Şimdi Ara

python bunu mu demek istediniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi bir tane text file var burada ingilizce ve karşısında türkçe karşılıklar var ben karşılığını bulmayı yaptım ama eğer yoksa kelime en akın kelimeyi bize verecek bunu mu demek istediniz diye nasıl olacak bu yardımcı olursanız sevinirim uğraştım ama yapamadım



  • text dosyasını PyLucene 'in spell checker özelliği ile endeksleyip, aramayı da PyLucene üzerinden yaparsan o tarz özellik kazandırmak mümkün olabilir. Bunun için PyLucene endeksleme seçeneklerine Türkce ve İngilizce karşılıkları uygun bir yapıda yerleştirmen gerekebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    text dosyasını PyLucene 'in spell checker özelliği ile endeksleyip, aramayı da PyLucene üzerinden yaparsan o tarz özellik kazandırmak mümkün olabilir. Bunun için PyLucene endeksleme seçeneklerine Türkce ve İngilizce karşılıkları uygun bir yapıda yerleştirmen gerekebilir.

    öyle olmuyacak çünkü daha onları işlemedik en son sözlüklere kadar geldik modül daha görmedik hiç onun için farklı bir metod lazım
  • Natural Language Processing temelleri veya Edit Distance veya Levenshtein Distance Algoritması üzerine ufak birşeyler inşa edeceksin o zaman. Her iki durumda da istenen sonuç için iterasyon gerekli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    Natural Language Processing temelleri veya Edit Distance veya Levenshtein Distance Algoritması üzerine ufak birşeyler inşa edeceksin o zaman. Her iki durumda da istenen sonuç için iterasyon gerekli.

    tamamdır saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.