Şimdi Ara

Canlı Tv İzle - Canlı Televizyon Kanalları Sizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet ile Canlı Tv Kanalları Elinizin Altında
    İnternet hayatımıza girdiğinden beri birçok işi buradan hallediyoruz. Alışveriş olsun bilgi arayışı olsun araştırma olsun her şey tek bir tıkla elimizin altında yer almaktadır. Şimdi http://canlitv.watch/ sayesinde internetten televizyona gerek kalmadan birçok kanalı bilgisayarınızdan izleyebileceksiniz. Bu imkânı size çok rahat ve kolay bir şekilde sunan canlitv.watch ile kaliteyi göreceksiniz. Eğlence olsun, müzik olsun, spor olsun, dizi, film, belgesel, haber gibi televizyon kanallarının hepsi sitemizde mevcut olup istediğiniz her kanalı rahatça bulabileceksiniz. Sitemizin hızı da diğer sitelere nazaran sizin için daha çok hızlandırılmış olup sıkılmadan sayfa geçişleri yapabilirsiniz. Donmadan HD bir şekilde yayınlarımız mevcut olmakla beraber kanallara kolay ulaşım imkanı da canlitv.watch adresinde olacak. Kategorilere kolay ulaşım sade ve işlevli temasıyla göz yormayan bir tasarıma sahip canlitv.watch sayesinde internet üzerinden canlı tv keyfini zahmetsiz bir şekilde sürdürebilirsiniz. Herhangi bir sorun halinde iletişim bölümden bize rahatça ulaşabilirsiniz ve en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlanacaktır. Tv izlemek istediğinizde tercihiniz kesinlikle bu site olmalıdır. Zaten bir defa burayı keşfettiğinizde elinizin başka bir siteye gideceğini sanmam. Canlitv.Watch sitesine eklenmesini istediğiniz televizyon kanalları için de bizlerle iletişim bölümünden iletişime geçip eklenmesini istediğiniz kanalı bizlere ulaştırabilirsiniz. Amacımız Türkiye'de ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın tek tek kanal sayfaları yerine izledikleri tv kanallarını tek bir sitede toplamaktadır.
    TRT 1 Canlı Yayın Bilgileri
    Tam adı Türkiye Radyo ve Televizyonu 1 olan kanal, ülkemizin yurt çapında yayın yapmaya başlayan ilk ulusal kanalı olma özelliğine sahiptir. 31 Ocak 1968 yılından itibaren televizyonculuk hayatına devam eden TRT 1, 1984 yılında tamamen renkli yayıncılığa başlamıştır. İlk çıktığı yıllarda TV 1 olan kanalın adı 1993 yılında TRT 1 olmuştur. 19 Mayıs 2012 yılında önemli ölçüde değişikliğe giden kanal logosunu, jeneriklerini ve görüntü biçimini de değiştirerek 16:9 geniş yayın hayatına geçmiştir. Ayrıca bu tarihte HD yayın yapmaya da başlamıştır. Kamu tüzel kişiliğine sahip olan TRT 1’in masrafları için devlet bütçesinden yaklaşık olarak yıllık 800 milyon TL kaynak ayrılmaktadır. Ayrıca ödediğimiz elektrik faturalarından da %2 oranında TRT payı alınmaktadır. Bu nedenle kanal tarafsız bir yayıncılık yapma zorunluluğuna sahiptir ancak özellikle son zamanlarda TRT 1 başta olmak üzere TRT yayınlarının tarafsızlığı tartışılmaktadır.
    Doğan Medya Grubu Kanallarından Kanal D
    Tüm Türkiye’ye ve Avrupa’ya yayın yapmakta olan Kanal D kanalının sahibi Aydın Doğan’dır. Kanal D denilince akla ilk gelen programlar hiç kuşkusuz dizilerdir. Oldukça popüler olan dizileri bünyesine katma veya oluşturma başarısı gösteren Kanal D bu sayede de oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. Toplamda 84 yerli ve 13 yabancı dizi sayısı ile bu alanda Show TV kanalından sonra 2. Kanal olmayı başaran Kanal D, 2009 yılından bu yana Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Doğan Medya Grubu bünyesinde yayın yapan kanalın haber sunucuları ana haberde Serdar Cebe, spor haberlerinde ise Emre Tilev’dir. Kanalın spor müdürlüğünü İlker Yasin, haber müdürlüğünü ise Deniz Arman yapmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.