Şimdi Ara

★★Sony NW-A30 serisi Walkman (ANA KONU)★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ★★Sony NW-A30 serisi Walkman (ANA KONU)★★
    ★★Sony NW-A30 serisi Walkman (ANA KONU)★★
    Merhaba arkadaslar,sonunda Tayland`a giden bir tanidigimin sayesinde,büyük bir hevesle bekledigim cihazim bugün geldi.Kendisi sarjda oldugu icin su an icin sizlere sadece ön bilgi vermek istiyorum.

    -Modeli 16gb kulakliksiz olan nw-a35 modeli ve Sony Store dan satin alindi.
    -Türkce dil secenegi mevcut.
    -Asya-Pasifik ürünü oldugundan dolayi Avrupa Ses Kisitlamasi yok.
    -A10 ve A20 serilerinde bulunan 30 seviyelik ses A30 da 120 seviye
    -128 gb a kadar sd kart takilabilir.
    -FM radyo mevcut.
    -Dokunmatik ekrani kapandiktan sonra fiziksel tuslariyla kontrol etmeye devam edebiliyorsunuz.
    -Media Go programi ile bir sarkinin sözlerini ekleyip cihazin ekraninda görüntüleyebilirsiniz.
    -Ben 179€ ödedim. Avrupa`ya gelecegi zaman(Subat 2017 icinde) nw-a35 300€-360€ fiyat araliginda gelebilirmis.(tabii ki ses kisitlamali olarak gelecek)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 11 Ocak 2017; 18:0:27 >







  • Sony TR sitesinde içinden gürültü engelleyici kulaklık çıkıyor denmiş ancak kulaklık yok sanırım ?
  • celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Evet bu model kulaklıksız model NW-A35, gürültü engelleyici kulaklıklı model 16 gb için NW-A35HN dir.

    sony tr nin sayfasındaki dipnotlarda "Satın alınan modele bağlıdır. NW-A35 modeline kulaklık dahil değildir." diye yazmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 25 Ocak 2017; 9:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde satılmaya başlanmış. Akıllı telefon fiyatına :)

    http://www.hepsiburada.com/sony-nw-a35-yuksek-cozunurluklu-walkman-p-HBV0000034LK2
  • Sesi nasıl ki acaba çok merak ediyorum . Elimde son nwz a15 var. Ondan buna atlamak donanım ve kullanım dışında sadece sese odaklanarak gerçekten fark eder mi bilmiyorum . Daha önce a15 17 25 serisini kullanıp da sonra buna geçen bunu Kullanan birileri yorum atarsa sevinirim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    evet pahali ama acikcasi ben spotta daha pahali satilacagini düsünüyordum.cünkü ben uzakdogudan(normal fiyati 200€) 180€ ya aldim.Avrupa fiyati daha yüksek olur diye düsünüyorum.malum euronun TL karsiligi 4TL yi gecti,bence fazla bindirmemisler fiyata,özellikle avrupa icin üretilmis degilse eger.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 29 Ocak 2017; 21:38:41 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    bence suan f/p olarak en iyi cihaz.kulakligim Sony MDR-XB50AP olmasina ragmen ses performasindan gayet memnunum.cihazin ses limiti 120, bana 90-110 arasi yetiyor da artiyor.Heavy Metal dinliyorum bu yüzden yüksek ses seviyorum.tabii ki buradaki en önemli unsur cihazimda Avrupa Ses Kisitlamasi olmamasi(cihaz Asya-Pasifik ürünü),cünkü o ses kisitlamasi sesi gereginden fazla kismakta ve cok büyük ses kaybi yasatmakta.sony shoplarda daha önce a15 ile a25 i Sony MDR-1000X kulaklik ile denedim.Ancak üst seviye hi-res kulaklikla dinlememe ragmen cihazlardan resmen ses alamadim.
    bu arada cihazin icinde 5 adet Poscap2 kapasitör var.
    Bence Türkiye`ye geldiginde cihazi denemen sana daha iyi fikir verebilir.Eger alacaksan imkanın varsa Avrupa versiyonunu alma
    iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 3 Şubat 2017; 22:59:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasgok

    bence suan f/p olarak en iyi cihaz.kulakligim Sony MDR-XB50AP olmasina ragmen ses performasindan gayet memnunum.cihazin ses limiti 120, bana 90-110 arasi yetiyor da artiyor.Heavy Metal dinliyorum bu yüzden yüksek ses seviyorum.tabii ki buradaki en önemli unsur cihazimda Avrupa Ses Kisitlamasi olmamasi(cihaz Asya-Pasifik ürünü),cünkü o ses kisitlamasi sesi gereginden fazla kismakta ve cok büyük ses kaybi yasatmakta.sony shoplarda daha önce a15 ile a25 i Sony MDR-1000X kulaklik ile denedim.Ancak üst seviye hi-res kulaklikla dinlememe ragmen cihazlardan resmen ses alamadim.
    bu arada cihazin icinde 5 adet Poscap2 kapasitör var.
    Bence Türkiye`ye geldiginde cihazi denemen sana daha iyi fikir verebilir.Eger alacaksanda Avrupa versiyonunu sakin alma
    iyi günler

