Şimdi Ara

Pandikeyden alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu siteden alış verış yapan oldumu.Trust pilot falanda var ama fiyatlar uygun olunca guvenemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynen arkadaşlar eğer güvenilir ise titanfall 2 ordan alıcam en ucuz orası gibi.
  • Siteden birçok kez alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı, ödeme sistemi, fiyat gayet iyi.. taaki son aldığım Titanfall 2 hesabı patlayana kadar. İlk kez başıma geldi, aldığım hesaba girince oyunun yanında "sorunlu ödeme" olarak belirtilmiş ve oyunu kilitlemişler... Müşteri hizmetleri gayet başarılı hemen ücret iadesi yaptılar. Yani belki çok küçük bir ihtimal ama patlama riski yok değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

    Siteden birçok kez alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı, ödeme sistemi, fiyat gayet iyi.. taaki son aldığım Titanfall 2 hesabı patlayana kadar. İlk kez başıma geldi, aldığım hesaba girince oyunun yanında "sorunlu ödeme" olarak belirtilmiş ve oyunu kilitlemişler... Müşteri hizmetleri gayet başarılı hemen ücret iadesi yaptılar. Yani belki çok küçük bir ihtimal ama patlama riski yok değil..

    Bilgi için teşekkürler hocam peki Titanfall 2 yi alabileceğim başka yer var mı o fiyatlara, g2a da kod kalmamıs, yurtdışı wifi region filan uğraşmakta istemiyorum. Alternatif önerin yoksa bende pandikeyden deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.