Şimdi Ara

Port yok sıkıntısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Türknet'e başvurmuştum. Cumartesi sabahı türk telekom ekibi geldi ankastre bağlantısı yaptı. Hiç boş port yok vs gibi bir şey de demedi. Türknet'i hattım ne zaman aktif olur diye aradım, boş port yok diye not düşmüş ekipler dedi bana. Boş port olmasa gelen ekip bunu bana söylemez miydi? bağlantıyı yaparlarken yanlarındaydım. Ayrıca internet açılacak diye modem vs de aldım bu ne şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Kasım 2016; 18:12:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun.

    Ben telefonda ısrarla sormama rağmem 25 gün sonra adam akıllı öğrenebildim hep arıza var dediler meğersem bende de port yokmuş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de Turk net başvurusu yaptım, bana da port yok dediler

    yarın gideceğim Türk Telekom müdürlüğüne, normal Türk Telekom müşterisiymişim gibi bu adrese abonelik başvurusu yapabilir miyim diye soracam. Boş port sıkıntısı yok mu diye özellikle sorgulatacam

    yok derse benim şu an zaten hali hazırda internet başvurum vardı bağlayabilir misiniz falan derim

    siz turk.net siniz ama falan derse türk telekom değil mi o da diye safa yatarım ikisi de Türk diye.

    hatta gizli gizli video ya da çekmek istiyorum. Bakalım turk telekom varken port var türk net varken port yok mu oluyor.
  • Ben ara ara turknet ve vodafone sayfalarından altyapı sorgulaması yapıyordum biraz önce vodafonede boş port bilgisi aldım vodafone müşteri hizmetlerini aradım teyit ettirdim var dedi peşine ttneti aradım teyit ettirdim var dedi peşine türkneti aradım port bekliyorsunuz ek port talebiniz var dedi :) 2 firmaya sorduğumda boş portun olduğunu öğrendim dedim not aldı ekiplere iletilecekmiş sabah gerçi sabah 8 de tekrar arayıp bilgilendirecem.

    Vodafone 65mbite kadar hız verebilceğini aboneliğinizi başlatalım diyordu :)

    Türknet kullanmak istiyorum bunun içinde sonuna kadar uğraşacam gerekirse şikayet edip kayıtlarıda dinlettirecem hepsini not aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafoneden sorguladığımda hala port var gözüküyor.

    En sonunda vodafone geçirtecekler beni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdurluge gittim. Port varmis. Zaten her tarafi site olan bir mahalle. Bizim mahallede port olmama gibi bir ihtimal yok. O sitelerde hem turksat uydunet hem superonline varken gelip kimse Turk Telekom u secmez. O kadar yogun Turk Telekom abonesi olmayan bir mahallede port olmama gibi bir durum da olmasi sacma.
    Port var baglantinizi yapabilirsiniz dedi. Cumartesi gunu gelen ekip portun olmadigini soylediler dedim. Belki o zaman port yoktur simdi musaittir falana yatti. Kisacasi baska saglayicilara basvurdun mu port yok oluyor. Tekrar Turk net i aradim. Turknet de ana saglayicidan cevap bekliyoruz falan dedi. Ben de port sıkintisi olmadigini aboneligin baslatilmasi icin alt yapi olarak bir engel olmadigini soyledim. On gun icinde baglanir gibi standart seyleri soyledi.
    Tekrar guzel bir sekilde online islem merkezinden sikayet olustursum. Islemin hizlanmasini istedim. Bakalim umarim baglanir.
    Baglanmazsa Turk Telekom a basvuracam. Turk telekomdan basvuru yaptin mi gunduz basvurdun mu ogleden sonra, ogleden sonra basvurursan ertesi gune baglantini sagliyorlar. Baglanti saglarsa Turk Telekom kisa surede, bimere, rekabet kuruluna, btk ya tum sikayet kayitlarim, gelen sms ler yasadigim her seyi belirterek raporlayacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.