Şimdi Ara

babil.com dan alışveriş yapmıyacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır seve seve sipariş ettiğim, blogger sayfamda öve öve bitiremediğim siteydi. hatta son siparişimde yorum yaparken, kendilerini bozmalarından korkuyorum diye belirtmiştim. nitekim de üzerinden 3-4 gün geçmeden site kurucusu mehmed ali çalışkan'ın 10 kasım paylaşımını gördüm. tabiki de herkesin kendi fikri; kimse atatürk'ü sevmek veya izinde olmak zorunda değil. kendisi de sevip saydığını ancak izinde olmadığını belirtmiş. tamam bu da kendi düşüncesidir derdim belki ama bunu 10 kasım'da paylaşıyorsan bunun altında başka şeyler ararım. insanların hassasiyetlerinin olduğu böyle bir günde böyle bir paylaşımın çok tepki çekeceği gün gibi ortadayken, bunları da göze alarak yola çıkmıştır diye düşünüyorum. ancak beni en çok rahatsız eden konu ; kendisine yorum yapan bir takipçisine menopozlu abla gibi sıfatlar kullanması o da yetmezmiş gibi (bkz: babilmekan) 'ın paylaştığı muzlu pastaya atıfta bulunmasıdır ki buradaki muzlu pastadan kastedilen iğrenç,çirkin tam anlamıyla haysiyetsiz mesajı her insan idrak edebilecek seviyededir. gelen tepkiler üzerine de iyice batırmış; menopozun kadın hastalığı olduğu üzerine saçmalayarak özür dilemiştir. ben böyle çirkin düşünce tarzlarının okuyan insanlarda köreldiğini düşünür onları daha terbiyeli daha saygılı bulurdum. ne yazık ki bunda da yanıldığımı bu örnekle çok net bir şekilde görmüş oldum. babil.com ile bundan sonra hiçbir alışverişim olmayacaktır. nitekim kendilerinin de beklemediği büyük bir tepkiyle karşılaştılar. benim bildiğim üç blogger artık yazmayacağını söyledi ve çok sayıda kişide siteden alışveriş yapmayacağını söyledi. bu olay belki birilerine ders olur; bu zihniyetteki insanlarının değişeceğini sanmıyorum ama en azından pisliklerini içlerinde tutmayı başarırlar.



  • Bende bayağı yüklü bir alışveriş yapmıştım kitapların yarısı ya yırtık yada sayfalar katlanmış bir şekilde geldi yani senin işin bu daha bunu adam akıllı koruyup getiremiyosan bırak ben kendim halledeyim.
  • Bunları öğrendikten sonra birdaha artık babile elimi sürmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu varken babil nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Daha önce bu siteden hiç siparişim olmamıştı. Artık kişisel olarakta ambargolu firmalarım arasına ekledim.
  • Ben de aynı sebeple Babil.com defterini kapattım. Dediğiniz gibi herkes fikrinde hürdür. İstediğini düşünebilir. Ama 10 Kasım gibi özel bir tarihte bu paylaşımı yapıyor olmak net bir art niyet göstergesidir. Alışverişlerimde yoğun olarak kitapyurdu'nu kullanıyordum. Öyle de devam edeceğim sanırım.
  • Enpara ile 50 tl üstü ilk alışverişe 25 tl iadesini görüp kullanmaya karar vermişken bu yazıyı hatırladım. Girip baktım ama 10 Kasım'da ya bir şey yazmamış ya da silmiş. İnternette de böyle bir haber bulamadım. Gerçekten oldu mu bunlar?
  • büyük bir tepki gördüğünü düşünmüyorum durumdan habaeri olmayan insanlar (büyük çoğunluk) her zamanki gibi devam ederler alışverişlerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.