Şimdi Ara

ASUS 23.6' VP247H ölü pixel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • saat 20 sularında vatandan aldığımhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html sağ alt kısmında bir adet ölü pixel çıktı, (kırmızı ve beyaz renklerde belli oluyor) rahatsız ediyor mu? hayır ama takıntılı adamım sonuçta her pixel için para ödüyorum. yarın gidip müşteri memnuniyetsizliğinden iade edeceğim, bir ölü pixel çıktı değişim falan uğraşamıcam, 3 ölü pixel falan filan aynı yerde olucak saçma salak şeyler. kuponu alıp o kuponla gidip başka vatan mağzasından gene bu ekrandan alacağım taaa kiii ölüpixelsiz ekran bulana kadar bunu yapıcağım.

    bu arada bu fiyat skalasında önerebileceğiniz başka monitör varsa lütfen belirtin :)
    dipnot: gelişmeleri yazacağım

    edit:ürünü aldığım gibi eksiksiz bir şekilde paketleyip vatana götürdüm ve masama olmadı diyerek iade ettim, 1 ölü pixel var desem 1 ölü pixelde değişim yapmıyoruz falan deyip uğraştıracaklardı, iade kuponunu alıp söğütözü vatana gittim, çalışan arkadaşa alırken ölü pixel testi yapıp yapamayacağımızı sordum, sağ olsun yardımcı oldu, aldıktan sonra çalışan arkadaşla birlikte ölü pixel testini yaptık herhangi bir sorun çıkmadı, akabinde eve gelince testi tekrarlayıp bir de ışık sızması testini yaptım herhangi bir sorun yok.

    ölü pixel testi için kullandığım site:http://www.doihaveadeadpixel.com/
    ışık sızması için kullandığım video:https://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs

    kafasına soru takılanlar yazabilir, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinq69 -- 6 Ekim 2016; 13:05:43 >



  • Geçenlerde vatan mağazasından monitör aldım.Ama alınca test yaptırdım öle teslim aldım.Mağazdan alıyorsan test yaptırabilirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim dostum, birazdan iade edip söğütözü şubesine gideceğim o aldığımı artık orada test ettirmeyi denerim.
  • 1 haftadır monitor bolumundeyim.bu ölü pitsel olayi vatan da ne kadar cok cıkıyor ya.mesala bu arkadaşın olü pitselli monitoru ne oluyor? dispiritorune geri mi gönderiliyor? hic sanmıyorum.tekrar paketlenip satışa tekrar sunuluyor.taaa ki bu durumu anlamayan ve cakmayan bir müşteriye kadar.
  • dostum ben biraz once verdim, urunu aldigim gibi hic bir aksesuarini acmadan zarar vermeden paketledim, zaten jelatin bile siyirmadan ekrani cikarip, onlarin kablolarini paketten cikarmadan, kendi kablom ile hemen ölü pixel test yaptim cıkınca kutuya geri yerleştirdim. olu pixel oldugunu bilmiyorlar. bilseler degisim surecinde ugrastiracaklari icin masama olmadi diye iade ettim. ki zaten bilselerde senin dedigin gibi bilmeyen birine denk gelesiye kadar satarlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinq69 K kullanıcısına yanıt
    Mağazadan alıp iade aldılarsa şükredin.Normalde almazlar tüketici hakem heyetine başvurmanı isterlerdi.Vatan bu konuda diğerlerine göre iyi.Fazla uğraştırmıyor :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum boşuna 50,100 lira fazla vermiyoruz :)
  • ben kafe için 32 adet aldım. en az 9 tanesinde ölü piksel var. ve asus çalışanına10 defa söyledim. sağlam olsun ölü piksel sorunu olmasın. hdmı yerine dvi da olabilir farketmez diye. yazık asusa yakışmadı. garantileri dolmadan değişime göndericem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.