Şimdi Ara

SAMSUN'da Kaliteli Özel Yetkili Servis Tavsiyesi (Var mı?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsunda İşinin ehli olan bir vw servisi var mıdır? Özellikle yürür-elektrik işlerini yaptırabileceğim iyi bir yer olsun istiyorum artık. Kaporta desen güzel yapan yerler var, heryere de yaptırabilirsin ancak elektrik veya yürür gibi mevzularda, aracın kendi dilinden anlayan, hassas bir usta gerekiyor. Daha önce wossa ve wosser'e gittim, özellikle wossa'yı hiç beğenmedim. Çalışmayan cam otomatikleri için Komple aracın kapısını söktüler, yarım saat uğraştılar, sonra "aaa sigorta atmış" diyerek tabladan sigortayı yenileyip pişkin pişkin bir de 30 lira işçilik yazdılar. Özön samsundaki yetkili servisi, parası mühim değil deyip oraya götüreceğim ancak oranın da servisçiliğinin berbat olduğunu söylüyorlar. Samsunda bir wv araç sahibi olarak aracımı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğim, özellikle elektrik ve yürür işlerinde ehil bir usta var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • Günlük onbinlerce tekil kullanıcı olan donanımhaber gibi bir forumda bile bu sorum günlerce cevapsız kalıyorsa, hakikaten samsunda kaliteli VW servisi yok demektir. Neyse bulucaz bi yolunu bakalım.
  • üstat iyi günler ben de arabamın 45 bin bakımını yaptıracam sinoptan samsuna götürüp yaptırmayı düşünüyorum ama nereye yaptıracağımı bilemiyorum bu konuda yardımcı olursan sevinirim WASS varmış 1 arkadaşımın taıdığı oraya yaptır dediler ama bilemedim sen ne dersin ?
  • ozanca1453 O kullanıcısına yanıt
    valla dostum samsunda hiçbir servisin adam gibi ustası yok. buradaki titiz arkadaşlarım da arabalarını yaptırmaya çoruma götürüyorlar. ben de öyle yapacağım. çorumdaki ustaları çok methediyorlar. orada iyi bir servis araştırıp oraya götüreceğim.
  •  SAMSUN'da Kaliteli Özel Yetkili Servis Tavsiyesi (Var mı?) SAMSUN'da Kaliteli Özel Yetkili Servis Tavsiyesi (Var mı?)




  • araç doktoru A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Artık bundan sonra Samsun'da Araç Doktoru (Özel servis) var!!!
    Volkswagen araçlarınızı güvenle götürebileceğiniz, İstanbul'dan gelen alanında uzman ustaların çalıştığı, mekanik-elektrik-kaporta ve boya konusunda kaliteli hizmet veren Araç Doktoru Samsun'un en büyük özel servisidir.

    İletişim:
    Fatih Keskin / Servis Müdürü / 533 377 02 49
    Müşteri Hizmetleri 0 850 532 54 50

    Adres: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulv. No:289 Tekkeköy (Mercedes Mengerler Yanı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4vc1

    valla dostum samsunda hiçbir servisin adam gibi ustası yok. buradaki titiz arkadaşlarım da arabalarını yaptırmaya çoruma götürüyorlar. ben de öyle yapacağım. çorumdaki ustaları çok methediyorlar. orada iyi bir servis araştırıp oraya götüreceğim.

    Merhaba,

    konuya ilk yazdigin mesajdan bende muzdaribim.

    Siz aracinizi nereye getirdiniz? Benimde bakim yaklasti ve ufak tefek isler var. Merak ettim benim icinde fikir ve bir nebze tavsiye olmus olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.