Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.207
Cevap
135
Favori
842.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizde de öyleyse içim rahatladı teşekkürler eşimde de xiaomi var onunkinde de sorun oluyor o zaman spotify kaynaklı diyebiliriz update bekleyeceğiz mecburen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model 1.0 tfsi dynamic s tronic hatasız boyasız 58 binde ilk sahibi olduğum aracımı satacağım, ilgilenen olursa 360 bin tl diyorum. Burdan birilerinin yakınlarına giderse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blanco B kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de oluyor. Fakat sadece Spotify’da değil, Apple Music’te de oluyor uzun süre kullandıktan sonra


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cridor C kullanıcısına yanıt

    Benim telefonda da şarkının hangi saniyesinde olduğunu 3er saniyelik aralıklarla gösteriyordu, telefona güncelleme gelince normal 1 saniyelik aralıklarla göstermeye başlamıştı. Bahsettiğiniz konuyu ben seat ibizada da yaşamıştım, şarkıyı geçiyorum ama ekranda bir önceki şarkı kalıyordu, sanırım telefonla alakalı bir durum. Telefonun yazılımıyla ilgili olabilir.

  • Merhaba arkadaşlar, araç alma sürecindeyim. 2016 1.0tfsi A3 dynamic paket bakıyorum. (genelde araçlar böyle) dynamic paket hangi seviye paket oluyor? İçerisinde neler var? Ekranına telefonu Bluetooth ile bağlayıp arama yapabiliyor ve müzik dinleyebiliyor muyuz? LED ön far bu paketin içinde var mı?
    Cevap verirseniz epey yardımcı olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Giris seviyesi,

    2016 dynamicler daha bir bos, keylessiz filandi tam net konusamayacagim 2016 lar icin,

    Evet, carplay yok ama bahsettikleriniz yapilabiliyor,

    Led farlar 2019 sonrasinda prestige paket ile birlikte standart gelmeye basladi, 2016 dynamicte ozel siparis degilse (ki dynamic paket ozel siparis olmaz %99) xenon on far, halojen arka far var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasko trafik yenileme zamanı geldi fiyat alanlar varmı nedir durumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, fren diski ve balatalarının değişimi iyi niyet garantisini etkiler mi? TRW disk ve balata takmayı istiyorum. Servisin fiyatları çok yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 2017 sportback aracım için arka kayar led yaptırmak istiyorum. Yapılabilitesi ve fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çıkma vesaire uyumlu olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda 2018 model olup 2019 trafiğe çıkışlı aracı için bakım fiyatı alan oldu mu?

  • Arkadaşlar merhaba , 2017 A3 aracımın 4. yıl bakımı (40 bin km) için İzmir-Alsancak Eröz'den 2000 TL teklif aldım. Yakın zamanda bakım yaptıracak arkadaşların bilgisine.

  • Merhaba 2017 model a3 60 km 2021 manuel golfle takas normal mi değer mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cridor C kullanıcısına yanıt

    Merhaba , bugün yetkili de bakim yaptırdım. Arka fren balatasinin omrunun az kaldigini soylediler ve 1000 tl fiyat çıkardılar. Fisekli degilmis arka fren balatalari.

    Disarida yaptirmak istesem marka model oneriniz nedir. Orjinal parcasini biliyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aekaya kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Ferrodo ya da TRW fakat net modeli bilmiyorum. Şase no. ile yedek parçacılarda baktırdım. Piyasadaki en kalitelileri bu iki marka. Ancak ben yaptırmadım. Kışlıkları taktırırken kendim baktım, gayet iyi seviyede diskler. Değiştirmeden önce bir de kendiniz kontrol etmenizi ya da kontrol ettirmenizi önerirm. Bazen servisler prim almak için gerek olmamasına rağmen değişim yapılmasını önerebiliyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 26 Aralık 2021; 0:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aekaya kullanıcısına yanıt

    Bakım ne kadar tuttu?

