Şimdi Ara

Yeni Suv 2008 Almayı Düşünüyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Allure dizel yarı otomatik (ETG6) almayı düşünüyorum. Pejo nun genel sorunları nelerdir bilmiyorum ama en çok aklıma takılan soruyu sormak istiyorum. ETG6 yarı otomatik viteste yıllardır yığılma sorunu var diyorlar. Bu sorun hala devam ediyor mu? Test etmediğim için soruyorum özellikle. Bir de yeni 2008 de eksik olarak gördüğünüz yönler var mıdır?



  • Dediginiz gibi yari otomatikse eger en buyuk sorun budur bence, surus zevki-kalitesi, sanzuman omru vb.

    Yeni kasa icin test surusu yaptim ve yigilma sorunu devam ediyor, diger arkadaslar ne der bilmiyorum, ben yasadigimi soyledim.
  • Benzinlisi tam otomatik
    Yeni 3008 dizel tam otomatik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2 benzinlinin şehir içi yakıtı nekadar biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etg6 3008 den Eat6 3008 e geçtim.
    Etg kullandığım zamanlar genelde manuel de kullandım aracı. Vites D de olduğunda ne yapacağı belli olmuyor aracın kafasına göre vites atıyor/atmıyor vites geçişlerinde bildiğin fren yapmış gibi yığılıyor. Manuel kullanıldığında yığılmaları bir nebze sönümlemek elimde oluyor.
    Gaz tepkileride biraz geç geliyor. Fakat araca alışıldığında artık sorun etmiyorsun vitesi attığında ne zaman geçeceğini bileceğin için çok sorun kalmıyor.
    Araba sizin için sadece ayağımı yerden kessin öyle sollama aksiyon falanda aramam ara sıra gelip eğlecede aramam diyorsanız alın gitsin.
  • merhabalar,

    1 haftadır kiralık araç olarak dizel otomatik 2008 kullanıyorum. evet yığılma yapıyor. aracın güzel özellikleri de var ancak her vites değiştirdiğinizde yaşattığı yığılmadan dolayı araçtan soğuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.