Şimdi Ara

Türknet için numara ve adsl işlemlerini nasıl hızlandırabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben de yaklaşık 14 gün önce Türknet başvurumu yaptım. Tam 1 hafta önce de Türk Telekom evime kabloyu çekti ve telefonum artık aktif olduğunu adsl sinyani gün içerisinde göndereceklerini söyledi.

    Buna rağmen Türknet internetimi bağlayamadı. Dediklerine göre Türk Telekom'a numara ve adsl başvurusu yapılmış ama onlardan cevap gelmemiş. Bu sürece nasıl dahil olabilirim ? Yani Türk Telekom ile görüşmem ve süreci hızlandırmam mümkün müdür?



  • Türk telekom ilgilenmez.
  • Ara müşteri hizmetlerini gündüz ara ama akşamcılar pek bişey göremezler.

    Aktivasyon birimine aktarmasını iste orada sor bağlantı için gerekli bildirim ne zaman gönderilmiş ve telekom ne cevap vermiş durumun izahını iste olmadı tekrar gönderilmesini söyle.

    Eğer santralin numarasını biliyorsan aktivasyon biriminden devre numarasını iste 880 ile başlayan o numarayı santrale ver durumuna bakarlar yapabileceklerin bu kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam turk telekom tekel oldu dunya biliyor artık bekliceksiniz veya iptal edip turk telekom alcaksınız
  • iptal ettir

    hazırnet e ya da yazlık internete geç ttnet in

    ondan sonra hattını taşı o zaman hiç bir kesinti olmadan bağlanabiliyorsun
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bunun için işlemler tam olarak nasıl oluyor?

    Hazırnette taahhüt var mı ? başlatıp hemen taşıyabiliyor muyum?
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt
    hazır nette taahhüt yok

    ama sabit telefon bağlatman lazm ilk olarak

    sabit telefonu bağlatmak için 10 lira bağlantı ücreti alıyorlar

    20 lira mı ne de sabit ücreti var

    bir hafta falan kullanırsın sonra hattını taşırsın

    ya da yazlık internet

    2 aylık her şey dahil tüm bağlantı ücretleri yalın adsl erişişm ücreti her şey dahil 140 lira

    aylık 70 liraya geliyor

    16 mbps limitsiz 50 gb akk li tarife
  • kasım 12 de evraklar ellerine ulaştı. 1 haftaya acılır internet denildi. kasım 24 türktelekom geldi hat bagladı gitti. aynı gün türknet sisteme giriş için kullanıcı adım ve şifremi yolladılar. 2 gün içinde internetiniz baglanılacak denildi. 26 kasımda aradım sordum ne oldu diye alt yapıda sorun var denildi. 28 kasımda sabah 9da kapı çaldı türktelokom ekipleri gelmiş size bagladınılan hat yanlış hat olmuş denildi ve yeni hat baglantısı yaptılar. (türk net bana bundan hic bahsetmedi sadece alt yapı sorunu dediler gectiler.). geri aradım bilgi verdim geldiler yeni hat baglayıp gittiler diye tmm dediler 2 gün içinde işleme alınacak dediler. kısaca salıya internet acılır dediler. 29 kasım öglen aradım ne durumda diye işleminiz önceliklidir ilgileniliyor denildi. sonrasında bana telofon ettiler işleminiz onaylanmıştır 2 gün içinde internetiniz acılacaktır diye bunada eyvallah dedim acılsın artık dedim. aralık 3 modem kullanıcı adı ve şifresi geldi. kurulumu yaptım lakin adsl ışıgım yanmıyor. aradım söyledim hafta sonu oldugu için birsey yapamayız denildi pazartesi ekip gelecek onlar yapacak dediler. aralık 5 oldu yani pazartesi aradım ne oldu gelen giden yok. dediler ki isteginiz bugün işleme alınmış 2 gün içinde çözülür. aralık 6 yani bugün az önce aradım sordum ne durumdadır varmı birsey diye. dediler ki arastırıyoruz cözecegiz öncelikli sıradasınız. peki eve kimse gelip bakacakmı öyle demiştiniz dedim. kimse gelmeyecek denildi. gelecek demiştiniz dedim söyleyen arkadaş yanlış bilgi vermiş size denildi. peki durum nedir dedim son olarak santral incelenmiş sorun yok muş dediler geriside inceleniyor ama zamn uzamış dediler. kısaca 1 aylık mucadelem bundan ibaret ve dahasıda olacak bakalım nezamn evime internet baglanacak cooooook meraklar içerisindeyim. son 1 ayımı 2 gün olarak yaşadım.


    not: bu durumlar sizce TT denmi kaynaklı yoksa türk netin bilgisizliginden falan mı?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.