Şimdi Ara

Konuyu yanlış yere açmışım kiltlenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Psu yetersiz olabilir düşüncesiyle ikinci bir psuyu tetikleyerek ekran kartının harici güç girişlerine bu psudan güç verdim. Bundan sonra ekran kartı görüntü vermez oldu. Fanları normal bir şekilde çalışıyor ancak bir türlü görüntü alamadım. Sizce ekran kartına ne olmuş olabilir? Koku falan da gelmedi ama bir yerleri yandı sanki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flamenjero -- 6 Aralık 2016; 20:44:28 >



  • ekran kartının modeli nedir bendede psu dan sandıgım bi sorun olmustu pc yi acıyordum cpu fanı 1 sanıye donuyordu elektrik kesıyordu bilgisayar acılmıyordu. ekran kartını cıkarıp onboard olarak calıstırdıgımda calısıyordu pc .s farklı guc kaynagından denedım yıne aynı sonuc verdı ekran kartı bozulmustu vatana verdım hala servıs yolunda yazıyor servıse gonderdıler ekran kartı bozuldu bu arada ekran kartım msı gtx 1070
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı gtx 770 ancak benim ekran kartı normal bir şekilde çalışırken ben bu psu olayını gerçekleştirdim. Oyundan attığı için psunun yetersiz olduğunu düşündüm. Sonra bir daha görüntü alamadım. Kendi kendime kaşındım yani kısacası :)
  • flamenjero F kullanıcısına yanıt
    :) inş karta bi zararı olmamıstır hocam normal kullandığın psu kaç wat dı ki oyle bi yola başvurdun. kartı başka bir bilgisayarda denemeni öneririm bide öyle bi bak
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    500 wattı da denedik işte bir kere hatta denemeden önce tereddüt ettim ama riski göze alıp yaptım. Şimdi sonuçlarına katlanmak lazım. İnşallah basit bir şeydir de düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.