Şimdi Ara

LG G4 DEĞİŞİM MAĞDURLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuyu telefonunda arıza olup servise veren biz kullanıcıların yaşadığı sorunları gün yüzüne çıkarmak, yaşadığımız tecrübeleri paylaşmak ve diğer arkadaşlara bilgi vermek amacıyla açtım.

    Kendimden başlıyım;

    G4 cihazımı bootloop ve screenshot sorunu yüzünden 04.10.2016 tarihinde mecidiyeköy deki vintek servis merkezine verdim. 29.10.2016 tarihinde değişim için onay verildi. Ancak o tarihten beri cihaz bekliyorum. Müşteri hizmetleri telefonun koreden geleceğini söylüyor. Tam olarak 40 gün oldu. Daha da bekliyeceğim gibime geliyor. Yetkiliye ulaşamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri ise yardımcı olamıyor. THY'ne gitmek istemiyorum çünki 2-3 ay da para iadesi bekleme riskim var. Diğer türlüde G5 verebilirlermiş.

    Bu konu hakkında öneriniz, tecrübeniz varsa paylaşalım. Bir çok LG mağdurunun bilgilenmesine vesile olalım.







  • LG Türkiye Garantisi altında mı hocam ?
    Evet LG G5 veriyorlar geçen ay ben aldım bu konuyla ilgili çok mağdur var gibi piyasa da ama mağdur olanların büyük bir çoğunluğu paralel ithalat telefon kullananlar LG Türkiye garantisi olup da mağdur olan çok nadir insan var o da bulundukları şehir ve servislerinin genel merkeze sözünün geçmemesinden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Ben Eskişehirden verdim LG G4 ü mü garantiye yaklaşık 10 gün sonra aradılar telefonunuz değişime girmiştir LG 5 göndericez ellerinde olan renkleri söyledir diğer renk seçenekleri için beklemeniz gerekmektedir diye ben Gold rengini istedim 3 gün sonra da geldi telefonum.
  • efndy kullanıcısına yanıt
    LG Türkiye garantili. Bugün servis durumunu kontrol ettim ürün hazır olarak yazıyor. Hangi telefonu verecekler yarın arayınca öğrenicem. Bana kalırsa telefonun kaç aylık olduğuna bakıyorlar. 6 ayı dolmayanlara öncelik veriyorlar. Çünkü para iadesi veya yeni cihaz istemeye hakları var 20 iş günü dolmadan. Benim gibi 10 ayı dolanları ise sona atıyorlar diye düşünüyorum.
  • 23 ağustosta bootloptan dolayı servise verdim telefon LG Türkiye garantili daha bugün oldu hala gelmedi ve mecburen artık tüketici haklarına başvurdum, gelse dahi almayacağım zaten geri alanlar yine aynı sorunu yaşamış. Herkese tavsiyem tüketici haklarına başvurup parasını alıp bu sorunlu telefondan kurtulmasıdır
  • 17 eylül 2016 da telefonu aldığım telefoncuya Lg g4 marka cihazimi bootlooptan dolayi teslim ettim.söylediklerine gore yaklaşık 15 gunde kargodan servise ancak ulaştı.ardindan yaklaşık 1 ay da degisim karari cikmasini bekledim nitekim değisim onayi cikti denildi ancak yarin 2 ay doluyor ve hala tam olarak bana verilecek cihazin akıbetini bilmiyorum.eğer g5 verilmezse ucret iadesi talep edeceğim ya da cogu arkadaşın söylediği gibi thh ne gideceğim.Ben bundan önce g2 cihazimi kullanirken bu kadar problem yaşamadım.Ama benim icin lg markasi tam bir hayal urunu oldu.bir daha kesinlikle evime lg marka telefon sokmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonum vintek servise gelmiş. Tekrar G4 veriyorlar. Söylediklerine göre yeni seriymiş. Öğleden sonra gidip alıcam. Telefonu almadan önce özellikle kontrol kısmında bakmam gereken bı kısım var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.