Şimdi Ara

Hyundai Accent Blue 2014 1.6 otomatik mode plus mı yoksa tavsiyeleriniz!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir tanıdığım araba almak istiyor. Galeride yazdığım aracı bulmuşlar 78.000 km, 46.000 tl ye. Accent Blue nasıldır alınır mı? Ya da tavsiyeleriniz var mı?
    Bütçe max. 45.000 46.000 TL.
    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben manuelini kullanıyorum tavsiye ederim, benim beklentilerimi karşılıyor. Fiyat değerlendirmesi için model yılı belirtmemişsiniz
  • bende 2011 - 2012 otomatik dizel almayı düşünüyorum araç hoşuma gidiyor
  • 2011-2012 model otomatik vitesi 4 ileri olması sıkıntı yaşatır mı?
  • reddemons R kullanıcısına yanıt
    Çok eski olmasın ama daha önemlisi km si. Bu km dekine yakın 2012 2013 de önerebilirsiniz. Zaten arabayı buldular, arkadaş kullanıcı yorumları nasıl dedi. Ama ideal bir seçenek bulursam önereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden dediniz icime kurt dustu, iyi arastirin arabayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.C.Y kullanıcısına yanıt
    Ben de galeriye pek güvenmiyorum. Biraz da o yüzden internetten bakıyorum. Üstüne bir de adana olunca insan pek huzurlu olamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kişisel görüşüm normal otomobil amacı ile kullanacak isem almam. 2015 dct li mode plus kullandım, motor sanziman harika, iç döşemesi, süspansiyon vs hoşuma gitti ancak araba ne yola oturuyor nede freni güven veriyor. 12 yasinda opel kullanıyorum {memnun olduğum söylenemez süspansiyon çok sert, içi memnun etmiyor vs} opeli hyundai ile değiştirmeyi düşündüm, opel cok daha güçsüz ve konforsuz olmasına rağmen (1.6 100hpeasytronik) . Hyundai yi tercih etmedim. Hyundai Esp virt zirt fasa fuso araba kendi gidiyor kontrol sende değil hissi yaşatıyor. Freni kullanmakta ayni sekilde sıkıntılı dozajlama çok kötü, ayrıca cok kolay patiye düşüyor. Velhasıl aracı güvenli bulmadigimdan vazgeçtim. Su anki aracimdan daha daha iyi duruyor ve viraj kabilyeti daha iyidir belki (misal ayni viraja 70 ile girsek) ancak aracın gidişine göre yetersiz. Ayaginizin altında 128~136 beygir varken ister istemez süratli kullanılıyor ve yavaslamak yada viraja girmek haricinde surati hissettirmiyor. Söylediğim gibi kişisel görüşümdur, alınmaz iddia etmiyorum başkasına göre 10 numara araç olabilir.Sonuc olarak güçlü motorlu b segment bir sedan.

    Edit : çok dağınık yazmışım, daldan dala olmuş üzgünüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 31 Ekim 2016; 10:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OutSecT kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ben memnunum, tavsiye ederim. B segmentinin kralıdır zaten bana göre. Motoru harika diğer dizeller gibi 120 130dan sonra kesilmiyo, istikrarlı bi şekilde 200e kadar çıkıyo ve limitöre giriyo. Araba pek sağlamlık hissi vermiyo ama 170-180 giderken bile salma, bırakma durumu hiç yaşamadım. İçeriye yol sesini alır, motor sesini almaz. Siz otomatik düşünüyosanız, otomatiği manuele göre bir tık fazla yakar fakat şanzımanı taş gibi tam otomatik şanzımandır arıza yolda kalma derdiniz olmaz. Frenlerini kimse beğenmiyo fakat bana göre fren ve yol tutuşa etki eden en önemli faktör tabiki lastiktir. İyi bir lastikle hem freni, hem yol tutuşu daha iyi hale getirebilirsiniz. Dozajlaması biraz garip, ben de ilk kullandığımda alışamamıştım durmayacak gibi oluyodu fakat sonradan alıştım şu an sıkıntısız kullanıyorum. Beğenmezseniz aracı Focus 2.5, 308 falan düşünülebilir
  • Istanbul gibi büyük sehirdesiniz yakıtı adami üzer, dizel ekonomisinden bahsetmek mümkün değil. 2014 yılında bir ay ikame arac kullandım, e5'te yaşlı teyzeler gibi yavaş sakin kullansak da yakıtı 7,5/-8 ortalama ile sürdü. Kısaca çok yakar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    reddemons R kullanıcısına yanıt
    Adana hocam İstanbul değil.@reddemons sağolun hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 31 Ekim 2016; 23:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.