Şimdi Ara

Detaylı iç temizlik - MMCarwash Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    02.11.2016 tarihinde fırsat sitelerinde ilgili kurumun ilanını gördüm. Aracımda su lekesi ve çocukların yarattığı lekeler olması sebebiyle ilan veren yeri aradım. Telefona çıkan hanımefendiye 2. nolu paketi almak istediğimi söyledim. İçeriği de;

    -İç-Dış Cilalı Yıkama
    -4 Jant Temizliği
    -Express Cila
    -Detaylı İç Temizlik (Tavan, Taban, Koltuklar, Kapı İçi, Bagaj İçi)

    Çok yapıcı ve güzel yaklaştı. İsterse parayı dükkanda verebileceğimi de söyledim ancak kendisi site üzerinden ödeme yapmamı istedi. Bende ödememi yaptım ve referans kodunu vermek üzere tekrar kendisini aradım. Cumartesi için sözleştik. Ve cumartesi sabahı saat 10 da yıkama servisinin önünde durdum. Konuştuğum kişi cenazesi olduğunu ve dükkanda olmadığını söyledi. Ve hikaye buradan sonra başladı.

    Aradan indim. Adamın biri sinirli bir şekilde yaklaştı. İsmi Mustafa. Yani Mustafa usta. Hiçbir hoşgeldin vb. gibi karşılama cümlesi kurmadan sinirli bir şekilde kimsin nereden kupon aldın dedi. Bende kendisine Müveyre hanımdan randevu aldığımı vs. izah ettim. Arabanın içine şöyle bir baktı . Yine sinirli bir şekilde bu araba çok pis ne kuponu bu falan gibi cümleler kurdu. Bende bunun 2 yıldır kullanılan bir aile arabası olduğunu ve lekeler olduğu için zaten kendisine getirdiğimi söyledim. Münevver hanımı aramasını söyledim. Kendini aradı. Agresif bi şekilde yanımda gitti. Orada ne yapacağımı şaşırdım. Defol git der gibi beden diliyle davranıyordu.

    Tekrar adamın yanına gittim. İsterse ücret iadesi karşılığı temizleme yapmamasını ve gideceğimi söyledim. Ve neden sinirli olduğunu sordum siniriniz banamı yoksa başka bir şey için mi sinirlisiniz dedim. Oda kendince bir şeyler söyledi. Akşam gelmemi söyledi.

    Akşam Münevver hanım aracın hazır olduğunu ve almamı söyledi. Neyse aracı almaya gittim. Surat yine 5 karış şekilde karşılandım. Arabayı incelemeye başladım. İnanılmaz hor bir şekilde araba temizlenmiş. Etap etap siyahlıklar lekeler hala duruyor. Ayrıca arka koltuğun ipliği boydan boya kalkmış. Bagaj deseniz
    sırılsıklamdı halısı. Ve sol arka çamurluk kısmında sürtme izi vardı. Bunları gösterdiğimde hiç bir sorumluluk almadılar. Aracı bu şekilde teslim etmeyi uygun bulmuşlar sağolsunlar.
    Neyse artık dedim çamurluğa pasta cila atarım siyah kalan yerlere de ben hallederim diyerek eve geldim.

    Meğersem daha bitmemiş Arabanın küllüğü ve torpidodaki 2 paket sigaram yok. Aradığımda burada kalmış gelin alın dediler sağolsunlar !!!


    Yani anlayacağınız baştan sona rezillik. Ben yandım siz yanmayın...



  • Bu ülkede her işi imkanın varsa kendin yapacaksın arkadaşlar. Çünkü iş ahlakı da, işgücü anlamında genel insan kalitesi de malesef SIFIR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yorum özetlemiş durumu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle tanımadığım bilmediğim indirim yapan yerlere aracı vermiyorum. Temizlik işini herkes ucuza maledebilir sonuçta. Aynı kişi çok iyi bir işte çıkarabilirdi. Keşke aracınızı bırakıp gitmeseydiniz. Tamam belki paranıza yazık olacaktı ama sağı solu sürtülmeyecekti. Kim bilir daha neler geldi başına. Geçmiş olsun. Size tavsiyem şudur. Ya temizliği kendiniz yapın ya da paradan kaçmayıp tanınmış bir yere yaptırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesmuru

    Böyle tanımadığım bilmediğim indirim yapan yerlere aracı vermiyorum. Temizlik işini herkes ucuza maledebilir sonuçta. Aynı kişi çok iyi bir işte çıkarabilirdi. Keşke aracınızı bırakıp gitmeseydiniz. Tamam belki paranıza yazık olacaktı ama sağı solu sürtülmeyecekti. Kim bilir daha neler geldi başına. Geçmiş olsun. Size tavsiyem şudur. Ya temizliği kendiniz yapın ya da paradan kaçmayıp tanınmış bir yere yaptırın.

    "Kimbilir başka neler geldi başına" demişsiniz ya. Onu aslında yazmak istemedim. Kanıtlama şansım olmadığı için iftiraya girer diye çekindim.. Ama yazayım.

