Şimdi Ara

İkinci el fiyat sorusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni eve taşınıyorum, evde eski oturan kiracısı 3 yıllık arçelik 24000 btu inverter klimayı 1750 ye bırakıyor, alınır mı?



  • Genelde kimse memnun kaldığı cihazını bırakmak istemez.Klimayı deneyin özellikle ısıtma modunda.İstediği fiyat çok değil.Isıtması iyiyse tüketim değerleride abartı değilse uygun.
    Bende evi alırken demirdöküm eski tip 18000 lik makinayı bıraktılar 500 tl ye .Isıtma sıfır soğutma çok iyi.Şimdi 500 lira veren olsa satarım.
  • mc33 Arkadaşımızla fikirlerimiz ayrı olabilir zira klima söktürmek taşıttırmak taktırmak hem mali hem de stres anlamında insana yük yaratır. usta derdi çeker üstüne para verir üstüne sinir olduğunla kalırsın. onun yerine uygun bir rakamla klimayı mevcut yerinde bırakıp gidip sıfır klima alıp baştan ücretsiz montaj hakkı kazanmak sanki bana göre daha makul.

    Şöyle değerlendirin, eski klimayı söktürüp götürüp taktırmaya kalksa her şeyden öte en az ama en az 250 - 350TL arası işçilik bedeli ile karşılaşacak, üzerine ''Abi bu boru sertleşmiş değişmesi lazım'' dedi mi yandık al sana 100-200 arası daha maliyet, elin adamına 500 verip üzerine dert çekmek yerine, 1750 ye klimayı satıp olası masraf olan 500 ü üzerine eklese neredeyse 24000BTU inverter A+ enerji sıfır bir klimaya yaklaşmış oluyor zaten. hem de 3 yıl garantili :)

    Eğer teknik anlamda bir sıkıntı yok ise ve siz de tüm kullanım koşullarını kontrol ederek sağlam olduğunu teyit ediyorsanız almak makul olabilir. Normalde ben ikinci el klima işine hiç sıcak bakmam, ama bu konu farklı, taşınma sebebiyle satılan ve hali hazırda yerinde takılı olan bir klimadan bahsediyoruz.
  • 24040 inverterlari 3 bin tl ile 2.750 tl arası değişiyor fiyat iyi almak almamak sana kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kiracı doğalgazlı ev satın almış, yaza kadar klimaya ihtiyacı olmayacağı için ve nakite ihtiyacı olduğu için satıyor. 1500 e anlaştım. Bir de taksit imkanı oldu bana iyi geldi açıkcası. Hazır yerinde takılı klima.
    Umarım sorun çıkarmaz. Çok sağolun fikirleriniz için dostlar. Ben 24bin btu klimaların fiyatlarını 3 binin üzerinde gördüğüm için fiyat iyi gelmişti bana.

    @Ado @mc33 @dirincold



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 8 Kasım 2016; 7:49:35 >
  • metalheadjm kullanıcısına yanıt
    Bana göre doğru karar ve yerinde alışveriş olmuş
    Allah iyi günlerde sorunsuz kullanmayı nasip etsin
  • metalheadjm kullanıcısına yanıt
    Usta invertermis senin aldığın klima inventeri gormedim demekki.İyi günlerde kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.