Şimdi Ara

Eski tadı kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zevki alabilir mi sıfırdan başlayan biri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    Tr Pvp ? Hangisi belirtmemişsin ? Tr ise eski zevki alabileceğini sanmam çünkü , Tr de bir çok yenilik, değişiklik yapıldı. Metin2, metin2 olmaktan çıkmış durumda , Pvp lerden ise bir nebze Tr ye göre eski zevk alınabilir ama tabi hiç bir zaman 2008-2009-2010 yıllarında ki zevk alınamayacağı kanaatindeyim Eski Tr ye zevk ve zorluk olarak benzeyen sv ler Singapurmt2 , Metin2Tc , WoM2 Olabilir Wom ile Singapur Yabancı sv lerdir türk oyuncu pek yok galiba .
  • Teşekürler bu arada cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    Rica ederim .
  • Metin2 TR için sormuştum bu arada. Zaten fazlasıyla cevap vermişsiniz. Tr'de (de) oynuyorsanız botlar hakkında bilgi alabilir miyim? (5'li gruplar halinde dolaşan ve çekme açan-nickleri "afzxcsdffgh " gibi olan botlardan bahsediyorum.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iffy-Piffy

    Metin2 TR için sormuştum bu arada. Zaten fazlasıyla cevap vermişsiniz. Tr'de (de) oynuyorsanız botlar hakkında bilgi alabilir miyim? (5'li gruplar halinde dolaşan ve çekme açan-nickleri "afzxcsdffgh " gibi olan botlardan bahsediyorum.)

    Galiba onlar hala aramızda bir süredir bende girmiyorum ama geçenlerde görümüştüm. Oyuna başlamayı düşünüyor musun? Bende düşünüyorum.
  • Başlayıp başlamamak tamamen sana kalmış bir şey ama o eski zevki asla alamazsın. Geçen ay tr sunucusunu indirdiğim gibi tekrar silmem bir oldu. Neredeyse gmlerde bile hile var. Lycan gibi abuk subuk bir karakter çıkarmışlar bir de.

    Birkaç ay önce wom2yi bırakmıştım ve yakın zaman içinde eski hesabımla oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum. Beraber oynayabiliriz geleceksen.
  • Çevremde kimse Metin 2 oynamıyor ve tavsiye de etmiyorlar. Keşke o eski metin 2 geri gelse, 2-3 gameplay izledim de oyun evrim geçirmiş. İlk defa gördüğüm bir sürü yenilik var. Bi taraftan da en çok oynanan oyun cs:go'yu oyna diyen arkadaşlarım var. Gameplay izledim ve oyun içi grafikleri biraz dandik geldi, o yüzden başlamadım ona da. Şimdilik boştayım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    Size birşey söyleyeyim inan ki botlar bile özleniyor :) Nerede o eski abi pot ver 1 m verir misin ? abi itemini ver vs atıp gelicem verince zaaa xd deyip kaçan ahhh ahh o eski metin2 ler :) bu arada bot kullanımı azalmıştır çünkü tr ye otomatik kasılma özelliği geldi bu yüzden hileler rant görmüyor artık pek .
  • Eğer yeni bir sunucu açılırsa, yeniliklere ayak uydurabileceğinizi düşünüyorsanız başlayabilirsiniz. Ancak unutmayın yeni sunucuda da yaklaşık 1 yıl sonra, sunucular arası geçişe izin veren bilet yüzünden yeni sunucuda da işler
    epey bozulacaktır, piyasa darmaduman olacaktır ki son açılan karadeniz sunucusuna 1 yıl sonra geçiş imkanı tanınacak. Şimdi eskilerden bir oyuncu olduğum için, yeniliklere uyum sağlayamadım. 105 ve 120 lvl eşyalarına sahip olma,
    simya adı verilen belirli sürede karakterinize saldırı değeri, beceri hasarı, savunma vb. gibi özellikler verebilen sistem, gene size ekstra özellik veren pet sistemi, belirli bir karakter yeteneğine karşı savunma yapmanıza imkan veren yeni yetenek geliştirme sistemi,
    karşı tarafın büyü savunmasını yüzde 50 ye kadar azaltabilen- silaha ve zırha takılabilen büyü bozma taşı, genelde saldırı değerini artırmak için kullanılan kuşak sistemi ve de savunması çoğu kişide olmayan lycan karakteri yüzünden oyuna yeni başlayanların eski oyunculara yetişmesi çok zor olduğu gibi, yeni sunucuda bile
    maddi durumu iyi olanların yürüyüp gitmesi nedeniyle oyunun popülerliği gerçekten azaldı. Ben önceki yıllardan gelen birikimimden dolayı 70-75 lvl karakterlerimle arada oyuna girip takılıyorum ancak belli bir hedefim yok, bu da gerçekten sıkıcı oluyor. Eski tadı bulmak zaten imkansız.




