Şimdi Ara

Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Philips’in 55PUS6101 modelinde bu ara Kipa’da kampanya var bilen biliyor. Orada alan arkadaşlar yorumları ile alacakları bilgilendirmişler fakat ben bulamadığım soruları TV’yi alan arkadaşlara sora sora öğrendim.

    TV almaya karar verme aşamasında en çok zorlandığım 50” mi 55” mi sorusu oldu. Şunu söylemeliyim ki ben 3.5m uzaklıktan izliyorum. İyi ki 55” almışım dedim.

    Eğer bulunduğunuz şehirde kipa varsa orada kampanyalı fiyatı 2199 lira. Benim bulunduğum şehirde kipa olmadığı için n11 üzerinden satın aldım. 2489 lira ürünün fiyatıydı. forumdan 200 lira çeki 50 liraya aldım. 100 lira da bonus veriyordu. 2239 liraya denk geldi. Yani 40 liralık bir fark ile aldım. Benim için karlı bir alışveriş oldu.


    TV Hakkındaki kendi görüşlerim ise;

    Öncelikle görüntü kalitesi beni tatmin etti. Diğer TV’ler ile kıyasladım aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ben bunu 2250 liraya aldım diğer 55” Samsung, LG’ler 3500-4000+. lira arasında değişiyor. Bu kadar fiyat farkının neden olduğunu anlayamadım. Ses konusuda iyi yeterli seviyede.

    Ben evde teledünya kullanıyordum. Ondan önce de normal bir uydu. İlk teledünya kullandığımızda kanal geçişleri çok uzun ve yavaş geliyordu. Şimdi aynı durum TV’de geçerli. Açıkça söylemek gerekirse kanal geçişleri yavaş. Alacak arkadaşlar bunu bilerek alsınlar. Zaten video ekledim.

    Menüsü çok kolay, her şey elinizin altında gibi bir şey.

    TV’nin çerçevesi çok çok ince değil ama ince 1cm, kasaya gelince de kalın değil gayet ideal. Bunun içinde fotoğraf ekledim.

    Smart TV’yi aldığımdan beri kullanamadım. Philips’in sunucularında bakım olduğu için smart tv kullanılamıyor.

    Netflix uygulamasını çok beğendim. İnternet hızım 3mbps olmasına rağmen içerikleri full hd olarak izleyebildim. İlk açtığınız zaman kalite düşük oluyor 1-2 dakika içerisinde kalite en üst düzeye çıkıyor ve bir kere bile donmadı görüntü. Bunun içinde video ekledim.


    Kanal Geçiş Hızı;





    TRT 4K Yayını;




    TRT 4K Maç Yayını;




    Netflix Uygulaması;






    TV'nin yandan ve önden görünüşü;

     Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)

     Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)







  • Hayırlı olsun.Bende lg kullanıcısıyım hocam,philips iyidir,güzeldir.Benimde anlam veremediğim tek nokta samsung nasıl lg ile aynı fiyata tv satabiliyor?



    İnsanlar alıyor birde ilginç.
  • iyi günlerde kullan dostum. ben de aynı tv'den aldım kipadan. daha çok smart tv özelliği için aldım ama şu bakım muhabbetine kullanamıyoruz smart tv'yi!!
    Bu bakım olayına benim pek aklım yatmadı başka bir numara olabilir mi sence tv'de? Ben iade etmeyi düşünüyorum.
  • smmmburak S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldığımdan beri smart tv kullanamadım. Çok garip her zaman böyle olacaksa işimiz var demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    rezillik dostum başka bişey değil..
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    bu sabah yine uğraştım müşteri hizmetleriyle yeniden tv kurulumu yaptırdılar açıldı smart tv. bitti mi bakımınız dedim bitti dedi
  • Geldimi smart tv hocam bende deneyeyim bakim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu televizyonu kipadan aldım. TV yayınlarında bir garip frame düşüşü var. Özellikle bazı kanallarda(Fox HD,KanalD gibi). Hatta yakın çekimlerde iyice göze batıyor. Tüm ayarlamaları yaptım ancak zaman zaman aynı sorunu yaşadım. Cumartesi servis gelecek onlarada göstericem belki çözümü vardır.
    4K yayınlarda bir sıkıntı yaşamadım.
    PS4 performansıda başarılı. Yalnız oyunlarda tv den çıkan ses tok değil. Bundan önce vestelin bir televizyonunu kullanıyordum(hatta vestel çakması finlux) onun oyunlardaki ses performansı çok daha iyidi.
    USB den altyazılı video izledim gayet iyi.
    İlk defa smart tv kullanıyorum şikayet edilecek bir yanını görmedim. İlk uygulamalar ekranı az bişey bekletsede(10 sn civarı) uygulamalara tıklar tıklamaz açılıyor.
    Genel olarak 2200 lira 55" 4K bir televizyon için performansı gayet yerinde. Birde şu tv yayınlarındaki sorun çözüldümü gayet iyi.




