Şimdi Ara

Ahşap tarihi gemi modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar; Ben el işine yatkın birisiyim. Evde bir plan dahilinde yaptığım ahşap model gemi maketimi satıyorum.Yapımı yaklaşık 2 ay sürüyor.Ben boş vaktim çok olduğundan 1 ayda tamamlıyorum. 80 cm ve 1 metre arasında değişiyor model gemiler,benim yaptığım gemiler piyasada yaklaşık 5 bin ile 15 nin arasında değişen fiyatlara satışa çıkarılıyor.Tarihi savaş ve ticaret gemilerinin birebir aynısı şeklinde yapılıyor. İlgilenen varsa özelden fotolarını gönderebilirim. ve sipariş vermek isteyen olursa da özel mesajla irtibata geçebilirsiniz.Bendeki fiyat 4.500 tl ve türkiyenin her yerine elden teslim.Nedeni ise kargoda kırılma ihtimalinin çok olması.Kendim elimle teslim ediyorum. Herkese hayırlı günler.
     Ahşap tarihi gemi modeli Ahşap tarihi gemi modeli Ahşap tarihi gemi modeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Elinle teslim etmen iyi olur kargoda paramparça olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle yapacağım zaten,bu arada model gemileri nerelere satabilirim,bunkonuda yardıma ihtiyacım var,bilgi veren olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikacılarla ve hobi eşya satan otantik yerlerle görüşmenizi tavsiye ederim. Bunun haricinde gittigidiyor, sahibinden vs. gibi yerlerde ilan açabilirsiniz. Ürün kırılgan olmasa, Ebay'den daha geniş bir kitleye de ulaşabilirdiniz ama yurtiçi satışı yapabilirsiniz ancak gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.