Şimdi Ara

[ACİL] ARIZA TESPİTİ İÇİN İZMİR'DE NVIDIA EKRAN KARTI ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam,

    asus pg248q monitör kullanıyorum. gtx 1070 alacağımdan eski ekran kartım sapphire hd6510'u kullanıyorum. monitörü aldığımda arkadaşımın evga gtx 750ti kartıyla denemiştim, birkaç gün sonra display port'tan görüntü vermemeye başladı, monitörü garantiye gönderdim, değişim yapıldı. ürünü dün aldım ve yine arkadaşımın evga gtx 750ti kartıyla denedim, display port'tan hiç görüntü vermedi ve sorunun tamamen kullandığım 750ti'da olduğunu düşünüyorum.

    diğer bütün tanıdıklarım da AMD kullandığından ve ürünün arızasını tam tespit etmek istediğimden nvidia ekran kartına ihtiyacım var. nvidia olmasının sebebi g-sync ve monitörün overclock özelliğinde de arıza kontrolü yapmak.

    buca'da oturuyorum ve sizden ricam g-sync destekleyen nvidia ekran kartınız varsa bana yardımcı olmanız, durumun aciliyet nedeni bir arıza varsa direkt vatana verip değişimini o gün sağlamak. yoksa 2 hafta beklemek zorunda kalacağım. test tahminimce birkaç saat sürecek, o süre içinde kesin sonuca varacağımı düşünüyorum. test süresi boyunca kartın sahibi misafirim olabilir ya da kalmak istemezse kişinin istediği yerden alabilirim, istenilen zaman da teslim edebilirim, diğer bütün ayrıntılar ve sormak istedikleriniz için mesaj atabilirsiniz, telefonla görüşebiliriz.



  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.