  • itachi84 İ kullanıcısına yanıt
    Dün dediğiniz frame düşüşünü bende gördüm. Dediğiniz gibi Fox HD kanalında özellikle maximuma çıkmıştı. Panel hızı yetersiz desem diğer kanallarda bu kadar yok. Tv den çıkan ses tok değil evet. Bu yüzden ben birde soundbar alacağım. Modem benim TV'nin altında olduğu için ben kablolu bağlantı yaptım. Smart uygulama ekranı 2-3 sn içerisinde açılıyor. Benimde sorunum TV'yi ilk aldığım zaman 2-3 gün donma yapıyordu kumanda falan algılamıyor fişten çekip tekrar takmak zorunda kalıyordum. Ama şu günlerde donma olmadı. Dün bir tek smart tv de bir uygulamayı açarken donma yaptı. Bugün servis gelecek bakalım.
  • TV için yeni güncelleme yayınlandı bugün bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Philips’in 55PUS6101 modol 4K tv aldım yaklasık 2 ay oldu henüz internetim olduğu için deneme fırsatım olmadı.
    öncelikle ailemin yaklaşık 2012 model LG 43'' lik tv si var üstelik full HD çok net görüntüsü var. bende 55''4K tv aldım diye hava attım ne yazık ki Philips’in 55PUS6101 modol 4K tv nin görüntüsü çok kötü sebebini anlayamadım çok net bir görüntüsü yok , üstelik digitürk HD yayın kullanıyorum.
    diğer bir sorunum ise bu Philips’in 55PUS6101 modol 4K tv . internete girip film izleme imkanı vermiyor mu . dün çok uğraştım bulamadım . her hangi bir tarayıcısı yok . sabit 8 9 uygulama koymuş o kadar onlarda zaten boş işler.
    bu 4K tv tarayıcıdan film izlemek mümkün mü değil mi ? bilen yarıdımcı olabilir mi ?
  • Frame düşüsü Fps düşüşü olucaktır bas bas bağırıyoruz dünyada daha 60fps yayın stabil yok ancak içeriklerde var, yapacak birşey yok yayınlar 60fps değil + ülkedeki hd kanallar dökülüyor 540p görüntü bitratede 10mbps geçmiyor, karelenme anlık atlamalar en iyi hıgh-end serilerde'de var kaçış yok katlanılacak, bluray player ve orjibal bluray içerikte izleyin frame düşüsü fps kaybı zerre olmaz çünkü bd dısclerde en düşük bitrate 40mbps o yüzden servis çağırıcam felan hiç birşey yapmazlar çok şey beklemeyin..
  • Panelde böyle bir hatası olan var mı?





     Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modeli kullanan arkadaşlar, tavsiye eder misiniz acaba, bütçem en fazla bu tvye imkan veriyor, eğer tavsiye etmezseniz nedenini yazar mısınız
  • ozhenry kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fiyatına göre mükemmel hocam bu fiyat üstüne çıkamıyorsanız düşünmeden alın. Bu fiyata dandik markalar oluyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım ilk gün çok pişman oldum çok basit sıradan bir tv phlips 55pus6101 ü kesinlikle TAVSİYE etmiyorum vestel ile kıyasladım almadan önce phlips tir iyidir dedim ama kesinlikle öyle değil keşke vestel alsaydım smart çalışmıyor ağır süürekli donmalar yaşıyorum telefondan ekran yansıtma özelliği beş para etmez sürekli takılı kalıyor takılı kaldığı gibi tekrar tv ye de dönemiyorum komple elektriği kesip tv yi yeniden başlatmak gerekiyor ses basit bir el radyosundan çıkan ses gibi bu parayı kesinlikel haketmiyen bir tv
  • Yorumlara bakılırsa Philips yazılım arayüz konusunda halen kendini geliştir(e)memiş. Bende 42 PFK 6309 var. Ses ve görüntü çok iyi, sd yayınları hd gibi. Kumandadan kullanmaya gelince rezalet ötesi. Ben bu kadar yavaş çalışan tv görmedim. Tvnin kendi kumandası sanki uyumlu değilmiş gibi. android remote uygulamasında biraz daha hızlı.
    Güncelleme geliyor gelmesine ama neye fayda. Son zamanlar ayarlar menüsüne girmek isteyip bir alt kategoriye gireceğim vakit menüden atıyordu.

