Şimdi Ara

Etik-Ahlak Kalmamış Ülkede 60 Bin Lira Bütçe İle Sıfır Astra Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bana yardımcı olur musunuz? Ailecek ilk defa araba alacağız. Pek deneyimli değiliz. Bütçemiz 60 bin lira. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz o yüzden deneyimli kişilere sormak istiyorum. İkinci el Renault Fluendce arabalara baktık ilk baktığımız araba hasarsız olarak tanıtıldı ve tramer sorgusunda kayıt olmadığı belirtildi plaka sorgulaması yaptık gerçekten sorunsuzdu. Babam birde sigortacıdan tramer kaydına baktırayım dedi son anda meğersem araba hasarlıymış. Biz İzmir ilinde yaşıyoruz araba İstanbul ilinde idi az daha boş yere yol parası verecektik. Bir kaç arabaya daha baktık benzer sorunlar. Ailecek çok soğuduk bu durumdan. Sıfır araç almayı düşünüyoruz artık bütçemiz ile çünkü yaşadığımız coğrafyada etik-ahlak kalmamış. Biliyorum yaşadığımız ülkede araba vergileri çok uçuk ama yapacak bir şey yok. Sıfır alırız kafamız rahat olur en azından diye düşündük. Astra Sedan 1.6 Benzinli 115 HP MT Edition Plus düşünüyoruz. Şimdi ben şöyle bir liste çıkardım;

    Astra Sedan 1.6 Benzinli 115 HP MT Edition Plus

    Navigasyonlu Multimedya

    Park Sensörü

    Kol Dayama

    Krom Çıta

    Cam Filmi

    Kalter-Boya-Koltuk-Motor Koruma

    Bagaj Havuzu

    Kauçuk Paspas


    - LPG / + LPG

    Şimdi sorularım:

    Bayilere gidip fiyat alacağız hafta sonu. Bu listeyi bayilere göstereceğim. Sizce ekleyip-çıkarmam gereken bir şey var mı?

    Çeşitli sitelerde araştırma yaptım 59-60 bin civarı bir teklif vermelerini bekliyorum LPG'siz sizce fiyat uygun mudur?

    Sizce sıfır araca LPG taktırmalı mıyız? Sonradan taktırırsak garanti kapsamı dışına çıkma gibi bir durum olur mu?

    Bayiler NECVOX marka multimedya cihazı takıyor sanırım bunların farklı modelleri oluyor mu?

    Edition Plus modele kış paketi ve 17'' alaşım jant opsiyonu var mı?

    Son olarak ekstra garanti sizce gerekli mi?

    Teşekkürler







  • Navigasyona gerek yok zira o kasada çok çiğ duruyor. Hem daha ekonomik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el ne kadar temiz olursa olsun, sıfır araç iyidir. akarı yok kokarı yok. şuanki araç piyasasında da fiyat performans olarak 1. dir seçtiğiniz araç. çok km yapmayacaksanız lpg de taktırmayın derim. ekranın kalitesini pek bilmiyorum ama navigasyonu genelde telefondan bakıp hallederim ben. araçtaki navigasyonlar halen telefondakiler kadar hızlı ve stabil çalışmıyor bence. çok heves etmediyseniz ekrana da boş yere bi dünya para vermeyin.
  • Ekrani disarda sanayide gezin pazarlik edip taktirin,servisler geciriyor.Lpg siz sehirici 10-11 litre yakar,bizim 1.2 bile 8-9 yakiyor lpg degerlerinde.LPG sart,benzin 5.50 tl ye dogru gidiyor.

    Janti ufak alin,lastik ebati buyudukce yakit tuketimi artar ve sifir lastik alinacaginda fiyatlari tuzlanir.

    Bu paraya symbol,sanderodan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alinacak en iyi, en şahane araba.

    Birde lpg taktirdiniz mi oooh gel keyfim gel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eco Tec motorla lpg pek yüz güldürmez ama 50-60 bin km pek bi sorun çıkmaz.

    Sonra can sıkmaya başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntınız performans ve yokuşlar olur.
  • Navigasyona para vermeyin derim . Almanca verilen parayı pişman ediyor. Araç güzel lakin ortalama 10 litre altı zor olur s.ici. lpg öneririm lpg ile uyumlu ama 40.000-60.000 arası subap sorunu çıkartır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bu fiyat aralığının en gözde arabası. Bu bütçe ile araba bakan tanıdıkların hepsi astra sedan aldı istisnasız. Bu aralar çok sattığına eminim. Araçtan performans beklemeyin. Yakıtı da ekonomik değil. Gerisi bence gayet iyi. Ben de 1.4T astra sport sedan otomatik var,ben çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun eskileri beni bilir, Opel yetkili servisinin kazasız dediği aracı aldım, o da pert kayıtlı çıktı. Sonrası Allahın düşmanımın bile işini düşürmesini istemediğim adelet mekanizması falan filan.

