Şimdi Ara

Cevap: Doğu ve G.Doğu teşvik paketi iş tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AB projesi olarak hazırlamayı düşünüyordum ama yeterli çevrem ve zamanım yok, birisi el atsın bari memlekete hayrımız olur.

    Güneydoğu anadolu bölgesi Avrupanın en güneşli toprağıdır. Burada Urfa-Mardinde uygun bir arazide/tepede bir güneş çiftliği kurulabilir. Almanya, Danimarka bile (yaklaşık verimli güneşli gün sayısı 120) elektrik enerjisinin önemli bir bölümünü güneş panelleri ile üretmeye başlamışken GAP bölgemizde (yaklaşık verimli güneşli gün sayısı 250) bu yatırım 3-4 yıl içinde inanılmaz karlı bir yatırıma dönüşebilir. Enerji bakanlığı sitesinde güzel bilgiler var. Hatta belediyede/bakanlıklarda irtibatınız varsa teşviğe hazine arazisini ücretsiz kiralamayı da ekleyebilirsiniz. Ülkemizde elektrik fiyatları da pahalı, Almanyada bile bu işten kar edilebiliyorsa ülkemizde uçarız.



  • Şimdi AB Hibe projesi için tüzel kişilik gerekecek,

    Ben Soma'da AB Hibe projeleri bir vakıf üzerinden yazdım ve 2 onay almış 1 i tamamlanmış 1 si bütçe aşamasında olan başarılı projelerim var.

    Güneydoğuda bunu yapmayı isteyen belki de 1. sırada ben varımdır :) Ama doğuda Ab Hibe yatırımlarından ki hele büyük bütçelerden onay almak çok zor şu aralar. Keşif için bile gidilemiyor, arazi ya da koşulları için.

    Beklemek gerek, şu terör lanetini de durdurabilsek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.