Şimdi Ara

Iphone 6s pil ibaresinim donup kalmasi veya yanlis gostermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar twlefonum servisten bugun geldi home tusu icin ekranim komple degisti. Pildede sikintim vardi lakin pil degismediler. Sarjim tam %70 iken whatssapp ta goruntulu gorusme yaptim yaklasik 20 dk ve sarjim %23 e inmis yeni gordum. Batarya saglam daha 10 aylik cihaz ve arada ani kapanmalar oluyordu sarjim hala %50nin ustinde yada hafif assgisinda oldugu halde. Bu pil gostergesi misal 10 dk dir hala %23 te normalde simdiye 20 yada 18 olmasi lazimdi. Pilin gosterge hatasini yada donmasi i nasil cozebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende de oluyor bu pilde ki ani değişim. %30un üzerindeyken kapanmalar falan. Pil için seri numarası sorgulattım apple ın yaptığı pil değişim kapsamına girmiyor telefonum. Sanırım yazılımsal çünkü ios 10 yüklediğimden beri bu sorunlar oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde seri numaram degisim kapsaminda degil fakat degisim kapsaminda olmayan her 6s te bu sorun yoktur hocam eger sorunlu seriler haricinde geri kalan her 6s te olsaydi cig gibi buyurdu bu yanlis pil gostergesi yada pil gostergesi donma sorunu. Bir kez killandik ya bataryadan ne yapacam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.