Şimdi Ara

Canon plotter hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,hemen konuya giriyorum.

    Uzunluğu 5-15m arası değişen elektrik projelerimiz oluyor. Yılda 2-3 kez 90'lık kağıda çıktı alıyoruz. Çok fazla bütçeyi aşmadan ,en az arıza verecek en ekonomik ve hızlı cihazı arıyorum ki Canon IPF770 modeli çok kafam sardı. Hem mürekkep kullanımı olsun ,hız olsun diğer kafamı kurcalayan cihaz olan Hp T520 'den üstün. Malum video sitesinde karşılaştırma videolarından bakabilirsiniz.

    Canon markasından şüphem yok ancak hp ciddi anlamda piyasa da yer etmiş vaziyette. Canon alacağım muhtemelen dolayısıyla Canon marka plotter kullananlar var ise görüşlerini almak isterim.

    Gördüğüm tek eksiği hp t520 'ye göre ,baskı kafasını bütün olarak değişiyor olması. Hp'de bu tek tek ,renk başına ayrı baskı kafaları var. Ancak kafa ne kadar sürede bir arıza verir düşünüyorum. Elimdeki ikinci el cihaz bile uzun süredir çalışıyor ,hp designjt 500. Yeni bir japon cihazının kolay kolay arıza yapmayacağını ön görüyorum.

    Fazla uzadı ,konu bu. Yardımcı olabilecek ,fikir verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var.

    Saygılarımla



  • işinize karışmak gibi olmasın ama yılda sadece 2-3 defa kullanmak icin böyle bir yazıcı almak risk olabilir diye düşünüyorum cünkü o kadar uzun süre kullanılmadan durursa kafa kuruma yapabilir ve size ekstra masraf cıkartabilir.
  • Yılda 2-3 kez çıktıyı sadece 90'lık kağıda alıyoruz yoksa haftada en az 100m çıktı alıyorum ;)

    Teşekkürler ilginiz için. Cihazı aldım 1 ay oldu ,gayet memnunum bu arada. Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.