    Dahili uydu alıcı zaten biliyorsunuz, olmasaymış daha iyi olurmuş. Aslında hata bende. Ne yapacam 3d smartlı tvyi. Alıcaktım düz bir model. Next Minix HD Cool aldım bununla idare ediyorum. Bu sefer kablo karmaşası hakim. Halam LG marka tv almıştı. Kendi tvmden utandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 8 Ağustos 2017; 13:57:19 >
  • Aralık ayında almıştım TV'yi şuan hala kullanıyorum ve günde 8-10 saat full açık oluyordur kesin. Ben TV'yi Dsmart modül ile kullanıyorum aynı zamanda tivibu uydu mevcut. Geçen detaylı kıyasladım. Kanal geçişlerinde 1-1.5 saniye daha geç dahili uydusu. Bu ilk başlarda göze batıyor ama daha sonra alışıyorsun. Ben şahsen Smart TV yi kullanmıyorum telefondan youtube dan video gönderdiğimde zınk diye açıyor valla. Aldığım zamanlarda tv donuyordu fişi çekmek zorunda kalıyordum ama son gelen güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalktı. Ben aldığım zamanda fiyatı 2300 civarına denk gelmişti. Bu fiyata o zaman sunny, axen markalı alabiliyorduk tek alternatif buydu ve iyiki almışım. Şimdi TV'nin fiyatına baktım 3000 den aşağıya yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyyear

    Aralık ayında almıştım TV'yi şuan hala kullanıyorum ve günde 8-10 saat full açık oluyordur kesin. Ben TV'yi Dsmart modül ile kullanıyorum aynı zamanda tivibu uydu mevcut. Geçen detaylı kıyasladım. Kanal geçişlerinde 1-1.5 saniye daha geç dahili uydusu. Bu ilk başlarda göze batıyor ama daha sonra alışıyorsun. Ben şahsen Smart TV yi kullanmıyorum telefondan youtube dan video gönderdiğimde zınk diye açıyor valla. Aldığım zamanlarda tv donuyordu fişi çekmek zorunda kalıyordum ama son gelen güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalktı. Ben aldığım zamanda fiyatı 2300 civarına denk gelmişti. Bu fiyata o zaman sunny, axen markalı alabiliyorduk tek alternatif buydu ve iyiki almışım. Şimdi TV'nin fiyatına baktım 3000 den aşağıya yok :)

    Hocam tvnin ses ve görüntüsüne bişey diyemem çok iyi. Fakat yazılım içler acısı, çift çekirdek performansı bu mu?

    Ekran yansıtma konusunda başarılı. Smart özelliğini sadece arada youtube için açarım. Tv kumandası 1 sene içerisinde ses yükseltme kısma tuşları zorla çalışıyor, iyicene temas ettirene kadar basmam gerekiyor. Tuşları zaten sert. En son yaşadığım sıkıntıda sağolsunlar hızlı dönüş yapmışlardı. Ayar menüsünde istediğim ayara tam gelecem komple o menüden çıkıyordu. Yazılım son sürüm. Benden CSM 2 ekranındaki bilgiyi istediler.

     Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)

     Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)

    Verilen link eski sürüm yazılım linki : j.mp/tpvkurtarma1 https://drive.google.com/file/d/0B-5oXSQCf-wQX2NBNElBS1c2dWs/view

    Kurulumu yaptım hata düzeldi. Şu yazılım sıkıntısını halletseler on numara tv aslında.




  • Hocam aynı TV' den bende aldım acaba kanal sıralama nasıl yapıyor? Çözemedim bir türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.