Şimdi Ara

GIGABYTE DS3 ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pazartesi veya salı e6400 işlemcim ve 2*1 gb veritech ddr2 667 ramlerim gelecek.

    Bende geldikleri gün kadıköy'den gigabyte ds3 alacağım. Sormak istediğim bu anakartı alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yani revision farkı, bios versiyon farkı vs. gibi dikkat etmem gereken bir şey var mı?

    Bilgisi olan arkadaşlar ve kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.



  • Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama eğer alacağın DS3 anakart rev. 3.3 değilse alma derim. Çünkü rev. 3.3'te 1333MHz FSB desteği var diğer revisionlarda (rev 2.0, rev. 1.0) yok.
  • sana bendende bir tavsiye iyice arastirmadan acele etme ben yanlislikla ga_965g serisinden onbord vga li aldim ve cok pismanim cunku hic oc yapilmiyor 700 fsb ye kadar destekledigi halde.. ben ancak ancak 4 fsb yukseltebildim yani 266 dan 270 benim anlamadigim sey desteklemiyorsa neden oc bios menusune yerlestirilmis.
  • Bu arada arkadaşlar İstanbul bu anakartı alabileceğim bir yer biliyormusunuz. Ben bulamadım internette.

    Olay hızlandı, yarın sabah geliyor benim işlemci ve ramler o yüzden yarın mutlaka almam lazım bir anakart. Gigabyte 965 s3 alacam ds3 bulamazsam.
  • asus p5b al o.c. garanti en az 470 basar 1333fsb desteğide var paran yeterse deluxe modelini al
  • Asus p5b'yide düşünüyorum ama kararsızım.

    Zaten öyle çok abartı o.c. düşünmüyorum işlemciyi 2.7-2.8'e çeksem bana yeter. Onuda standart performansını denedikten sonra yetersiz görürsem yapmayı deneyeceğim tabii ki yine forumda bir konu açarak sizin yardımlarınızla nasipse.

    Ama halen kararsızım hangi anakartı alsam. Başka tavsiyesi olan.
  • ds-3 bendekinin 1333 fsb desteği yokta nooluyo..rev. 1 kullanıyorum canavar gibi
  • Ben o kadar siteye baktım hiçbirinde yok. Ds3 bulabileceğim bir yer biliyormusunuz. Yarın olmadı pazartesi alacam artık.
  • YANLIS BILIYORSUNUIZ ARKADASIM YETER ARTIK UYURDMAYIN YA DS3 LERIN REV1 LERI BILE DESTEKLIYOR 1333 U BIOS ILE YETER BE OFFF RV3 DAHA O/C STABIL AMA BIOS ILE 1333 DESTEKLER REV1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sokullu

    YANLIS BILIYORSUNUIZ ARKADASIM YETER ARTIK UYURDMAYIN YA DS3 LERIN REV1 LERI BILE DESTEKLIYOR 1333 U BIOS ILE YETER BE OFFF RV3 DAHA O/C STABIL AMA BIOS ILE 1333 DESTEKLER REV1


    evet öyleydi ilk başta F9 biostu sanırım onunla sitesinde 1333 fsb desteği geldiği yazıyodu biosun açıklamasında fakat daha sonra bu değiştirildi.rev. 3.3 ile 1333 fsb desteği geleceği söylendi
  • İyice karıştı kafam ya ne alacaz şimdi, bırak onu ds3 nereden bulacaz o da ayrı.
  • mükemmel ve fiyatı da uygun bir anakart ama
    kasan benimki gibi çift fanlı ise, anakartda ikinci fanı takacak yer yok
  • Benim kasada bir tane 12 cm ekzost fan var o kadar yetiyor bana. Tabii bilemeyiz yeni sistemde yeter mi ama halen ds3 yok. Anlamıyorum bu siteleri, sitede var gözüküyor arıyorum yok elimizde diyor. Yani sipariş versek paramızı 1 hafta bağlayacaklar, sadece şu gün iade yapıyoz diye.

