Şimdi Ara

Kaza ve değer kaybı soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler yaklaşık 1 ay önce aldığım polo aracıma bi araç park halindeyken çarpıp kaçmış. Fotoğraftaki gibi bir hasar var. Bu olaya nasıl yaklaşmalıyım. Yaşım genç olduğu için şuan bile kasko 2400 tl. Kaskoya bulaşmadan çözümü var mı? Ve kaçan sürücüyü bulmadan değer kaybı davası açabiliyor muyum?

    http://i.hizliresim.com/6mgdXN.jpg



  • öncelikle geçmiş olsun
    Dava açman için kaçan sürücüyü bulmana gerek yok ancak bu hasar nedeni ile değer kaybı alamayacağınızı düşünüyorum.
    Kaskodan yaptırırsanız siciliniz de bozulabilir. Mini onarıma sokmayı deneyin (gerekirse parça parça) Bence alternatif fiyatlar alıp tekrar danışın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deposilin -- 10 Kasım 2016; 23:4:0 >
  • Hocam peki kapı değişmeden yapılır mı bu kısım?
  • Çekerek boyasız yapabiliyorlarmı bence onu bi araştırın. O kadarcık hasar kapı değiştirmeyi gerektirmez.
  • yakın zamanda benzer bi durumla karşılaştık. o arabanın plakası elinizde yoksa hiçbirşey yapamıyorsunuz. eğer plaka varsa karakola gidip şikayetçi olucaksınız polis onu bulucak. hasar kaybı ise yeni çıkan yönetmeliğe göre aracın vidalı parçaları için geçerli değil. evet saçma ama yani aracın şasisine zarar gelmesi gerekliyor. kapıların hepsi değişmiş kaput değişmiş bagaj kapağı değişmiş genede değer kaybı alamıyorsunuz. forumdan bir sigortacı arkadaş açıklama yapmıştı isterseniz o konuyu bulabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzet

    yakın zamanda benzer bi durumla karşılaştık. o arabanın plakası elinizde yoksa hiçbirşey yapamıyorsunuz. eğer plaka varsa karakola gidip şikayetçi olucaksınız polis onu bulucak. hasar kaybı ise yeni çıkan yönetmeliğe göre aracın vidalı parçaları için geçerli değil. evet saçma ama yani aracın şasisine zarar gelmesi gerekliyor. kapıların hepsi değişmiş kaput değişmiş bagaj kapağı değişmiş genede değer kaybı alamıyorsunuz. forumdan bir sigortacı arkadaş açıklama yapmıştı isterseniz o konuyu bulabilirim.

    Ayni sekilde gecen haziran yaptigim bir kazada karsi taraf %100 suclu iken aracimda cikan 11 binliralik hasar kaydiyla ilgili deger kaybi dosyasi acmiyor eksperim.



    Aracin degismezinde hasar olmasi gerekiyormus illa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.