Şimdi Ara

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.893
Cevap
30
Favori
99.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Herkes bir şekilde sorununu bildirmiş, beni de teşvik etti bu paylaşımlar. Şöyle ki eşimin telefonunu ben de 3 yıl önce yukarıdaki arkadaşlar gibi hepsiburadadan aldım. Sanırım hiç güncelleme de almadı haliyle:) Fakat 2 gün önce kilit desenini açamadık. Kasıldı telefon, kapatıp açtık, ve düzelmedi. Ekran üzerindeki noktalar birbirine bağlanmıyor, kayan yıldız gibi atlıyor bir sonra ki noktaya. Dokunmatik sorunudur diyerek otg dönüştürücü aldım ve mouse ile çizeyim dedim. Taktım görüyor mouseyi fakat onda da çizgi çizilmiyor. Türkçe ingilizce ne kaynak varsa okudum bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. Çizgiyi çizemediğim için telefon açılmıyor 119 dakika uyarısı alıyorum. Sebebi ne olabilir? Değerli fikirlerinizi bekliyorum. Oğlumun son 11 aylık resimleri, kişi listesi vs hepsi gidecek sıfırlarsam... O yüzden uğraşabildiğim kadar uğraşıcam.
    İyi forumlar.
  • Merhaba

    10 Mart 2017 de aldığım Redmi Pro cihazımı Tüketici hakem heyeti kararı ile iade etmiş paramı almış bulunuyorum servise çokça götüren elinde belgeler olan varsa benzer şekilde davasını kanıtlar nitelikte belgeler ile THH ye başvurup ücret iadesi alabilir diye düşünüyorum.
  • Cagadast C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Mi cloud hesabı açmışmıydınız? Eğer açtıysanız mi cloud sitesinden yedeklerinizi alabilirsiniz.

    Burdan giriş yapabilirsiniz.https://i.mi.com/#/
  • Hocam sanırım yok, mail adreslerini bulamadım eşimin fakat telefon numarasına doğrulama kodu gönderelim mi deyip gönderiyorlar. Bir ihtimal olabilir:) Akşam deneyeceğim bakalım. Sağ olun fikir için.
  • Bu arada oğlumun resimlerini kurtarma yolunu bana gösterecek hayırsevere 100 TL ödül veririm :) Samimiyim. Sonra telefon yansa da sorun yok. Reboot edeyim diyorum, ekranda telefon resmi ve kablo gözüküyor. Bundan ne anlamam gerekiyor emin değilim. Kendi telefonum mi note 5. Onda denedim, reboot atıyor ve sorun yok. İlk kez dikkat ettim açılırken "unlocked" yazıyor note 5de, fakat redmi pro da yok böyle bir ifade. Haliyle bu telefon locked demek ki:) O zaman önce açabilir miyim bu kilidi onu araştırmalıyım. Dil öğrenir gibi çalışıp öğreneceğiz android dilini de ne yapalım:)
  • Cagadast C kullanıcısına yanıt
    Profilinize göre İstanbul'da oturuyorsunuz. Tahtakale'de Xiaomi konusunda uzmanlaşmış bir özel teknik servis var. Yazılımda da donanımda da gayet iyi işler çıkarıyorlar (Facebook'ta "Xiaomi Teknik Servisi" diye aratıp yaptıkları onarımları görebilirsiniz). Ben donanımsal bir tamir yaptırmadım ama yazılımsal bir sorun için gitmiştim ve memnun kalmıştım. Sizin sorununuz donanımsal ve/veya yazılımsal olabilir. İkisini birden kapsadığı için buraya götürmeniz sonuç verebilir. En azından fotoğrafları ve belki de telefonu kurtarabilirler. Sitelerinde adresleri ve telefonları var:
    https://www.xiaomiteknikservisi.com/
  • Cagadast C kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız bilmiyorum ama şöyle bir program var.https://www.fonedog.com/broken-android-data-extraction/backup-android-phone-broken-screen.html

    Bi deneyin derim.
  • Evet dostlar, göz bebeğimizin resmi ölümü (redmi ölümü ) gerçekleşti. Çıktığından beri üvet evlat muamelesi gören, bir tane bile Android güncellemesi almayan Redmi Pro bundan sonra MIUI güncellemesi de almayacak. MIUI 11'in ilk başta Redmi Pro'ya geleceği düşünülüyordu fakat görünen o ki asla gelmeyecek. Haber metni aşağıdadır:
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_terminates_support_for_seven_redmi_phones-news-36404.php

    Bundan 3 hafta önce eşime iPhone XR almam sonucunda ondaki Mi 5S bana kalmıştı. Bu yüzden aranızdan ayrılmıştım ama ne yalan söyleyeyim; üzüldüm... Mi 5S asla Redmi Pro'nun yakışıklılığını yakalayabilecek bir cihaz değil...


  • Arkadaşlar telefonumda bu rom var. İlk aldığımda kurmuştum. Hâlâ memnun bir şekilde kullanıyorum. Ama memnun olmadığım iki yönü var. Pil ömrü ve kamerası. Batarya hızlı boşalıyor, beklemede bile şarjı gidiyor. Hep powerbankla geziyorum. Ayrıca kamerası da yetersiz kalıyor, ayrıca bokeh efektini çok kötü yapıyor. Şarjı, kamerası, hızı tatmin eden, sorunsuz bir rom var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende ekran kırılması nedeni ile Redmi Note 6 Pro'ya geçiş yapmış bulunmaktayım.Güzel cihaz ama redmi pro'nun amoled ekranının yanına yaklaşamaz ekran kalitesi olarak.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Mi 5S'in LCD ekranı cidden güzel ama canımı sıkan Oled yanığına rağmen Oled ekranın canlılığını ve derin siyahlarını özlüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonda hala android 6 kullanıyoruz ya yok mu hiç bir güncelleme? Yeni çıkanlardan eksik bir yanı yok telefonun 3 yılı geçtik sanırım telefon çok güzel ama biraz güncel olsa iyi olurdu android 6 nedir ya. Çok daha düşük özellikli telefonlarda neler neler var. Xiaomi çıldırttı beni bu yüzden. Bir sonraki telefonum xiaomi olmayacak sanırım. Sağlam telefon fakat hiç mi güncelleme almaz yahu.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.