    "Ordan çıktıktan sonra hafif bir tıkırtı geldi kulağıma. Arabayı park ettim. Ertesi gün araca tekrar bindiğimde şiddetli bir şekilde tak tak sesleri geldi. Hemen sağa çektim. Bir baktım alttan şanzıman yağı akıyor hemde oluk oluk. Hemen ustayı aradım sakın aracı elleme çekici çağır dedi. Çekici çağırdım. Ve gittim. Şanzıman kulağı/takozu denen parça kırılmış. Ustaya nasıl olduğunu sorduğumda zorlamayla olur dedi. Biraz daha gitmeye devam etseydin şansımanın dağılırdı. Ucuz yırttın dedi. 400 TL masrafla yırttım." Araba 50 binde 5 yaşında bende 34 yaşındayım 10 yıllık şöförüm. Arabada o güne kadar hiçbirşey yokken hemen ertesi gün bu olay patlak verdi..

    Ama dediğim gibi vebal alma derdinde değilim. Onlar yaptıysa ALLAH larında bulsun. Diyebileceğim tek şey bu...
  • Aslinda adamlarin yaninda km fotosu cekip kayit altina almak lazim kullanmasinlar diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_Come_Back kullanıcısına yanıt
    Derler ya duyduğuna inanma gördüğünün yarısına inan diye. Referansı varsa ancak bi parça güvenirim yoksa yanından geçmem şahsen. Çok geçmiş olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şebboy

    Derler ya duyduğuna inanma gördüğünün yarısına inan diye. Referansı varsa ancak bi parça güvenirim yoksa yanından geçmem şahsen. Çok geçmiş olsun.

    Haklısınız sanırım büyük bir cahillik ettik...
  • Geçmiş olsun.
  • Fırsat sitelerinden böyle paket alıp da memnun kalan görmedim.

    Yazdıkları 40 kalem iş aslında iç dış yıkama ve ayakkabı parlatıcısi ile torpido parlatmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç tanımadığınız, ilk defa gittiğiniz bir yere arabayı emanet edip gitmek zaten büyük hata olmuş. Geçmiş olsun.
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Siz biraz bile bile lades olmuşsunuz. Başta size asık surat gösteren bir esnaf araçla ne kadar ilgileneceği belli.

    Böyle durumlarda atara atar gidere gider deyip, o adama gerekli cevabı verip çekip gitmek gerekir.
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Tamamen haklısınız ama Nasrettin Hocanın fıkrasındaki gibi hırsızın hiç mi suçu yok
  • Ben de aracımı oraya vermeyi düşünüyordum, araştırma yaparken mesajınızı gördüm. İyi ki de görmüşüm. Çok geçmiş olsun.
  • Legend_Come_Back kullanıcısına yanıt
    var, sayende bunların ne mal olduğunu öğrenmiş olduk kimse gitmez umarım
    şöyle bir durum var, bende çok yıkamacıda yamuk işlerle karşılaştım ve çok yer denedim, iş ahlakı yok, bu araç yıkama işlerinde çalışanların %90ı da serseri apaçi, neden gidiyorum derseniz, aracı kendim yıkıyorum, içini süpür, torpidoyu sil, jantları parlat vs. derken 3-4 saatim gidiyor (mola vererek yapıyorum), üstün başın ter içinde kalıyor mutlaka duş almak gerekiyor, ve bunun yorgunluğuyla o günün bitiyor, bunun yerine 20-25 tl vermek mantıklı geliyor, temiz yer bulup oraya gidiyorum genelde, detaylı temizlik isteyen yerleri kendim halletmeye çalışırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 11 Aralık 2016; 22:48:27 >
  • Kampanya dahşl yaptığını ödemeyi merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat sitelerinden alışveriş yapmak genellikle hoşnut kalınmayan durumlar oluşturuyor.
    Özellikle bu tarz yerler oto kuaför adı altında standart araç yıkamayı ballandırıp kalem kalem detaylandırıyorlar. Sonuçta en az 99 liraya araç yıkatmış oluyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kapıyı açıp kapı içine tazyikli su tutan oto yıkamacıları gördükten sonra asla arabayı kendim dışında birine yıkatmadım.
    Öyle olacağına kirli binerim daha iyi.
    Nasıl olsa kendilerinin değil ya hor kullanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn2355

    Kapıyı açıp kapı içine tazyikli su tutan oto yıkamacıları gördükten sonra asla arabayı kendim dışında birine yıkatmadım.
    Öyle olacağına kirli binerim daha iyi.
    Nasıl olsa kendilerinin değil ya hor kullanıyorlar.

    Bugün aynısını görünce bende dumur oldum. Kabin fitilinden tut, kapı trimleri, koltuklar ve hoparlör gibi hassas ne kadar bölge varsa alayı ıslanıyor ve zarar görüyor. Beni asıl dumur edense kapı eşiğine tazyikli su tutan yıkamacının önünde lüks Alman araçları kuyruk oluyor. Cehalet işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Aralık 2016; 23:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıl var mantık var fırsat sitesinden 50 tl lik kupon alıp komple temizlik beklemek kusura bakmayın ama hakaret etmek içinde söylemiyorum ahmahlık

    herşeyin bi değeri var.
    Geçen gün bir arkadaşım vasıtasıyla komple iç dış temizliğe soktum 350 tl ödedim ona rağmen memnun kalmadım. Bugünkü aklım olsa 500ü gözden çıkarır ziebart gibi bi yere verirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.