Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben KSA'da okuyorum bu seneden sonra bir dönem daha alacam ve lise bitecek. (Toplamda 3 sene yaz dönemiyle 2.5 sene) ve ben şimdi okuyacağım bölümü falan düşünmeye başladım genellikte kafamda hep Bilgisayar mühendisliği vardı çocukluğumdan beri bilgisayarlara yazılımsal ve donanımsal olarak ilgim olmuştur bu sene değilde geçen sene ve ondan önceki sene biraz telefon yazılımıyla falanda uğraşmıştım hafiften.

    Şimdi benim kafamdaki soru şu: Bilgisayar Mühendisliği okuduktan sonra uzaktan çalışma gibi birşey olabilirmi? yani Microsoft veya bunun gibi şirketlerde uzaktan yazılımla uğraşmak gibisinden? veya bilgisayar mühendisi başka nerelerde çalışabilir?
    Yani burada öyle şirketlerin şubesimi desem her neyse yok işte. yani bilgisayar mühendisliği okuduktan sonra devlette bir yerde çalışıp körermekte istemiyorum birşeyler geliştirmek istiyorum. bunu belki evdende yapabilirim ama bir korku var içimde ya olmazsa yapamazsam gibisinden? biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum.







  • hocam isini yapiyorsan evdende olur ofistende olur kafedende. ama microsoft boyle calisiyor mu bilmiyorum hepsi ofis kafasiyla calisiyor ama ofis ofis degil. benim arkadasim amerikada okuyor suan dunyada sayili universitelerden muhendislik alaninda zirvelerden bir okul. neyse yazin microsoftta staj yapti snapchatten falan takip ediyordum ofiste scooterla geziyor :d hani orada calisma imkanini yakaladiginda bunu dusunmezsin ofise kosarak gidersin :d o yuzden simdi bunlari dusunmene gerek yok. bu arada bende bilgisayar istiyorum mezunum :d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş sağolsun bana özelden bir arkadaşının bankada çalışacağını söyledi.ona yazdığım cevabı burayada sorayım dedim:

    Yani bilgisayar mühendisliği okuyan biri birçok yerde çalışabilir deme? biri bana öyle şeylerden bahsetti bende bilmiyorum. hani şimdi mesela banka veya hastane gibi herhangi biryerdede çalışabilirsin dedi bu konu hakkında bilginiz varmı? eğer öyle birşey olursa yani işte çalışırım evdede körermemek için hobi olarak yazılımla uğraşırım diye düşünüyorumda bilgim yok bu konularda.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 25 Temmuz 2020; 18:13:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.