Şimdi Ara

İş İçin Uygun PC Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ablamın işi için bilgisayar toplamamız lazım. İnternet üzerinden satış yapıyor şuanda. Yoğun olarak Excel, Web Tarayıcı ve Yazıcıyı kullanıyor. Bunlar dışında kullandığı bir şey yok. Bir bütçe belirtmiyorum. Mümkün olduğunca ucuz ama rahatlıkla işini yapabileceği bir bilgisayar olması lazım. Depolamaya ihtiyacı yok. Dolayısıyla 500 gb veya 1 tb hdd yerine 120 gb lik bir ssd'nin daha yararlı olacağını düşünüyorum. Kasa ve monitör olacak. Tabi bu özellikleri sağlayacak hazır bir bilgisayar da biliyorsanız ona da sıcağız. Şimdiden teşekkür ederiz.



  • Bence SSD çok fark yaratmayacaktır. Ayrıca sadece ofis için bir bilgisayar gerekiyorsa ikinci el bölümünden komple sistemler bölümüne bakmanızı tavsiye ederim. Çok ideal sistemler var, uygun fiyatlıdır. Referansı olan kişilerden de gönül rahatlığı ile alışveriş yaparsınız.
  • Cevap için teşekkürler. Orayı da bir yandan inceliyorum. Dediğiniz gibi güzel ve ucuz sistemler var. Kendim için alıyor olsam hiç düşünmem ama ablam sıfır ve garantili olmasını isteyebilir çıkacak fiyata göre. SSD konusunu da kullandığı Excel dosyasının boyutunun büyük olmasından dolayı dedim. Sistem hızlı açılsın programlar çabuk başlasın istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.