Şimdi Ara

MSI laptop ile verilen Kulaklık, mouse vs GARANTİSİZMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tavsiye edip ürün almasında yardımcı olduğum bir arkadaş MSI marka GT serisi laptop almıştı. İçinden çıkan Steel Series kulaklık arızalanmış. MSI servisi ile görüştüğünde MSI laptop veya ANakat gibi ürünlerin yanında hediye edilen Kulaklık ve mouse türü ürünler garantiye tabi değilmiş.
    Bu konuda düşünceleriniz nedir arkadaşlar? MSI gibi bir markadan böyle samimiyetsiz ve üzücü bir hareketi hiç beklemezdim..



  • Garantisi olsa bile çok fazla bir değişeceğini sanmam . Sonu 2 ayda yırtılan benim Adidas ayakkabılar gibi olur. Garantiye gönderirsin cevap gelir kullanıcı hatası demek ki düzgün yürümesini öğrenememişiz.

    gene sen ne olur olmaz Steelli ara ürünü gönder onlara belki sana yeni bir üst modelini gönderirler ecnebilerin ne zaman güzellik yapacağı belli olmuyor. Türkiyedeki yetkilileri hiç arama uğraşmazlar

    Cevabı yazarkende Steel in sayfasına baktım anladığım kadarı ıle uye oluyorsun sonra ticket atma yeri var ordan ticket at cevap verirler.
    Not: Ticket atarkende yağlı cümleler kur sızın kulaklıklarla muzıgı dınlerken oyun oynarken kendımı rüyalarda gibi hissediyorum başka kulaklıklarda bu keyfı alamıyorum . maddi imkanım yenisini almama engel diye yazarsan %80 yeni model kulaklık kapıda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikadiel79 -- 28 Kasım 2016; 20:53:5 >
  • Yanıtınız için teşekkürler SteelSeries ile görüşmekte fayda var. Fakat MSI markasının yaptığı bu resemen kullanıcıyı kaale almamaktır. Ürünü hediye bile veriyorsan garantisi mutlaka olmalı diye düşünüyorum sonuçta alan kişi bunu bilmiyor ve onun bir parçasıymış zannedip alıyor. Ayrıca diğer üreticilerden bey böyle bir saçma cevap daha önce hiç almadım. Örneğin Asus her ürününe sahip çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.