    965-s3 buldum iyimi bu kart?
  • ds3 ile farkı bildiğim kadarıyla sadece kapasitörleri farklı. ds3 tekiler solid denilen katı kapasitör s3 tekiler normal. katı olanların voltaj dalgalanmaları az ve uzun ömürlü diyolar ama normal kullanıcı için s3 yeter bence o.c. açısından da fena değildir ama ben olsam s3 alcağıma p5b alırım.
  • Artık gidiyorum anakartı alacam, işlemci ve ramlerimi alıp gidip kendime artık ne gelirse s3, ds3, p5b anakart alacağım.

    Fikirleriniz için teşekkür ederim.
  • ds3 rev1 ve p5b kullanmış biri olarak kesinlikle p5b diyorum. rev1 ds3 yerine mutlaka p5b almalısınız.

    rev 2 veya 3.3 kullanmadım denemedim yorum yapamam. 3.3 için mükemmel yorumlar var ama türkiyeye geldimi ne zaman gelir bilmiyorum.

    düz s3 te raid yok. p5b nin raid i gayet güzel çalışıyor.


    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yurt

    ds3 rev1 ve p5b kullanmış biri olarak kesinlikle p5b diyorum. rev1 ds3 yerine mutlaka p5b almalısınız.

    rev 2 veya 3.3 kullanmadım denemedim yorum yapamam. 3.3 için mükemmel yorumlar var ama türkiyeye geldimi ne zaman gelir bilmiyorum.

    düz s3 te raid yok. p5b nin raid i gayet güzel çalışıyor.


    saygılar

    arkadaşım 965p-s3 de raid desteği var. ayrıca p5b de raidi nasıl kullanıyorsun. dışardaki raid soketine kablo bulmak ayrı bir dert
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nevfel

    Bu arada arkadaşlar İstanbul bu anakartı alabileceğim bir yer biliyormusunuz. Ben bulamadım internette.

    Olay hızlandı, yarın sabah geliyor benim işlemci ve ramler o yüzden yarın mutlaka almam lazım bir anakart. Gigabyte 965 s3 alacam ds3 bulamazsam.




    quote:

    Orjinalden alıntı: Nevfel

    Ben o kadar siteye baktım hiçbirinde yok. Ds3 bulabileceğim bir yer biliyormusunuz. Yarın olmadı pazartesi alacam artık.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Nevfel

    İyice karıştı kafam ya ne alacaz şimdi, bırak onu ds3 nereden bulacaz o da ayrı.


    http://www.teknofiyat.com/?search=965+ds3&altlimit=&ustlimit=




  • @canibeyaz arkadaşım ben türkiyeye 11 adet bu kablodan getirttim ve bir çok arkadaşa verdim kendimde kullanıyorum gerekirse yine getirtirim ama düşünmüyorum zira kar etmek gibi bir düşüncem olmadı kendime getirtirken bir kaç p5b ciye de geitrtmiş oldum ,kablolar 15 ile 17.5 ytl ye mal oluyor karsıza yakın sattım.

    s3 te raid desteği olduğuna eminmisiniz kullanıcıları yok demişlerdi ds3 te raid var.


    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yurt

    @canibeyaz arkadaşım ben türkiyeye 11 adet bu kablodan getirttim ve bir çok arkadaşa verdim kendimde kullanıyorum gerekirse yine getirtirim ama düşünmüyorum zira kar etmek gibi bir düşüncem olmadı kendime getirtirken bir kaç p5b ciye de geitrtmiş oldum ,kablolar 15 ile 17.5 ytl ye mal oluyor karsıza yakın sattım.

    s3 te raid desteği olduğuna eminmisiniz kullanıcıları yok demişlerdi ds3 te raid var.


    saygılar





    kablo sorunu aşıldıysa p5b yi gigabyte 965p-s3 tercih ederim tabi. fakat şu raid olayında bi açıklama yapayım. gigabyte965p-s3 modelinde raid var. kanıtı:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321
    fakat 945p-s3 modelinde yok. burdaki konuda 965p-s3




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.