Şimdi Ara

BtcSolar: Yeni Saadet Zinciriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BtcSolar Nedir? BtcSolar tıpkı diğer benzerleri gibi size olağanüstü getiriler vaat eden yeni bir saadet zinciridir. Bu aralar çevre duyarlılığı ya da temiz dünya sloganlarının oldukça moda olmasından olacak BtcSolar da tıpkı Recyclix saadet zincirinde olduğu gibi size yeşil bir gelecek vaat ederek yatırımlarını güneş enerjisi çiftlikleri kurmak için değerlendirdiğini söylüyor.

    Üstelik getiri vaatleri de Recyclix ya da GetMyAds benzeri saadet zincirlerinden bir hayli fazla.

    BtcSolar'ın üç farklı üyelik seçeneği var. Birincisi günlük % 2,40, ikincisi günlük % 2,88, üçüncüsü günlük % 3,60 getiri vaat ediyor. Üstelik arkadaşlarınızı ya da tanıdıklarınızı bu tuzağın içine çekip referansları olduğunuz takdirde size onların paylarından %8 vermeyi de taahhüt ediyorlar. Kısacası % 3,6 günlük getirili paketi seçtiğinizde basit getiri yöntemiyle bile yalnızca 1 ay içinde anaparanızı reel olarak ikiye katlayacaklarını iddia ediyorlar.

    BtcSolar'dan Nasıl Para Kazanılır? Tüm saadet zincirlerinde olduğu gibi bu sistemde de ilk üye olup referans aracılığı ile yeni kurbanlar sağlayabilecekler paralarını kurtarabileceği gibi kâra geçme şansına da sahip olacaklar. Ama sistemin nerede tıkanacağını yani yeni üye gelişinin nerde kesileceğini bilmek tamamen şansa dayanıyor. Sisteme ilk girenlerden biri olsanız bile vaktinde paranızı çekmeyip trenden son anda inmeye çalışırsanız siz de referans üyeleriniz gibi tüm yatırdığınız parayı kaptırmış olursunuz.

    Dediğim gibi getiri vaatleri diğer saadet zincirlerini oldukça solluyor. Yalnızca yakında satışa çıkarılacak 4. Boğaz Köprüsü hisseleri dışında. Daha kamuoyuna duyurulmadı ama parası çok aklı yok arkadaşlara cüzi bir miktar karşılığı halka arz edilmeden önce çok uygun fiyatlardan bu hisselerden sağlayabilirim. Üç yanı deniz dört yanı keriz bu memlekette biraz da biz para kazanalım bari. Öyle sürekli milleti uyarmakla yenilen küfür dışında elimize bir şey geçmiyor çünkü...



  • Ek olarak yeni türeyen başka bir saadet zinciri: Tradeex Bundan da uzak durun
  • öf ya tıklayarak zengin olamıcaz mı şimdi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alioreh

    öf ya tıklayarak zengin olamıcaz mı şimdi...

    Sen zengin olamazsan da, Recyclix, GetMyAds, Kairos, Oyun Oyna Kazan sistemini kuranlar çoktan köşeyi döndü. Her taraf referans sistemi ile çalışan saadet zinciriyle doldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alioreh

    öf ya tıklayarak zengin olamıcaz mı şimdi...

    Sen zengin olamazsan da, Recyclix, GetMyAds, Kairos, Oyun Oyna Kazan sistemini kuranlar çoktan köşeyi döndü. Her taraf referans sistemi ile çalışan saadet zinciriyle doldu.

    e bizde yapalım olayı ne insanlar umutla dolsun maksat
  • Size tavsiyem aşağıyı bir inceleyin ve çok daha fazla kazandırdığını görün.

    GETMYADS İLE GELİN HEP BİRLİKTE KAZANALIM

    !!! Aşağıdaki uzun yazıyı okumak istemeyenler kendi hazırladığım tanıtım videosunu izleyebilirler. !!!
    https://youtu.be/odn0CRIQNlI

    İnternetden para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aylık 15$ da, aylık 15000$ da kazanabilirsiniz. Eğer çok sosyal biri iseniz çok daha fazlada kazanabilirsiniz.

    Öncelikle sistem nedir ve nasıl çalışır. Getmyads bir reklam şirketidir. yaptığı işi en basit dille anlatmak gerekirse Getmyads dünyadaki en çok tıklanan internet sitelerinin reklam alanlarını toptan ve uzun dönemli olarak kiralıyor ve bunu diğer kiralamak isteyen şirketlere üzerine kar oranını koyarak onlara kiralıyor. Getmyads de bizlerin yatırımı ile daha fazla reklam alanı satın alıyor ve bu yaptığı ticaretden bize elde ettiği karın % 1 ini veriyor. Şirketin çalışma şekli bu şekilde çok basit ve açıktır.

    Getmyads e jeton alarak dahil oluyoruz. 1 Jeton 50 dolar ve her jetonun 600 günlük çalışma ömrü var, yani 600 gün boyunca günlük % 1 kazanıyoruz. Getmyads e ücretsiz kayıt olduktan sonra min. 1 jeton=50$ max. 1000 jeton=50000$ ile yatırım yapabilirsiniz. Yatırımlarınızdan günlük kazandığınız % 1 in 0,5 ini istediğiniz zaman direk çekebilirsiniz yada daha fazla kazanmak için tekrar jeton alabilirsiniz. Geri kalan %0,5 ise sizin havuzunuzda birikir ve bu biriken kısımla yalnızca tekrardan jeton alıp kazancınızı daha da artırabilirsiniz.

    Referans sistemi. Direk sizin tarafınızdan gelenlerin yaptığı yatırımdan sistem size % 12 verir ve direk sizden gelen referansların bir sınırı yoktur sınırsızdır. Referans kazançları direk çekilebilirdir. Referans sisteminde 4 derinlik vardır. Yüzdelerde şu şekilde 1.%12. 2.%12. 3.%2. 4.%2. şeklindedir. Bu şu anlama geliyor ne kadar çok referansınız olursa o kadar çok kazanırsınız.

    Ücretsi kayıt olun ve hemen başlayın ve sitemin ne kadar kazançlı olduğunu görün.
    https://getmyads.com/r/604720

    Para çekme kanıtları, müşteri hesapları ve kazanç örneklerini inceleyin.
    https://drive.google.co...VSWhJajdrU2c?usp=sharing

    Offical video
    English:http://www.getmyads24.com/english/?r=604720
    Russian:http://www.getmyads24.com/russian/?r=604720
    German:http://www.getmyads24.com/?r=604720
    Spanish:http://www.getmyads24.com/spanish/?r=604720
    French:http://www.getmyads24.com/french/?r=604720
    Italian:http://www.getmyads24.com/italian/?r=604720

    Lütfen önce buradan ücretsiz kayıt olun.https://getmyads.com/r/604720

    Sınırsız destek !!! Aklınıza takılan her şey için arayın. Sizi detaylı bir şekilde bilgilendirip bütün püf noktalarını anlatayım. 0505 432 63 70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.