    Neyse yediğim bu kazıktan sonra baya bir öğrendim bu işleri. Babama araba ihtiyacı oldu, ben de araştırdım piyasayı, emin olun uyuştucu, kadın satıcılığı piyasası bile bu ikinci el otomobil piyasasından daha düzgündür. Hemen hemen her kes mi yalancı onursuz olur. Baktım olacak gibi değil, bütçeyi yukarı çıkarttık. Babama da boş 4 teker bir direksiyon sıfır km skoda fabia aldık.

    Lastik yeni, silecek yeni, fren diski yeni, her şeyi yep yeni. O yüzden ikinci elden vazgeçip sıfır araç almanızı bende öneriyorum ki zaten bu yönde karar vermişsiniz.

    Tercih ettiğiniz araç için sadece şunu söyleyebilirim Multimedia özellikli ekranlar için çok fazla fiyat istiyorlar. Ben olsam ekstradan ona para vermezdim. LPG olayına gelince de yılda 10 bin km falan yapıyorsanız bence hiç lpg ile uğraşmaya değmez.




  • Aç reno ve aç fiat in dandik arabalarina istedikleri fiyatlari gorunce astra bu parayi sonuna kadar hakediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı araç var bizde genellikle şehiriçi ortalaması 9.4. Lpg takılabilir 50bin km sonra sübaplar erir ve çelik olanlar ile değiştrirseniz birdaha sorun çıkarmaz. Sübap maliyeti de yaklaşık 2000TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda aynı araca 56 bin tl fiyat aldım cam filmi hediye olarak verdi.fakat araçtan boş olması sebebiyle vazgeçtim.direk listeyi önlerine koyma.koparabildiğin kadar hediyeyi koparmaya bak.56 fiyat alırsan cam filmini karter korumayı hediye istiyorum diyip pazarlık yap.maliyetli olan malzemeleri çıkarırsan listenden diğerlerini dışarıdada hallettirirsin.navigasyon olayına bence para verme.sırf ekran var diye arabanın görüntüsü değişmiyor.gece göz alması cabası (kişisel görüşüm).LPG olayı ne kadar bindiğinle alakalı.maliyet hesabı yap.senede 10 15 bin km için lpg nin riskini almam şahsen.o arabanın izmir şehir içinde yakacağı 9 litre benzin.gerisi zevkine ve beklentilerine kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadillaccts

    istanbulda aynı araca 56 bin tl fiyat aldım cam filmi hediye olarak verdi.fakat araçtan boş olması sebebiyle vazgeçtim.direk listeyi önlerine koyma.koparabildiğin kadar hediyeyi koparmaya bak.56 fiyat alırsan cam filmini karter korumayı hediye istiyorum diyip pazarlık yap.maliyetli olan malzemeleri çıkarırsan listenden diğerlerini dışarıdada hallettirirsin.navigasyon olayına bence para verme.sırf ekran var diye arabanın görüntüsü değişmiyor.gece göz alması cabası (kişisel görüşüm).LPG olayı ne kadar bindiğinle alakalı.maliyet hesabı yap.senede 10 15 bin km için lpg nin riskini almam şahsen.o arabanın izmir şehir içinde yakacağı 9 litre benzin.gerisi zevkine ve beklentilerine kalmış.

    ekranın gece kapatabilirsin veya ışık siddetini azaltabilirsin




  • Elentraya bakın bursada 56/900 fiyatı var çingen pzarlığıı ile biraz daha inebilir geri kallanı tüp kaskoya harcarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pro-black

    Eco Tec motorla lpg pek yüz güldürmez ama 50-60 bin km pek bi sorun çıkmaz.

    Sonra can sıkmaya başlar

    Sonra da garbanın birine satar zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Etik-Ahlak Kalmamış Ülkede 60 Bin Lira Bütçe İle Sıfır Astra Sedan

    yurdumuz insanları cebindeki parayı soymak için sırtlanlar kadar açlar, vahşiler..
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    aynen kapatılıyorda direksiyondan değiştirince müziği ekran yine açılıyor yine kapatıyorsun bana niyeyse acayip batıyor.bende cinslik var biraz
  • Alin hocam araç gayet dolu bir arac, bos cart curt diyenlere bakmayin. Arabanin sasesi saglam mi ? Saglam. Piyasasi var mi ? Var. Fiyati uygun mu ? Cok uygun. Goruntusu hos mu ? Hos. Klima var ki ? Var. Sis fari var mi ? var. İc hacki genis mi ? Genis. Sacma sapan ozelliklere, para bayilmak sadrce ahmakliktir. Uzun yol yapsaniz zaten dizele yonelirdiniz,senede az yol yapacaksiniz sanirim . Dusunmeden alin. Clio olmus 63 bin,fiesta olmus 65 bin. Dusunmeye gerek var mi ?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kol dayama yazmışsınızda Edition Plus'ta bu donanım yok diye biliyorum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.