Şimdi Ara

Micro Elektronik B2B Microelektronik.com.tr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Micro Elektronik B2B Bayi Portalı

    Microelektronik.com.tr Bayi portalı, güvenlik ve geçiş sistemleri üzerine ürünlerin yer aldığı bir B2B online satış sitedir.

    Micro Elektronik Otomasyon Sistemleri San.ve Tic. A.Ş. bünyesinde kurulan B2B portalı güvenlik sistemleri ve geçiş sistemleri üzerine yoğunlaşan firmalara hizmet vermek için kurulmuştur.

    Microelektronik.com.tr adresinde güvenlik kameraları, güvenlik kamerası aksesuarları, yangın alarm sistemleri, hırsız alarm sistemleri, otomatik kapı motorları, pdks ürünleri, ağ ürünleri, kabinet ürünleri ve daha birçok kategoride ürünler bayilerimize uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

    Ayrıca Micro Elekronik B2B portalımızda, Micro Elektronik Otomasyon Sistemleri San.ve Tic. A.Ş. tarafından yerli sermaye ile üretimi gerçekleştirilen comadoor ve microtec markalarına ait ürünlerin satışı da yapılmaktadır.

    Otomatik kapı sistemleri alanında lider Nice, BFT ve Faac markalarının tüm ürünleriwww.microelektronik.com.tr 'de bayilerimize en uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

    Micro Elektronik B2B fiyatlarından yararlanmak için www.microelektronik.com.tr adresinden bayi başvurusu yapmanız yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatax -- 13 Ekim 2016; 13:27:21 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.