    Merhaba

    Öncelikle iyi günlerde kullanmanız dileklerimle ;

    Ses kısıtlaması olmayan modelleri nereden temin edebiliriz? A35 modelide güzelmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 3 Şubat 2017; 19:25:46 >




  • alpaybursa kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    çok teşekkür ederim. Avrupa ülkeleri hariç diğer ülkelerden bulabilirsin, internet sitesi olarak bilemiyorum malesef. ben Tayland sony Shop tan aldım. Forumdan bir arkadaş yabancı bir sitede yayınlanan bir yazıda nw-a35 nin ses kısıtlaması kaldırılabilir diye okumuş, cihaz sony mağazalarına gelince bir dene bence belki sesi seni tatmin edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpaybursa kullanıcısına yanıt
    hn modeli olmayanlarda ses kısıtlaması olmuyor yalnız kulaklık çıkmıyor ben gecen hafta n11 den aldım kuponla 850 tl normal fıyatı 949-999 arası değişiyor
  • Cihazı kullanan arkadaşlar cihaz hakkında biraz bilgi verebilirlermi? Bu cihazı almayı düşünüyorum. Yoksa başka markalara da baksam mı?
  • Cihazı almayı düşünenler için bir video çektim: https://www.youtube.com/watch?v=gCfZJdU5zDc


    Video altındaki açıklama kısmını ve koyduğum linklerden de daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


    ★★Sony NW-A30 serisi Walkman (ANA KONU)★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERHAMETLESS -- 28 Nisan 2017; 19:9:26 >




  • Nisan 2017'de aldım, iyi bir alet ama pil çabuk bitiyor, forumlarda yazıldığı gibi 30 saat 40 saat nasıl gidiyor pek anlamadım doğrusu. Ipod Classic 160 GB kullanıyordum pil derdi pek olmuyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: missere

    Nisan 2017'de aldım, iyi bir alet ama pil çabuk bitiyor, forumlarda yazıldığı gibi 30 saat 40 saat nasıl gidiyor pek anlamadım doğrusu. Ipod Classic 160 GB kullanıyordum pil derdi pek olmuyordu.

    Kutu içinden ses engelleyici kulaklık çıktı mı acaba ?

    NWA35B diye mi geçiyor ?
  • @missere "Nisan 2017'de aldım, iyi bir alet ama pil çabuk bitiyor, forumlarda yazıldığı gibi 30 saat 40 saat nasıl gidiyor pek anlamadım doğrusu. Ipod Classic 160 GB kullanıyordum pil derdi pek olmuyordu. "

    Ipod Classic 160 GB gerçekten efsane bir cihaz. İlk olarak 2007'de görmüştüm kapasite ve bataryası gerçekten şu zamana göre bile standardın oldukça üzerinde. A-35 konusunda Dediğiniz gibi cihaz için 30 - hatta Mp3'lerle 40 saate kadar yazıyor sitesinde fakat Sony'nin help guideında da yazıyordu. Bazı ses efektlerinin kullanılması dahilinde batarya %70 e kadar daha az gidebilir diye. Üstelik ekranın açık tutulması en fazla bataryayı boşaltan etkenlerden biri. Sony o testleri yaparken sesi sanırsam yarıya kadar açıp, çalma süresini ekran tamamen kapalı iken yapıyor diye biliyorum. Ayrıca şunların da etkili olduğu yazıyordu ki gayet mantıklı: Ses çalma seviyen, cihazı kullandığın ortamdaki sıcaklık, ekran parlaklığı, nfc ve bluethooth un açık olması. Cihazın kendisi az ısınmasına rağmen belki çevresel etkenlerden dolayı çok ısınırsa gene daha fazla şarj gidiyor. Ayrıca Bluethooth ve özellikle LDAC özelliğini kulllanırsan ve Kaliteye öncelik ver seçeneğini seeçersen en kötü o şekilde gidiyor şarjı. Ben cihazı kullanıyorum yazdığı kadar gitmiyor haliyle sürekli ekranı açıp şarkıları bazı playlistlere attığımdan dolayı ama geçenlerde 5 saate yakın aralıksız kullandım ve şarj %90 lerden (battery care açık, sizlerin de açmanızı öneririm) dan tahmini olarak %50-45 lere falan düştü. Toplamda tahmini 1 saate yakın ekran açık kalmıştır. Kısacası benim için 1 günü rahat çıkarıyor hani. 2 günü de çıkarır ama eve döndüğümde batarye bitmeye yakın kalır, totalde bi 12 saat falan kullanmış olurum. Şu anda sabah 1.30 saat akşam 4 saat falan kullanıyorum Flac- Mp3lerle ekran kapalı iken batarya ikonu yarıya düşmüyor %90'lardan, fena değil iyiye yakın bence.
    Sony'nin yapıtğı gibi ekranı kapalı tutup tüm efektleri kapatıp ekranı açmayıp hatta yandaki tuşlara da dokunmayıp kendi kendine çalmaya bırakırsam belirtilen şarkı formatında ve SD karda değil cihazın kendisine yüklediğim parçalarda cihazın gerçekten kağıtta yazan değerlere ulaşacağını düşünüyorum. Ama işlemci, ekran kullanımı, şarkı sarma ve sd kart kullanımı hepsi beraber bu süreyi yarı yarı düşürüyor diyebilirim tahmini, fakat gene de dediğim gibi 1 gün için oldukça yeterli. Bir de insanlar bazı başka forumlarda diğer marka önceliği ses kalitesi olan Daplara (Cowon ve astell&kern gibi) kıyasla Walkman A serisnin ve A-35'in de batarya konusunda çok daha iyi oludğunu belirtiyorlar. Onu da hesaba katınca bence yeterli diye düşünüyorum. Kenar tuşlarını kullanırken ekranın açılmaması batarya konusunda +bonus A-20 ve A-10 serilerine göre.