  • TR'nin kendinde mi oto kasılma geldi?
  • TR de öyle bir özellik eklenmiş ama daha denemek nasip olmadı, zaten ben TR oynamıyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sa ve as

    TR de öyle bir özellik eklenmiş ama daha denemek nasip olmadı, zaten ben TR oynamıyorum .

    Sitesine bakıyorum yazmıyor ama dur bi greyim bakayım :)
  • Metin2 tr Otomatik av yazarsan Google a Metin2 Wiki de görebilirsin . Orada bahsediliyor bu otomatik av kasılma sisteminden Youtube da videolar atmışlar bununla alakalı .
  • 2010 yılındaki zevki alamazsın 6-7 grup halinde gezen botlar yok 2.köyde 1 pazar bile yok artık terk edilmiş bir kasaba gibi fazla oyuncu yok serverde 2.000 kişi aktifse 1.500 pazardır[rakamlar kafadandır] bir çok yenilik geldi artık metin2 tarafından resmi hile gibi birsey var oto bot nesne markette ep ile satılıyor eskiden gm oyuna girdiğinde herkes etrafına toplanırdı şimdi öyle birsey yok kimse toplanmıyor gm oyuna girdiğinde [GA]***** [nick vermedim] online yazıyor 20 lv adamlar p açıp 70 lvleri kesiyor yansıtma dalgası geldi 1 lv adam yansıtma ile çelik runik kılıç kdp dolunay takabiliyor tabi parası varsa yansıtma için 50 m lazım birde bu itemleri pazardan alman lazım pet kuşak kaşmir paketi geldi kaşmir paketi ile 2 sayfa pazar kurabiliyorsun görüntüsüde değişik fotoğrafını altta paylaşıcam eski tadı tuzu yok artık lv fark etmiyor paran varsa istersen 19 lv ol 90 lv adamı kesersin paran varsa yeni karakter yeni skiller geldi serverler birleşti 3er 3er gezgin bileti geldi artık 999 ep karşılığı serverini değiştirebilirsin simya dalgası ve bir cok yenilik anlatmak ile bitmez  Eski tadı kaldı mı?




  • müslümbabacı M kullanıcısına yanıt
    Oyunu mahvetmişler desenize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam 2 tarafa bölünmüş oyuncular var bir grup yenilikci olmayan eski tarz tadında oynamak istiyor diğer grup ise bu tarz yeniliklerin gelmediğini var sayarsak oyun iyice biter diyolar kimisine göre gelen yenilikler oyunu bitirdi kimisine göre oynu daha maceracı buldu yeni uğraşlar ile. Burada en önemli iş Metin2'de bitiyor ban affı şuana kadar gelmedi ama gelirse eminim ki metin2 ruhu tekrar canlanıcak oyun suan sadece ticaret olmuş.. Tl karşılığı çar item pet kuşak yang satımları var....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sa ve as

    Size birşey söyleyeyim inan ki botlar bile özleniyor :) Nerede o eski abi pot ver 1 m verir misin ? abi itemini ver vs atıp gelicem verince zaaa xd deyip kaçan ahhh ahh o eski metin2 ler :) bu arada bot kullanımı azalmıştır çünkü tr ye otomatik kasılma özelliği geldi bu yüzden hileler rant görmüyor artık pek .

    Hocam en son girdiğimde bütün herkes dağların üstünden gidiyordu, evlerin içinden geçiyordu, oto damage vardı.. Pek sanmıyorum hilenin kalktıgını

    Bu arada yeni duydum oto kasılmayı bu bildigin bot gibi bir sey heralde bi ara izlerim videosunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 22 Ekim 2016; 4:02:35 >
  • Yok ben kalktı demedim kullanım azalmıştır dedim ayrıca bot değil oyunun kendi özelliği bu oto kasma hile kullanımını azaltmak amacı ile yapılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler ben metin2.tc başlıyorum. Şuan bence tr'den iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.