Şimdi Ara

2 Klima arasında kaldım seçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese merhaba. İzmirde 23 metrekare bir salon için klima almayı düşünüyorum. Ev köşe konumlu ve herhangibi yalıtım yok Camlar tek cam alüminyum ayrıca salonda birde gene alüminyum balkon kapısı var . Klimayı ısıtmak için kullanıcam. Geçen sene elektrikli sobayla denedik olmadı baya baya üşüdüm bu sene bu sıkıntıyı çekmek istemiyorum. Klima içinde 3 bin - 4 bin tl arası bir bütcem var. Benim kafamda 18.000 btu bir klima almak var onun içinde panasonic ve toshibayla görüştüm ama hangisini sececeğime karar veremedim.

    KIT-UE18RKE Panasonic bu klima peşin 3400 taksiktli 3750

    RAS-18S3KV Toshiba bu klimada peşin 3940 taksitli 4088 TL



    Sizler bu konuda ne dersiniz?



  • Kullanan olarak değil ancak forumda daha önce bu markaları kullanan arkadaşların yorumlarına bakarak PANASONİC ağır basar diyebilirim.
  • Derin araştırmalarımdan sonra yüz yüze İzmir' de Nisan klima ile de görüşme gerçekleştirdim belki bileniniz vardır dürüst biri olarak tanıttılar bana ki bende öyle hissettim. General 14 LMCA ve Panasonic ethera 15 serisini önerdi ama Panasonic'in bi tık daha önde olduğunu söyledi. Toshiba Suzumi serisinin Çin malı oldugunu ve bu klimalarla kıyaslanmıcagını söyledi. Benim bide aklımı Daikin Shira FTXS42K kurcaladı. Bugün bu işi çözmek istiyorum 1 saat sonra falan cıkıcam evden son olarak bana hangisini öneriyorsunuz. Bahsettiğim gibi geçen sene bu yalıtımsız buz evde çok üşüdüm ve sorun yaşamak istemiyorum. Bide gidip bi eski kasa sahin parası veriyoruz az paralar değil. Teknik bilgimde yetersiz oldugu icin korkuyorum. Bana bi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Kış için en iyi değerler
    http://urun.n11.com/klima/gree-u-crown-12000-btu-inverter-klima-P123433883

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir farklı klima önerisi daha :) İlk kez duydum
  • berkantertas B kullanıcısına yanıt
    İYİ MALDIR PERFORMASLIDIR
    GREE BAŞKA MODELİ VAR BENDE SÜPER CİHAZ TAVSİYE EDERİM
    YADA GREE LOMO 18000 BTU 3000 TL YE BIRAKIYORLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 15 Ekim 2016; 13:57:06 >
  • Ya ben aslında anneminde pek dırdırını cekmek istemiyorum o yüzden bilindik markalara bakıyorum. Benim belirttiğim modeller arasından hangisini iyidir. Simdi gitcem alcam o klimayı benimkilerden daha iyi olcak sartel atcak bise olcak. Gittin de bilinmedik almadın da bi ton dırdır cekcem sizlerde biliyorsunuzdur :D :D
  • berkantertas B kullanıcısına yanıt
    gree markasını sen bilmiyorsun bilen biliyor
    dünyadaki her 3 klimadan birisini gree üretiyor gree ana üreticidir ana firmadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.