Şimdi Ara

astra 1.3 cdti 2010 fiyat bilgisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler arkadaslar. Tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum. Aracimi satip tucson almayi dusunuyorum. Aracim 2010 model 1.3 cdti 6 ileri manuel 53000km de. Ilk sahibiyim. Cok temiz. Boya hasar yok. Essantia comfort plus olarak geciyor arac. Zamaninin en dolusu olan bir arac. Ekstra olarak 3d havuzlu paspasi,bagaj havuzu, krom kapi esikleri,krom cam citalari,krom kapi kollari,spoiler,bod perde gibi aksesuarlar mevcut. Alana kislik lastigin yaninda birde 6 aylik goodyear lastik de verecegim. Sizce ne kadar istemem gerekiyor. Arkadaslar arasinda satiliga cikarttigimi yazdim whatsup tan,simdiden iki kisi ben aliyorum dedi. Fiyat olarak kactan asagi vermeyeyim. Yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • bizde 2011 model 100binde araç vardı acelemiz vardı 42 ye tanıdığa verdik kış lastikleriyle, 111.yıl enjoy dolu araçtı, kazasız çok temiz araçtı daha fazla rahat eder gibiydi, sizin ki aksesuarlı ve km baya düşük, yinede ikinci el sitelerinde bir inceleyin.
  • 10 gün kadar önce 2010 model dizel astramı 44.500 liraya sattım. 88.000 kilometrede ve çok temizdi. Benim aracım easytronic yani yarı otomatikti. Fakat manuel ile yarı otomatik arasında ne kadar fiyat farkı olur bilemiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.