Şimdi Ara

Uzayda mücadele devam ediyor: Çin, NASA'nın yerini alabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxhero

    quote:

    Orijinalden alıntı: erce.erdem

    Türkiye uzay yarışına katılırsa vergileri düşünemiyorum... :///

    Götümüze sayaç takarlar olum... :D

    Hahahahha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde yeni imam hatiplerle uzaya cıkarız D

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabı cahiliye dönemi diyebilir uçak fabrikasından bahsediyorsun adamlar 100 yıldır turkiyeyi nasıl çökertirim telaşında yani demek istedigim daha çok iç savaş turkiyeyi köleleştirelim turkiye gelişmesin fakir olsunlar bize muhtac kalsınlar suriyede savaş çıktıda ülkemize sıçramayacı ne magluk şimdiki abd rusya bunun planına 50 sene önceden yapılan planlar bunlardan birden bire olmuyo her şeyin bi nedeni var kısacsı önceden planlar falan .
  • Biz hemen alevlenen ama ateşi çabuk sönen bir milletiz. En ufak aksilikte ya da başarısızlıkta hemen vazgeçiyoruz. Aslına bakarsanız başladığımız bir işi sabırla bitirmeyi bilmiyoruz. Güzel işlerde az da olsa devamlılık önemli. Ama dediğim gibi sabırsız bir milletiz. NASA uzaya çıkana kadar pek çok deneme yaptı. Kim bilir kaç tane roket patlattılar rampada. İlerleyebilmek için bundan ders çıkarmak lazım
  • Haberin başlığa gel

    Çin'in planı : 2030 yılına kadar 3 milyar dolara çıkarmak.

    ABD ise geçen sene 5 milyar dolar harcamış.Yani NASA 30 yıl daha önde.NASA nın yanından geçemiyor Çin daha nasıl yerini alacak?

    Adamların 2030 a koyduğu hedef bile NASA'nın çok çok gerisinde.Çinlilerin gelecek hedefleri NASA nın yerini almak değil bir nebze olsa da yaklaşabilmek.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Haberde diğer ülkelerin edindiği bilgilerden yararlanan diyor yani aslında NASA harcıyor ondan öğrenip yaklaşıyor manasında.

    Tabii NASA inanılmaz keşiflerle teleskoplarla filanda uğraşıyor aktif bir Mars ve pahalı Uluslarası Uzay Merkezi var yok yok.

    ABD biraz bu işi özel sektöre döktü daha tutamazlar bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çinin olayı çok başka. 1.2 milyar nüfus var. Bu nüfusun yaşayabilen kesimi 100 milyon yoktur. geri kalan 1 milyar kişi devletin kasasını doldurmak için köle gibi imkansız şartlarda çalışıyor.
  • Bu toplum iki şeyi de anlamadı ve anlamak istemedi:



    "İSTİKBAL GÖKLERDEDİR!"



    Gökte değil! Uzaydadır!



    Kuran'ı Kerim

    Zariyat S.: 22. Sizin rızkınız da göktedir, TEHDİT edildiğiniz ŞEY (nasa) de.



    Bu millet, Mustafa Kemal'i anlamadığı gibi, Kuran'ı da anlamadı, anlamak da istemedi.



    Cennete, ölü bedenler mi gider/girer yoksa, yaşayan bedenler mi?



    Nâziât (Nasiat) S.: O güç yetmez büyük felaket geldiğinde, 36. GÖREN (görmek isteyen) kişi için CEHENNEM apaçık ortaya çıkarılmıştır.



    39. Cehennem, BARINAĞIN ta kendisidir!



    Ey insanlar! Nerede BARINIYOR SUNUZ?



    Dünya denen bir gezegende!



    Dünya ülkelerinde bunca nükleer silahlar ve nükleer santraller varken, bunlardan yayılacak radyoaktif den/radyasyondan kurtulma imkanı var mı?



    Cam ile minareler mi kurtaracak yoksa, onlara harcanan para ile düşünün nasıl bir NASA benzeri bir yer istasyonu ve Uzayda bir üs kurabilirdik!



    Geçmiş olsun, ANA DOLU insanı cenneti kaybetti ama, Türklerden toplanan kanlar, uzay üssüne gitti!



    Korkma! sönmez bu şafaklarda yüzen AL SANCAK (Al kan: Al kan hücresi içinde erkek " o+/ Haç), dişi de " > " bu. Haç/o= yıldız, Dişi " > " Ay'ı temsil eder.)!



    (Kim ne ederse etsin, ne yaparsa yapsın) "Tüten en son OCAK (Alkan hücresi), O benim milletimin YILDIZI (erkek)' dır PARLAYACAK!"



    Gök tanrı!



    Orhun (değil, Hun/kan) kitabeleri:



    Bilge Kağan Kitabesi (Metini)



    Yukarıda Türk Tanrısı Türkün mukaddes SUYU ("Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki ASİL KANDA mevcuttur!") böyle tanzim etmiş. Türk milleti yok olmasın diye, millet olsun diye BABAM Elteriş (değil, iletimi sağlayan) Kağanı ( değil, KANI!), anam EL (yabancı, bilmediğim) BİLGE (nasa' daki bilim) HATUNU, Tanrı (yaratıcı Kan) tepesinde tutup yukarı (uzaydaki üsse) götürmüş. Babam Kağan (KAN) onyedi er ile dışarı çıkmış (Kadın/ana/dişi sayısı belli değil! Uzay üssünden çıkıp, dünyaya dönmüşler. Tarih tekrardan ibarettir, bedenler de hep tekrardan/reenkarnasyon dan ibaret değil mi? Babanın DNA ve genlerinden, babanın oğlu veya kızı mı olur, babanın kendisi mi?



    İnsanlık daha bunu anlamamış, uzaya gitmeyi, canını kurtarmaya, nasıl anlasın ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde 3 yerde yanlış mevcut, editleyiniz.

    1- ''Astronot'' değil, Taikonot olmalı, taykonot da denebilir, ama astronot asla olmaz!

    Bilmiyor iseniz öğreniniz, veya haber kaynaklarınızı gözden geçiriniz; Amerikalılar kendi uzaya çıkan insanları için ''Astronot'' ismini kullanır, Ruslar kendi kendi uzaya çıkan insanları için''Kozmonot'' ismini kullanır, Çinliler ise kendi uzaya çıkan insanları için ''Taikonot'' ismini kullanır.

    2- Xi Jiping değil, Xi Jinping olmalıydı Şi Jinping deseydiniz ona da eyvallah, kabul

    3- Xi Jinping Başbakan değildir, kendisi yaklaşık 5 yıldır ''Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanıdır''.

    Orta seviye meslek lisesi eğitimli kişi olarak ben bile bu haberde 3 tane yanlış görebiliyorsam okumuş yazmış yüksek tahsil yapmış adamlar kimbilir neler düşünür

    Dünyada belki de üye sayısı olarak ilk 3-5 e giren bir Teknololoji/Donanım sitesinden daha titiz ve doğru haber yapılmasını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.