Şimdi Ara

Logitech F710 Mode Işığı 3 Kere Yanıp Sönme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben 3 gün önce Logitech F710 aldım. Fakat kolu kullanırken bazen mode ışığı yanıp sönmeye başlıyor. 3 Kere yanıp sönüyor. Yanıp sönme esnasında da kol kullanılamıyor. 3. kez söndükten sonra kol tekrar kullanılabiliyor. Bu durum da oyunu etkiliyor. Çözümünü araştırdım ama bulamadım. Logitech Support'a yazdım ama cevap gelmedi. Yardımcı olabilecek var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Normalde üç kere yanıp sönmesi o sırada alıcıyı aramasından kaynaklanıyor. Pillerin doluluğunu kontrol edin. Nano alıcıyı bilgisayardan çıkartın , pilleri çıkartın. Pilleri tekrar taktıktan sonra mode ışığının birkaç kere yanıp sönmesi lazım bu esnada nano alıcıyı bilgisayarınıza takın eşleşme sağlaması lazım ve bağlantının kopmaması lazım. Eğer bağlantıda tekrar kopukluk oluyorsa nano alıcıyı başka bir usb girişinde deneyin aynı şekilde. Yine netice alamıyorsanız aldığınız yerden değişimini isteyebilirsiniz.
  • bilgisayarım kolumu görüyor ama çalışmıyo aygıt yöneticinden xbox da aldım ama olmuyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olur mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.