Şimdi Ara

Kredi Kartı Bilgilerim 3. şahısların eline geçti, YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir saat önce tlyüklemeci.com sitesine 10 TL Turkcell TL yüklemek için girdim ama girmez olaydım,boşluğuma geldi resmen. Neyse konuya geçersek ; Kredi Kartı numaramı, ismimi, CVC kodunu ve son kullanma tarihini girdim ondan sonra uyduruk bir 3D Secure sayfasına yönlendirdi bende tabii burda bir hinlik olduğunu gördüm ve telefona gelen şifreyi yazmadan direk çıktım. Nerden anladım diye soracak olursanız ; 3D Secure sayfasına şifre kredi kartının sahibine gelir ama bu sitede kontör yüklemek istediğim telefona gelmişti şifre. Bende direk sayfayı kapattım,sonra kredi kartının kayıtlı olduğu telefona bir baktım ki 1199 liralık bir işlem için şifre yollamışlar,ben bu şifreyi yazsam 1200 liram gidecekti.

    Bende hemen bankayı aradım, kredi kartını internetten alışverişe kapattırdım çünkü 3D secure gerektirmeyen bir siteden işlem yapabilirlerdi,sizce daha endişelenmem gerekir mi ? bir sorun çıkar mı ? Teşekkürler.

    tlyüklemeci.com'u asla ve asla kullanmayın...







  • Kardeşim geçen gün 4 adet kredi kartimdan çekim yapıldı.Ben kartimı kapadım ve harcama itiraz formu düzenledim.Neyse ki heriflerin kargosu gitmeden siparişleri filan iptal ettirdim vatan bilgisayara.Kartı iptal ettirip yeni kart istedim.Bir de yeni kartımı internet alısverislerine kapattırdım.Kendim kullandığım zaman açtıracağım.İstersen o kartını iptal ettirip yeni kart iste.Numarası filan değişsin kartının.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartlarımın hepsini telefon ve internet alışverişine kapattım.gerektiği zaman sanal karta limit atayıp alışverişimi yapacağım.
    en güvenlisi bu galiba.
  • aslanyıldırım kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Aliş veriş. Yapanı bulmak için. Banka ve ya polis uğraşmıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartlarında sanal kart kullanın en önemlisi
    özellikle şüpeli işlemlerde
    bide tl yi atm den en basit yüklersin yani yada operaör sitesinden
    bide öyle ele geçirme durumunda hemen iptal ettirecen bu açık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nexon88

    Geçmiş olsun. Aliş veriş. Yapanı bulmak için. Banka ve ya polis uğraşmıyor mu

    Sağolun.Ben kendim uğraştım.Ben peşine düşmesem vatan bilgisayar teslim edecekti kargoyu.Arayıp ben iptal ettirdim kargolamadilar.Sonra bankada yasal takip başlatti.Ben kendimde gidip savcılığa şikayet ettim.Ayrıca vatan bilgisayar cekilen tutarları iade etti kartima.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.