecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 22 Aralık 2016; 21:16:54 >
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Şirkete 2 sene evvel DARK Dock aldık. Bir süre sonra diskleri görmemeye başladı. Kendini kapatıp kapatıp açıyordu.

    3 defa gönderdik, sağlam diye geri geldi. Bu firma yıllardır böyle.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ben yıllar önce 2 tane esata lı çift diskli docklardan almıştım hâlâ daha kullanırım sorun yok ama bir de usb 3.0 olan bir dock almıştım o arızalandı gönderdim aynen geri geldi. sonra da tamamen yandı mı ne oldu kapattı kendini kullanıma. o gün ile birlikte forumdan okuduklarım ile bir daha alışveriş yapmadım ama gene de kendi iyiliğimden dolayı nötr düşünürdüm ama artık bitti.
  • Hiçbir firmada yasmadigim saçma sapan bir olayda benim başıma geldi.

    İndirimli kutu hasarlı CPU soğutucusu satın aldım bu firmadan, aradan 3-4 gün geçmesine rağmen kargoya vermediler sonunda elimizde kalmamış deyip kestirip attılar.Ellerinde kutu hasarsız ürün vardı 20 lira farkli fiyatı vardı müşteri memnuniyetine önem verseler hasarsız ürünü anında yollarlardi.

    Bundan 3-4 sene önce Exa pcden monitör aldım ellerinde kalmamış adamlar üst modelini ücret farksız yolladılar.

    En az 3000tl alışveriş yaptım mağazadan.

    Müşteri memnuniyeti önemli şey olay en ucuz satmak değil. Hem uygun fiyata satış yapıp hemde müşteriyi memnun etmek.

    Şuan webdenal hoşuma gidiyor tavsiye ederim.
  • Teknobiyotik bence iyi bir firma ama bazı çalışanları var iteleyelim faturaya sıfır ürün diye geçeriz mantığındalar. Eğer internet üzerinden sipariş veriyor iseniz mutlaka siparişe not düşün. "Ben bu ürünü kapalı kutu ve "0" ürün diyerekten sipariş veriyorum. Bazı kişilere gönderildiği gibi teşhir ve ya outlet ve ya geri iade ürünü göndermeyiniz sakın." diye. Ben birkaç ürün siparişinde bulunur iken böyle not düştüm. Bana gelen cevap şu şekildeydi. "Hepimiz insanız, evet bazen farkına olmadan dikkatsiz davrandığımız zamanlar olabiliyor. Eğer bu gibi durumlarda da zaten kullawnıcı geri dönüşünü yaptığına biz ürünü ücretsiz kargo ile geri alıyor eğer müşteri isterse özür dileyip tekrar 0 kapalı kutu olarak ürün gönderiyoruz" diye bir cevap gelmişti. Ve ardından "Yazdığınız notu dikkate alacağız ve istekleriniz doğrultusunda ürün göndereceğiz" diye İkinci bir cevap gelmişti. Daha sonra ürünler geldiği zaman baktım. Bazı arkadaşların dediği gibi İade ve ya değişim ya da outlet ürünü değil kapalı kutu güvenlik bantlı ürünlerdi.

    Teknobiyotik'in n11 de mağaza sayfası var. Bazı ürünlerde bazı oyumlar var. "Ürün sanki kullanılmış gibiydi. Şurasında şu vardı, şu olması gerekirken yoktu. İşte vidaları yoktu vs vs.", "Ürünün burası çizikti, hafif yamulmuş gibiydi." tarzı yorumlar da denk geliyor. Ama bu tarz yorumlara çoğu firmada denk geliyoruz. Ki zaten baktınız ürün güvenlik bandı açılmış ve 0 olmadığına kanaat getirdi iseniz ve ya anladıysanız firma ile iletişime geçiniz zaten hemen.

    Ben şuanlık sinerji,eksen bilgisayar,arena(toptan burası aslında ama tanıdık vasıtası ile alabiliyorum) vs.gibi yerleri tercih ediyorum. Varsa başka arkadaşların önerebileceği yerler internetten alışveriş için kimileri adıan iyi bir bilgi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Aralık 2016; 22:37:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • vay be millet neler yaşamış. Varsa başka problemi olan yazsın. tüketicileri bilgilendirelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.