Şimdi Ara

Murdered Souls Suspect Türkçe yama (Çıktı) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
6
Favori
19.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım mesajım yanlış anlaşıldı tabiki de verdiğiniz emek boşa gitmez bu işe girenlere örnek teşkil edilecek bir projeyi tamamlamışsınız diğer projelerde yer alırsınız umarım iyi günler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası oyunun hikayesini ve sunumunu başarılı buluyorum, oyunun sonuna kadar merak ettirici unsurları ile sizi çok rahat bir şekilde oyun içerisinde tutabiliyor. Oynanış kısmında ise sıkıntıları olduğu aşikar ama en azından bu oyunu benim adıma oynanamaz kılmıyor. Eğer birkaç saatliğine güzel bir hikayeye şahitlik etmek istiyorsanız, şans verebilirsiniz. Bu oyun hakkında dönen 'rezillik' gibisinden yorumlar, genellik ile oyunu oynamamış, malum 1-2 kişiden duydukları yorumları kendi fikirleriymiş gibi benimseyen kişilerden geliyor. Yazık, kendi fikirlerinin olmasını dilerdim. Yama için ise teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shevae -- 20 Temmuz 2017; 12:17:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shevae

    Açıkçası oyunun hikayesini ve sunumunu başarılı buluyorum, oyunun sonuna kadar merak ettirici unsurları ile sizi çok rahat bir şekilde oyun içerisinde tutabiliyor. Oynanış kısmında ise sıkıntıları olduğu aşikar ama en azından bu oyunu benim adıma oynanamaz kılmıyor. Eğer birkaç saatliğine güzel bir hikayeye şahitlik etmek istiyorsanız, şans verebilirsiniz. Bu oyun hakkında dönen 'rezillik' gibisinden yorumlar, genellik ile oyunu oynamamış, malum 1-2 kişiden duydukları yorumları kendi fikirleriymiş gibi benimseyen kişilerden geliyor. Yazık, kendi fikirlerinin olmasını dilerdim. Yama için ise teşekkür ederim.

    Evet arkadaşım, haklısın aynı şeyi 1 mesaj önce ben söylemiştim. Neyse önemli değil kimse mükemmel oyun demedi zaten orta seviyede oynanabilir, ama çöp ve rezil değil.
    Bir de anlam veremediğim şey, oyuna çöp ve rezil diyenler o oyunun konusuna neden girip yorum yaparlar anlamış değilim. Çöpse tamam girme yazma işte Ben öyle yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 20 Temmuz 2017; 21:31:28 >




  • eyvallah hocam emeğinize sağlık
  • 5 yaşındaki çocuğa mı hazırlattınız bu yamayı? Yamayı yapan arkadaş, bildiğin türkçeyi katletmiş. bütün cümlelerin ''devrik'' ve buram buram traslate kokmasını geçtim, oyundaki bütün ''her şey'' ler bitişik yazılmış, birkaç'lar ayrı yazılmış, virgülleri saçma sapan yerlerde kullanıp, zaten kalitesiz olan cümlelerin anlam bütünlüğü iyice bozulmuş. oyun çok tırt olduğu için takmadım fakat, çevirmenlik yapan bir adamın böyle şeylere dikkat etmesi gerek.
  • Archamanel kullanıcısına yanıt

    İnşallah oynamışsın oynamışsan bana yardım edebilirsin inşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link ölmüş yenileyebilir misiniz?

  • Her ne kadar yer yer eksik olsa da yeterli ve doyurucu bir çeviriydi. Ellere, emeğe sağlık ama konuda ki link ölmüş. Yamayı aşağıda ki Steam ve Dijital Oyun Fırsatlarının ilk sayfasında paylaşılan arşivden aldım, kurdum ve sorunsuz çalıştı. Kurmak isteyen arkadaşlar ctrl + f ile bir baksınlar.


    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=464077817&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 31 Ağustos 2021; 18:51:43 >




  • hocam link sıkıntılı yenileyebilrmisiniz acaba

  • hocam link sıkıntılı yenileyebilrmisiniz acaba diğer arkadaşlarda da yama mevcut ise mega ya felan yükleyip link paylaşabilrmi acaba insanlar faydalansın şimdiden teşekkürler

  • irgamkevar İ kullanıcısına yanıt

    https://www.mediafire.com/file/l78oztvxsg89x6r/Murdered_Soul_Suspect.zip/file

  • Türkçe yama halen güncel mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.