Şimdi Ara

Lenovo K5 A6020 internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kardeşler merhaba ben bu telefonu yeni aldım çok da beğendim fakat ufak bir sorunum var bağlantıyı bilgisayarla paylaşma bölümü ana menüde yok devamlı ayarlardan girmek zorunda kalıyorum bu da yorucu oluyor bu birincisi
    hotspot açılmadan internete bağlanmıyor bu da ikincisi
    Bu problemi nasıl aşabilirim acaba?
    ilginize teşekkürler



  • Widgetlar kısmında ayarlar kısayolu var. Onu masaüstüne boş bir yere at. Önüne ayarlar listesini getirecek. Oradan bu internet paylaşmayı seçeceksin ve masaüstünden tek tık ile ulaşacabileceksin. Şimdiden Rica ederim.
  • teşekkürler kardeş
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ,https://forum.donanimhaber.com/m_117880363/mpage_31/tm.htm şurada en son yorumda belirttiğim bir problem var. Problem :
    Telefonu alalı 1 hafta oldu ancak bir problem farkettim , baska bir sitede de kullananlara sordugumda aynı problem onlarda da oldugunu gördüm. Problem şu , mesela mobil veri açık ve sıkıntısız kullanıyorum. Kapatıp açtığımda çok nadir de olsa açılmıyor mobil veri. Hatta üst menüde mobil veri açık gözükürken ayarlardan mobil bağlantı kapalı gözüküyor. Beklesemde internet bağlantısı sağlanamıyor. Ancak telefonu aç kapa yaptığımda internete girebiliyorum. Sizde de böyle bir problem var mı ? Varsa çözüm bulabildiniz mi ? Yoksa servise mi göndermem gerekiyor ?
    Bu dediğim problemde 2 günde 1 defa filan başıma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Edit : Hattım Turkcell ve apn ayarları yapılı , ek olarak önce ki akıllı telefonumda böyle bir problem yaşamıyordum. Tahminime göre yazılımsal bir hata çünkü bağlantı varken bağlantı kopmuyor. Sadece bağlantıyı kapattığımda bazen tekrar bağlantı sağlanamıyor. Ancak telefonu açıp kapatınca bağlantı sağlayabiliyorum.

    Sizde de böyle bir sorun var mı ? Eğer varsa bir çözüm bulabildiniz mi ?




  • kardeş selam,bende öyle bir problem yok yukarda bahsettiğim problemden başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.