Şimdi Ara

Ceza alması için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir şahısla tanıştım iş yerimden bu kişi de ücretsiz jandarma iett kartı var lakin bu kişinin jandarmayla alakası yok.Bu kart anlattığına göre İstanbul da kartın kullanıldığı her yere ücretsiz basım sağlıyormuş tuvaletler dahil :) 10 yıl da süresi varmış.Bu kartı jandarmada çalışan birinden ücret karşılığında alıyor üstüne de kendi komisyonunu koyarak satıyor anladığım kadarı ile şimdi elimde bu kişinin kullandığı kartın fotoğrafları var delil olarak(kartta kişinin kimlik bilgileri ve fotoğrafı var) sadece bununla Nasıl bir yol çizerek bu şahısların en yüksek cezayı almasını sağlayabilirim.Bu konuyla neresi ilgileniyor organize suçlar mı? Yoksa sadece emniyete gidip şikayet mi vermem lazım kimliğimin gizli kalmasını istiyorum ayrıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bütün Istanbul böyle kullaniyor neredeyse.+65 yaş sayesinde kimin adina oldugunu biliyorsan IETT ye sikayet etmeyi dene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accountisgone99 -- 21 Ekim 2016; 0:14:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keppler

    Bütün Istanbul böyle kullaniyor neredeyse.+65 yaş sayesinde kimin adina oldugunu biliyorsan IETT ye sikayet etmeyi dene.

    Kimsenin adına değil kart kendisinin bir jandarma çalışanı gibi gözüküp kullanıyor herhalde çıkartmak istersen fotoğraf ve nüfüs cüzdanının fotoğraflarını istedi.Benim elimdeki fotoğrafta kişinin kendisi var ve jandarma kartı işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.