  • 1970 tl tuttu zubizu indirimi ile , 140 lira da ek iscilik yapmalari gerekti bakim sirasinda , 2110 tl toplam. Cruise control malzeme+montajini da sordum 4000-4500 arasi dediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dancingbear D kullanıcısına yanıt
    bence değer. ama uzun vadede manuellerin otomatiğe oranla değeri pek artmıyor onu bilin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

    2016 1.0tfsi dynamic bir aracım var 65.000km de yanlız 1-2 problemim var aynısını yaşayan varmı merak ediyorum onun için size sormak istedim. Ben aracın ilk sahibiyim ama aldıgım günden beri aracın start stop u ile sprunum var. Biraz araştırdım bu sorunu yaşayana denk gelmedim. Sorun şu araçla trafikde istop ettiğim zaman bazen ( gün içinde 4-5 kere özellikle sıkışık trafik yada kırmızı ışıkta) araç star stoptan gaza basıp çalıştırınca sanki marş takılı kalıyormuş gibi 2-3 saniyelik bir takılma sesi geliyor, sesi daha met anlamanız için eskiden kontaklı araçlarda araç çalıştırıken anahtarı biraz uzun süreli çevirince bir ses gelirdi hani bilenler vardır aynı onun gibi. Servise götürdüğüm zaman deneme sürüşünde nedense hiç yapmıyor ama günlük trafik kullanımında var. Birde geçenlerde araç özellikle yokuş çıkarken hafif gaza yüklenince teklemeye başladı sonra epc ve motor ışığı yandı ama uzun bir süredir yapmıyor. Acaba bu sorunlar neden olabilir? Bunları yaşıyan varmı benim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, bahsettiğiniz sesi ben de yaşamıştım sanırım. Araç tam stop ederken gaza bastığımda gıırç diye bir ses yapıyordu, tarif ettiğiniz sese benzettim bdn. Bu anladığım kadarıyla tam start stop arasında geçiş döneminde gaza bastığımda oluyordu. Trafikte böyle arada kalma durumları yaşıyordum ben. Bir de start stop fazla titreşimli çalıltığından memnun değildim ben bu siatemden, dolayısıyla ben her çalıştırmada iptal ediyrdm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazyturkme C kullanıcısına yanıt

    Dostum merhaba,


    2016 model ve ilk gelen 1.0 araçlardan bende de var. İlk 40bin kmde yokuş çıkarken titreme olmuyordu. Daha sonrasında yokuş çıkarken tekleme başladı araçta. Özellikle yokuş çıkarken dur kalk yapınca araç bildiğin sarsılıyordu. Ben hemen aracın hem DSG hem mekatronik yağını değiştirttim liqui moly marka yağ ile. (Araca sanayide çok abuk subuk ve hatalı değerde yağ koyabiliyorlar buna dikkat etmelisin eğer değiştirirsen hatta ben yağları kendim aldım ve değiştirttim. DSG ve mekatronik yağı birbirinden farklı) Bu işlemden sonra araç titremeyi minimuma indirdi. Sonra buji değiştireyim dedim 60bin km de iken, bujiler söküldüğünde pırıl pırıl çıktı. Test ettik bosch car serviste ve değişeme gerek yok dediler, temizleyip taktılar ve şuan gayet iyi durumda. (Servis 30bin de değişiyor bujileri nedendir bilinmez)


    Birde aracı hep startstop kapalı ve genelde sıkışık trafikte S modda kullanıyoruz. bahsettiğin ilk ses bu şekilde kullanımda olmuyor. Ancak D 'de ve sıkışık trafikte dur kalk yapıp startstop açıksa benzer ses geliyor zaman zaman.


    Sonuç olarak her 50bin km de mutlaka yağ değişimini öneriyorum. Hem dsg sessizleşiyor hemde vites geçişleri hissedilir şekilde yumuşuyor. Diğer araçlarımın da hep 50binde değiştiriyorum. Bizde şanzıman yağı ömürlük diye saçma bir algı var oysa tüm dünyada vites yağ değişimi bir çok marka ve modelde en geç 60-80bin km de öneriliyor. Aynı şekilde eğer diferansiyelli bir araç kullanıyorsanız onunda yağı değiştirilmeli.





  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.