    @celtic_frost Benim aldığım model (Sony Store'dan aldım Türkiye) A-35, kutunun arkasında da tam olarak NW-A35/BM yazıyor. İçerisinden malesef kulaklık çıkmıyor. B harfi galiba Black, rengini ifade ediyor M'nin ne olduğunu bilmiyorum. İçerisinden sadece cihaz ve 1 adet de şarj/veri aktarım kablosu çıkıyor. Türkiye'de sadece siyah, içinden kulaklık çıkmayan model satılıyor diye biliyorum. Alacaksanız yaptığım videonun açıklama kısmında da belitrmiştim, ek kablo ile birlikte almanızı öneririm çünkü bir ucu USB 2.0 fakat Walkman'e takılan kısmı özel, her yerde bulunmayabiliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERHAMETLESS -- 6 Mayıs 2017; 13:15:13 >




  • teşekkürler bilgiler ve video için.
  • Ben A35'i incelerken tüm ses özellikleri kapalı (zira ekolayzır olmadan da gayet dengeli bir sesi var) biçimde çalmaya bıraktığımda bir miktar mp3 ve çoğunlukla 16 ila 24 bit flac parçalarla 25 - 30 saat arası çalma süresi aldım.

    Ses 120 üzerinden 96 olarak ayarlanmış ve ses kildi açılmış bir şekilde yaptım bunu.

    A15 ve A25 beni ilk dinlediğimde fazla etkilememişti, fakat A35 bu konuda daha kuvvetli hatta 1600 TL'lik ZX100 ile bir noktaya kadar rekabet edebilecek bir cihaz.

    Fakat "kerameti"nin anlaşılması için kaliteli bir kulaklıkla kullanılmalı ; yoksa 20 - 30 dolarlık kulaklıkla A35'e verdiğiniz paranız ziyan olur.
  • 200 GB microSd card taktım sorunsuz çalışıyor.
    Micro sdcard kullanımının pil ömrüne etkisini bilemiyorum.
    26 000 dosya yükledim, bütün parçaları karıştırarak çalarken (ipod clasic 160 gb harddiskten okurken pil tüketimi fazla idi) pil süresini umarım çok azaltmıyordur.
    Güzel bir cihaz ama pil çabuk bitiyor, arka kapak açılıp pil telefonlardaki gibi değiştirilebilse süper olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • missere M kullanıcısına yanıt
    26.000 parça nedir yaw, 4dk*26.000/60 1.733 saat sürer 72 günde bir aynı şarkıya denk gelebiliyorsun,ses namına ne çıksa indiriyorsun sanırım

    neyse ana konum şu ses kıtıtlaması açıldıkdan sonra cihazın sesi yüzde olarak ne kadar farkediyor,klasik sony ses limitini biliyorum ama artışı merak ediyorum,kafaüstü falan besler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 13 Mayıs 2017; 17:23:22 >
  • Arkadaşlar bu Avrupa ses kısıtlama olayını ben anlamadım tam olarak Türkiye de satılan cihazlar da da varmı bu kısıtlama ? yoksa Avrupa ülkelerinden gelen cihazlar içinmi ?
    Türkiye cihazlarında varsa galiba, ben zamanında bu NW-A25HN modeli bir teknoloji markette denemiştim kendi telefonumdaki müziklerden atıp,
    dinlediğimde aynı kulaklıkla telefonumdan daha yüksek ve tatminkar ses aldığım parça bu alette sönük gelmişti bilemedim o zaman almaktan vazgeçmiştim sonra bu ses kısıtlama olayını öğrenince anladım.
    Hala daha satın almak istiyorum bu hi-res cihazlardan ama kararsızım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.