Şimdi Ara

21.000 liraya kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Arkadaşa başlıkta belirttiğim gibi 21.000 liraya kadar dizel veya tüplü araç bakıyoruz. Bu bütçe ile temiz araç bulmak gerçekten zormuş. Önereceğiniz çok sorun çıkarmayacak marka model var mı acaba? Dizel olursa genelde Peugeot'lar öneriliyor. Tüplü 2009'a kadar Chevrolet Aveo'lar bulunabiliyor gibi. Bir de sizlerin görüşünü almak istedik.

    Mesela şu ilandaki araç hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Piyasayı bilenlerden bir değerlendirme alabilir miyim?

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2009-aveo-1.2-motor-lpg-li-84hp-bakimli-masrafsiz-klimali-349459253/detay



  • Merhaba,

    Öncelikle sana şöyle bir durum belirteyim. İzmir'deki arabayı gösterdiğine göre sende benim gibi İzmir'de ikame ediyorsun.

    Bende bu yıl şubat itibari ile en fazla 19.000 TL ye araç aradım. Yaklaşık 3 ay Nisana kadar araştırdım. Fakat piyasadaki adamlar ( İzmir için özellikle ) hepsi galeri ve araçlarda dış makyaj çok güzel, ya km yüksek yada kaza, pert mevcut. 4 tane abartmıyorum, 1. si km düşürmüşler experden sonra öğrendik. Diğer 2 tanesi araç oynanmış çıktı. Diğer malum motor cacık olmuştu..

    Ben en son 17.500 e Renault Clio 2 1.4 2001 aldım. Aveo tarzdaki araçları bende çok araştırdım. Lakin hem chevrolet olması piyasası olmadığı için hemde olanların da aveo kalos gibi modellerin çoğu km, ağır kaza vs. olmasıydı.

    Belirttiğiniz rakam sizin son tutarınız ise Peugeot 206, Fiat Palio, Renault Clio, Symbol ve Corsa tarzı arabalar mevcut.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayandan-satilik-temiz-arac-352468054/detay bi inceleyebilirsin.

    Ama birdaha söyleyeyim. Galerinden aman aman uzak dur...
  • Civic al 2000 vardı bende çok memnundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra g

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jem_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öncelikle ayrıntılı cevabınız için. Evet İzmir'deyiz. Arkadaşım 3-4 tane araca bakmış dediğiniz gibi çok üçkağıt var bu sektörde. En son ilandaki aracı gözüne kestirdi. Sağ önden köpek çarpması sonucu bir hasarı var ve fotoğraflar mevcut. Denilen dışında bir şey çıkmazsa bu aracı alabilir.

    İlandaki araç da iyi ancak yakıt kaygısı yüzünden tüplü olmasını tercih ediyor arkadaşım. Bu paralara temiz araç bulmak çok zor gerçekten. Aslında az da bir para değil ama piyasa çok yüksek gerçekten. 21.000 lirayı geçemiyor bu arada. Tekrar teşekkürler.
  • Rica ederim. Bende aynı durumları yaklaşık 3 ay yaşadım. İnsanlar gerçekten çok sahtekar olmuşlar. Çoğu insan için 20bin TL pek önemli olmasa da sonuçta para kolay kazanılmıyor. İnşallah güzel bir araç bulabilir.

    Kazasız ve hayırlı günler olsun...
  • Skoda fabia alın bir tane kafanız rahat etsiin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.