Şimdi Ara

0 km arac trafik sigortasi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaslar.
    Gecen sene 0km arac aldik.
    Trafik sigortasi araci aldigimiz firma tarafindan hediye olarak veriliyordu.

    Esim 3 seneden beri hasarsizliktan yararlanarak cok cuzi fiyatla trafik sigortasi yaptiriyorduk.

    Lakin 0km arac aldigimiz icin trafik sigortasi yapan firma, biz de bilmedigimiz ve soylemedigimiz icin eski sigortadaki haklarini devir almamislar. Velhasil butun hasarsizlik indirimlerini yakmislar. Bu sene sanki ilk defa arac almisiz gibi bir sigorta cikti.

    Biz yandik siz yanmayin diye yazayim dedim.
    Iyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konu pek tutmamis anlasilan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara forumda bu konuya benzer sigorta duzenlemesi gelmisti. Belli tarihler arasinda sigorta yaptiranlara 100 TL civari iadeler yapilacakti. Ama ordaki konu hatirladigim kadariyla sigorta yaptirdiktan sora belli bi sure gectikten sonra sigorta yaptiran kişileri kapsamaktaydi. Bence siz hakkinizi geri alabilirsiniz diye dusunuyorum. Sigorta firmasiyla gorusun once derim. Sorasinda tuketici haklarina basvurmaniz gerekir heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba araç sınıfları arası geçiş mi yaptınız? Otomobil sınıfındaki hasarsızlık indirimi, kamyonet sınıfı bir araç aldığınızda işlemiyor mesela.
  • Yoo aracimiz otomobildi. Gene bir otomobil aldik. Ama esimin sigortasini yeni giris gibi yapmislar araci alirken. Bu yuzden de bu sene sadece 10% hasarsizliktan faydalandik. Halbuki daha oncesinde full indirim aliyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    Yoo aracimiz otomobildi. Gene bir otomobil aldik. Ama esimin sigortasini yeni giris gibi yapmislar araci alirken. Bu yuzden de bu sene sadece 10% hasarsizliktan faydalandik. Halbuki daha oncesinde full indirim aliyorduk.

    Bilmediğimden soruyorum. Hasarsızlık indirimi olayı TC Kimlik numarasından çıkmıyor mu?
  • Tc kimlikle de alakali plakayla da alakali. Arac 0km oldugu icin once trafik sigortasi duzenlenmis. Sigorta yapilmis. Sonra emniyette isleri tamamlaniyor. Arac plakasi ciktiktan sonra plaka zeyil edilmesi gerekiyor. Bunu yapmamislar. Son 1 senedir esimin tc kimligiyle eslesen bir plaka yok. Bu yuzden sikinti oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasitam.com'dan trafik sigortasi ve kasko yaptirdim gercekten ilgi alaka bi yana verilen hizmetten cok memnun kaldim 30 farkli firmadan sizin icin teklif aliyorlar ve en uygun olani size sunuyolar, kaskoda hem fiyat olarak hemde bizim menfaatlerimiz icin en uygununu sundular.

    Ornegin en uygun Ankara Sigorta verdi daha sonra Sompo, bana sompoyu onerdiler benim acimdan daha faydali olacagini dusunurek.. hemde nedeniyle birlikte gerekli aciklamalari yaptilar. Ayrica web sayfalarindan yapacagimiz alisveriste de yuzde 5 indirim kazandikcbi kupon gonderdiler.

    Fiyatlar uygun ama pahali olsa bile tercih etmek icin yeterli su asamada bence, en azindan bi teklif almanizi oneririm.



    http://www.vasitam.com/...83-sigorta-teklifi.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.